Лакове за нокти -107

• 96 473
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
  • Вестерос
Моята е много малка пък и ако нямам малко пораснал нокът е като на детенце

# 256
Моята е много малка пък и ако нямам малко пораснал нокът е като на детенце

Same story  Laughing

Чаровна, ето такива нокти, ако имах, каквито са на снимките... Нямаше да ги пускам дълги  Laughing

# 257
  • Вестерос
И аз и щях да имам добра площ за рисуване, печати ехее

# 258
Преди 2 дена ме прихвана нещо и си отрязах ноктите до дъно. С идеята да си починат... От какво ще си почиват не знам, но това е друга тема  smile3506 И сега вече пети ден съжалявам... Три години не съм била с къси нокти и първите няколко часа върхове на пръстите ме боляха ужасно. Сякаш имах половин пръст...  ooooh! Едва ще дочакам да стигнат някаква дължина...
Така до дъно и мен ме боли. Харесвам къси нокти, като на Чаровната, която само се оплаква от тях  Mr. Green т.е. хем са къси, хем покриват и предпазват чувствителната част на пръста Simple Smile

# 259
Ясен на SNB е любимия ми син лак!! Относно диамантения им заздравител, един ден гледах съдържанието му и не открих да има формалдехид. Ако някой друг разбира повече и го има нека сподели. Сега се връщам да ви чета Simple Smile
Аз също си правя почивка от лак и скъсявам ноктите до дъно. Като цяло съм с къси нокти, но все пак си почивам Simple Smile

# 260
Аз също ги скъсявам, изчаквам да пораснат до степен в която започват да ми пречат, и ги скъсявам до няколко милиметра над пръста.

Последна редакция: сб, 22 окт 2016, 10:18 от Lemy

# 261
  • Вестерос
СНБ ги водят 7 фрий, виж първия пост

# 262
Това ми напомни на един виц, който скоро четох: "Косата уж нищо не прави, а все е изтощена"  Laughing Та... така и за ноктите ми звучи горе-долу  Laughing По принцип и аз харесвам повече къси нокти. Стига плочката да е добра форма...  Иначе почивката от лаковете си е нужна и според мен.

# 263
От вчера има Арена на красотата в София. Лакове хиляди и то с по-ниски цени. Ако ви се купува там е мястото до утре. Аз си взех само един с разноцветни, големи парчета глитър на Orly. Нищо не ме съблазни. Преситена съм тотал.
Скрит текст:

# 264
Аз нещо не съм очарована от СНБ.ЧУДЯ. Пробвах ги с голямо желание.Вчера вечерта се лакирах с лак Детелина.Днес не съм мила нито една чиния.Само влязох да се къпя и като приключиха видях на три пръста как се е обелил буквално и е паднал  ooooh!. Дали е защото не съм с тяхна основа и топ? Един гол дън роуз ми се задържа повече преди да се обели. А есенс и еси  и римел са трайни.Най трайни са ми CND .Направо ще полудея къде ми е грешката  newsm78

# 265
Здравейте момичета. Искам да ви покажа един лак, в който трайно и безвъзвратно съм влюбена.
Лака е Morgan Taylor - "The Big Reveal" Цвета е просто уникален и нанасянето е толкова лесно и равномерно.. Останалите им глитъри също са прекрасни. Та въпроса ми е вие имате ли някакво наблюдение за лаковете на тази марка, ще се радвам да споделите също така от къде си ги закупувате.
Скрит текст:

# 266
# 267
  • Пловдив

# 268
  • ГОре на черешата...
Малечка, страхотен е, и аз обичам такива.
Деси, много свежо!
Последно, преди драстично да ги скъся, заради жестоко счупен нокът Tired:

Обаче пък тази сутрин се разходих из Ибей  Whistling ...иииии, чакам си поръчките Party!

# 269
Явно не само мен ме е сполетяло нещастието на отрязаните нокти  Laughing Какво си поръча от Ибей?

Да ви питам... нямате ли усещането, че когато ноктите са изрязани до дъно, сякаш растат бавно в началото? А когато имат определена дължина, израстват още повече за по-кратко време...? Малко объркано го казах май, ама дано сте ме разбрали  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт