Лакове за нокти -107

• 96 474
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • София
По всяко време, ноктите ми растат изключително бързо. За нула време ставам като диво животно.  Joy Joy Предполагам е от постоянното киснене, пред кухненската мивка!

И аз кисна, ама  резултат не виждам освен чинии за прибиране  Joy

georgieva88, на ръка ли са рисувани цветята?  Simple Smile

Аз не "кисна" постоянно пред кухненската мивка, но ноктите ми много бързо растат. Така е от много години. От доста време не съм ползвала никакви масла за нокти или др. продукти.

# 286
Моите растат много бавно.И да пия витамини все тая...
Чупят се винаги на една дължина по един и същи начин по средата на плочката и това е болезнено.Държа ги по къси за да избягвам това чупене .
Да ви попитам от кой гел за премахване на кутикули сте най-доволни?
Използвах евелин хареса ми , но искам да пробвам и други нови неща Simple Smile

# 287
  • Вестерос
Аз съм с един на есенс от новата серия

73

Oт четвъртък не е мръднал, а чистих, прибирах дърва, мих без ръкавици няколко пъти, работя на лаптоп.

С основа на катрис съм и топ гел на есенс

# 288
Видях го този есенс страхотен цвят .
 Сега четох статия Нина Парк - кралицата на маникюра в "Инстаграм" споделям част от снимките които са сложени в галерията .

http://www.vesti.bg/galerii/foto/nina-park-kralicata-na-manikiur … ram-2729/27955463 като заредя телефона ще ги разгледам и в Инстаграм.

# 289
  • Germany

Скрит текст:

Скрит текст:

# 290
Видях го този есенс страхотен цвят .
 Сега четох статия Нина Парк - кралицата на маникюра в "Инстаграм" споделям част от снимките които са сложени в галерията .

http://www.vesti.bg/galerii/foto/nina-park-kralicata-na-manikiur … ram-2729/27955463 като заредя телефона ще ги разгледам и в Инстаграм.
Как й се изписва името, че нещо не мога да я открия, а линка не ми се зарежда  Blush

# 291
# 292
# 293
  • София
Лелеее, тази жена маникюристка ли е? Нямам инстаграм, бих я следила. Не съм в крак аз, със социалните мрежи...

# 294
Лелеее, тази жена маникюристка ли е? Нямам инстаграм, бих я следила. Не съм в крак аз, със социалните мрежи...
Да била обявена за кралицата на маникюра.Като гледам има защо.Големи красоти има сътворени Simple Smile

# 295
# 296
Бубето, (Зази беше, нали) страхотен маникюр.
Казвай сега, рисува ли го, лепенки ли и кой е лака, страхотен е?
 Simple Smile

# 297
  • София
Бубето, (Зази беше, нали) страхотен маникюр.
Казвай сега, рисува ли го, лепенки ли и кой е лака, страхотен е?
 Simple Smile

Да, аз съм Simple Smile благодаря!

Лака е 946 на Катрин Арлей, а декорацията е от шаблон, който оцветих.

Ето от по- близо

https://www.facebook.com/BubuNailArt/photos/ms.c.eJwztDAwtTQwNbA … ype=3&theater

А това е шаблона

# 298
Чудесно се е получило.  Simple Smile
А лака го имам, направо го бях забравила, отивам да го търся  Crazy

# 299
Страхотен е ! Може ли да попитам дали сте доволна от тази база и топ лака съответно ако го ползвате?Гледах ги в DM,но не ги взех..,траен ли е лака с тях? Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт