Лакове за нокти -107

• 96 471
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Явно не само мен ме е сполетяло нещастието на отрязаните нокти  Laughing Какво си поръча от Ибей?

Да ви питам... нямате ли усещането, че когато ноктите са изрязани до дъно, сякаш растат бавно в началото? А когато имат определена дължина, израстват още повече за по-кратко време...? Малко объркано го казах май, ама дано сте ме разбрали  Laughing

По всяко време, ноктите ми растат изключително бързо. За нула време ставам като диво животно.  Joy Joy Предполагам е от постоянното киснене, пред кухненската мивка!

# 271
# 272
По всяко време, ноктите ми растат изключително бързо. За нула време ставам като диво животно.  Joy Joy Предполагам е от постоянното киснене, пред кухненската мивка!

И аз кисна, ама  резултат не виждам освен чинии за прибиране  Joy

georgieva88, на ръка ли са рисувани цветята?  Simple Smile

# 273
Явно не само мен ме е сполетяло нещастието на отрязаните нокти  Laughing Какво си поръча от Ибей?

Да ви питам... нямате ли усещането, че когато ноктите са изрязани до дъно, сякаш растат бавно в началото? А когато имат определена дължина, израстват още повече за по-кратко време...? Малко объркано го казах май, ама дано сте ме разбрали  Laughing
Laughing Да ,но според мен е защото нямаш търпение да пораснат а като пораснат вече не ти прави такова впечатление  Thinking

# 274
Аз току-що се намацах с едно прекрасно червено с частички на Avon

# 275
  • ГОре на черешата...
Арабеск,  моите освен счупения де, не са съвсем до дъно. Утре мисля да спретна един дискретен френски, че съм служебно по разни прояви и да не е съвсем без хич...А иначе понеже съм доста назад с материала и лаковата лудост ме обхвана скоро, си поръчах неща, които вие сте ползвали сигурно преди сто години Embarassed...два холограма на Борн Прити,  холограмна пудра, ваденки, пийл оф база, печати...такива ми ти нещица Whistling...Ще помагате за печатите като дойдат.
Уха, страхотни рози!

# 276

И аз кисна, ама  резултат не виждам освен чинии за прибиране  Joy

georgieva88, на ръка ли са рисувани цветята?  Simple Smile

AraBesqUe, не ваденки са на прозрачна основа, което страшно ме устройва, тъй като плочката на палеца ми е доста широко и до сега не съм срещала ваденка да я обхваща  Laughing Все слегах по една и полови, та тази ми е повече от добре дошла. Сега се оглеждам за още прозрачни с цветенца и др. подобни.

# 277
Laughing Да ,но според мен е защото нямаш търпение да пораснат а като пораснат вече не ти прави такова впечатление  Thinking

Вероятно си напълно права  Laughing

...си поръчах неща, които вие сте ползвали сигурно преди сто години Embarassed... холограмна пудра... печати...

Пудрата не смея да я доближавам дори в мислите си  Laughing А с печати съм пробвала 2 пъти и все не се е получавало  ooooh!

Ваденките са ми най-лесни за работа  Mr. Green

# 278
  • Кюстендил

# 279
  • Germany
KIKO 336, Gabrini 02 & GR Holiday 61:

p2 030 Beauty Voyage - purple pepper:

Скрит текст:

# 280
  • ГОре на черешата...

Пудрата не смея да я доближавам дори в мислите си  Laughing

Щооо Rolling Eyes? Не се ли получава?

Криси, лилавият е трепач Peace!

# 281
Аз съм на червено:

Скрит текст:

# 282
Наскоро си взех от Лили дрогерия лак от серията Colour&Go на Еssence номер 67-love me like you do. Приятен есенен цвят в ненатрапчиво лилаво. Хареса ми,издържа 1 седмица с топ лака All in one на същата марка.

# 283
Криси, синьото е чудно  Heart Eyes
Аз трябва да направя скоро чистка на старите лакове, да си отворя място за нови  Party

# 284

Пудрата не смея да я доближавам дори в мислите си  Laughing

Щооо Rolling Eyes? Не се ли получава?

Не съм пробвала, но има някаква схема после с топ лака... Май повечето развалят ефекта и трябвало да е някакъв на водна основа. Обачееее... Като се знам, няма да имам нерви Laughing Да не те отказвам, де... Вероятно с пробване стават нещата.  Laughing

На Криси ноктите също са нокти, които изглеждат супер като са къси  Simple Smile

Червеното си е класика за есен-зима. Щях да го нося и аз, ако не бях... Мда.. .знаете ми настоящата драма  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт