Искам да кажа ... (91)

• 72 694
  • 756
  •   1
Отговори
# 165
Разумно- разумно, един месец  Laughing Засега ми се вижда разумно, ама не знам какви ще ги пея на края на втората седмица. Много искам племенниците ми да вземем, но са малки още( на 4).

Рано им е, а месец е ок.... Не знам как е свекърва ти, но поне за две седмици ще имате културна програма през свободното ви време, а в другото и давайте задачи, за да не скучае.

# 166
  • София
Тонка, да не съм чула лоша дума за свекърите  Wink
Хммм, те синът си облекчават най-вече, защото вината да се скапе старата кола е изцяло негова.

Жакиии, каква си фурнаджийска лопата.  Laughing Значи щом е Теле, да не го закачам, а?!

# 167
Станаха ли ботушките, Тонка? Видях ги вчера в ССС, много са сладки

# 168
Четата се изнесе. Изчистих, пуснах и пералнята, хапнахме, сега на диванчето с чайчето и лаптопчо. Имам книга за дочитане. Жаки, седни си и ти удобно, полегни, ако трябва. Понеделник е все пак. Мъжът Овен е проклетия!!!
На предната къща се пренесохме като всичко беше готово. Нямахме обзавеждане на детската стая, пътеки в коридора и холна маса. Вместо нея имахме надут басейн пълен с детски играчки.
В тази къща се нанесохме с оправена спалня, кухня. Същия ден се монтира тоалетната чиния, а за къпане(защото не беше закачен бойлера се качвахме на горния етаж). Сега, 4 години по- късно все още нямам коридор, терасите не са оправени, а холо- кухнята плаче за основен ремонт.

Лина, дано интервюто се превърне в предложение за работа!

# 169
  • София
Късметът тотално ми изневери. Ботушките стават, има си хас да не стават, след като 36 номер е почти колкото моя 40-ти.  Mr. Green Да им имам номерацията. Иначе наистина са много хубави и ме е яд. Подготвих ги за връщане, а парите ще ми бъдат възстановени в рамките на цял месец. Сега като имаме отново кола направо отиваме в ССС и купувам на място след пробване. За пръв път ми се случва подобен фал с обувки.

# 170
Късметът тотално ми изневери. Ботушките стават, има си хас да не стават, след като 36 номер е почти колкото моя 40-ти.  Mr. Green Да им имам номерацията. Иначе наистина са много хубави и ме е яд. Подготвих ги за връщане, а парите ще ми бъдат възстановени в рамките на цял месец. Сега като имаме отново кола направо отиваме в ССС и купувам на място след пробване. За пръв път ми се случва подобен фал с обувки.

Тони, да пратя на снахата едни Ъггс? Те поне са меки и пасват на всякакви крачета, но на мокро не са ок.

# 171
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Честит рожденик, Мар!
Да ти е жив и здрав, да расте весел и щастлив и много да се слушате!
На Лина пожелавам да получи хубавата работа!
Жаки, стискам ти палци за каквото трябва (даже си мисля, че се сещам за какво е Joy).
Тонка, стискай зъби, и се запасявай с търпение, ще му се види краят.
(И аз трета седмица съм лишена от диванно и фотьойлно удобство, ръмбя се на офисен стол, щото майсторът-тапицер не си държи на думата. Едвам се сдържам да не рипна до там и да го пришпоря, ама дип, че е студено и не ми се излиза. И бояджиите чакам да се обадят, ама нали баш-майсторът почина и остана само брат му и зет му, та ми е съвестно да ръчкам.)

Ние вчера се събрахме всички (без две десети Joy) да поменем баща ми, че станаха две години, откакто го няма. Искаше ми се да си припомним някои весели и хубави случки, да поприказваме за него, кой както го помни, но само като казах аз, че той беше единствения дядо, който децата са имали, видях че майка се насълзи и разбрах, че още е рано за такива разговори.

А днес Майското цветенце е за пръв път на ясла (по-точно градина, макар че е на 2 г. 4 м.) и е било страшно. Та сърцето ми е свито, като знам колко трудно свикват нашите деца на ДГ.

# 172
Свтълчо, ако си мислиш за онова, дето си мисля, че си мислиш- не е:)))) За онова освен мен други мераклии няма:))) Сега очакваното е желано от всички, ще промени много неща все към добро. Амин дай Боже да имаме късмет!

# 173
  • София
Тони, да пратя на снахата едни Ъггс?
Сватя, дръж ги за там като ти я пратя.  Laughing

# 174
тя май има нужда да ми я пратиш Crossing Arms. Поне стая с врата ще и осигуря  Hug.

# 175
  • София
Ахахаха, нали и лято иде при вас. Пускай я на плажа и ще е като 100%-ово цигане след седмица.

# 176
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Свтълчо, ако си мислиш за онова, дето си мисля, че си мислиш- не е:)))) За онова освен мен други мераклии няма:))) Сега очакваното е желано от всички, ще промени много неща все към добро. Амин дай Боже да имаме късмет!
Хаха, как ме разсмя с "това не е онова" Joy Joy Но онова, дето си мисля аз, си мисля, че не само ти го искаше Joy Joy Голям майтап стана.
Обаче още повече стискам, щом ще промени живота на всички ви към по-добро.

# 177
Това ми напомня на онази приказка - Жено, я ми дай това на онова, дето е до другото  Laughing
Ама щом се разбирате, добре.
Стискам палци и аз, и на Жаки, и на всички други  Peace

Вместо да клюкаря и да се опитвам да хвана нещо из недомлъвките, я да ви попитам за съвет.
Много ми пада косата. Ама много. Досега такова чудо не е било. Хубавото е, че избива нова, ама търся нещо да я мажа ли, да пия ли ... и аз не знам какво  Rolling Eyes
Приемам съвети всякакви.

# 178
Руми, аз пия това
http://apteka.framar.bg/30023303/джеймисън-вита-вим-мултивитамини-за-жени-табл-60

Мажа с бадемово масло и косата ми полудява, а от витамините завъдих и нокти. За косопад също съм правила обливки с отвара от коприва, не е гадно.

# 179
Още е студено за плаж бееее Sad. Ще и правя топъл шоколад с пяна и усмивки отгоре Wink. А за цигане - със зетя ще се съревновават - и той е с една-две бои по рождение.

Общи условия

Активация на акаунт