Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога са най-ранните срокове за тестване за бременност?
Каква информация е важна при задаване на въпрос за бременност?
Какви са вероятностите за бременност при закъснение и отрицателен тест?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога са най-ранните срокове за тестване за бременност?
-
Каква информация е важна при задаване на въпрос за бременност?
При задаване на въпрос относно бременността е важно да се предостави информация като датата на последната менструация, продължителността на месечния цикъл, използвания метод за проследяване на овулацията, дните с незащитен полов акт, приеманите лекарства и всякаква направена хормонална терапия или отклонения в резултатите от тестовете.
-
Какви са вероятностите за бременност при закъснение и отрицателен тест?
-
Какви са възможните причини за забавяне на менструацията при прием на прогестеронови препарати?
-
Какви са симптомите на ранна бременност и как да ги разпозная?

Юли месец минах през процедура ин витро, на 01.08 ми беше трансфера на ембриона, на 12.08 ми дойде нормален цикъл,тоест неуспешен опит. Гинеколога ми изписа противозачатъчни Джаз за нормализиране на хормоните. Починах си един месец и на 09.09 първия ден от цикъла започнах да ги пия. Обаче, понеже нямам навик, пропуснах 1но в първата седмица. Не вярвах че ще повлияе, но като питах аптекарката тя ми каза че точно първата седмица не трябвало да се пропуска. И така 6-ти ден ми закъснява, първи тест направен в 3ден от закъснението и е отрицателен, днес пак направих и пак е категорично отрицателен. В петък съм на преглед, бихте ли си дали мненията на какво може да се дължи закъснението ми. Благодаря