"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 25

• 52 168
  • 722
  •   1
Отговори
# 60
Момичета,моля за съдействие!
Закъснява ми с 3 дни,мисля да си правя тест.Проблемът е в това,че пих около литър вода и знам,че радрежда .
Дали ще ми отчете правилно или да чакам до утре сутрин? newsm78
Благодаря! bouquet

Последна редакция: ср, 12 окт 2016, 15:43 от tanya27

# 61
По добре изчакай. Знам колко ти се иска да научиш по-бързо новината, но няма смисъл да се разочароваш напразно, ако сега не ти отчете правилно. Стискам палци  утре да ни зарадваш  Peace Simple Smile

# 62
  • Варна
Ако имаш закъснение, предполагам теста ще отчете.
Не знам доколко този литър вода ще се отрази, за да е наситен хормона е добре да има известна пауза от ходенето по малка, за да има време да се концентрира в урината. Може да го направиш още сега, но ако е отрицателен, аз на твое място бих повторила теста на сутринта Simple Smile

# 63
  • София
аз не съм сигурна, но мисля, че този литър при тридневно закъснение няма да е проблем Simple Smile
Все пак направи теста след 2 часа, гледай да не пишкаш Simple Smile

# 64
  • София
 Heart Eyes Здравейте момичета , при мен ситуацията е следната : преди 1,6 г. направих аборт "по желание" , от тогава сме се пазаили доста време , пих няколко месеца противозачатъвни но от около 6-7 месеца не приемам никакви медикаменти . Цикълът ми е изключително редовен , но последния закъснява вече 4 дни , днес направих 2 теста , единия явно беше скапан , защото не отчете дори контролната черта , вторият е отрицателен , нямам болки в гърдите  , нито гадене или повръщане , нямам никакви симпроми с изключение на леко напрежение в кръста и корема ( леко придърпване , което започнах да усещам при всеки цикъл след аборта ) , не знам дали да правя още тестове или да отида на лекар  newsm78

# 65
  • варна
Здравейте, момичета! Вчера на 4 ден от закъснението си направих тест, при който се появи много бледа втора черта. Мисля утре да си направи отново тест и ако е пак с бледа черта да си направя кръвен. последния ми цикъл беше на 11.09 като ми идва на 26-27 дена. Това, което ужасно ме притеснява е ако съм бременна възможно ли е да нямам абсолютно никакви симптоми с изключение на леки болки ниско долу от време на време. Март месец имах една неуспешна бременност с диагноза "кухо яйце", при която си правих 2 теста, при които вторите черти бяха много бледи и пак нямах никакви симптоми. Затова сега умирам от страх да не се повтори отново  Cry
И друго забравих да попитам , ако си направя кръвен и е с висока стойност и след 2 дена си направя втори и се е удвоил, това гаранция ли е, че за момента всичко е наред?

# 66
ако не си си пускала ЩЖ, задължително го направи Simple Smile
пусках Юни месец, всичко беше наред. Преди ин витрото направих всички необходими иследвания.
И след това в края на Август минах на рутинен преглед, цитонамаската ми беше наред, нямах кисти нито налепи, нищо. Последния ми цикъл на 09 сеп. си беше навреме и напълно редовен. Проблема за да си нямам бебе не е в мен, а в мъжът ми. Досега не помня да съм имала случай да ми закъснее, за това се притеснявам за здравето си  Praynig че ще станем много ако и двамата имаме проблем  newsm78 наистина ще полудея до прегледа #Crazy

# 67
  • София
galia83_vn - ходи и пусни 2 кръвни теста през 48 часа, симптомите грам не ги мисли. Най-честите са точно тези, които имаш - придърпвания и леки менструални болки, все едно ще ти дойде. По-нататък гърдите се надуват и болят, но примерно при мен никога не станаха така болезнени, както някой друг ги описва като бях бременна. Аз имах леко гадене, което обаче започна около 10-14дни след закъснението в 6-7ма седмица.

bilqnita - имаш закъснение с 4 дни и 2 отрицателни теста. Ако закъсненията не са типични за твоя цикъл, след още 2-3 дни ако не ти дойде отиди на лекар, преди него повтори и теста за всеки случай.
За редовен цикъл и закъснение от 7 дни е време за доктор. Ти си прецени във времето и часовете за лекаря кога да отидеш, няма да сгрешиш и ако е по-рано.

Мария_Илиева - няма как, отиди на лекар, дано не е нищо сериозно, по-скоро вярвам че не е. Може да не си имала О този месец, случва се и е нормално и за това да има аномалия в цикъла. Късмет  Peace

# 68
  • варна
Момичета, не знам да се радвам ли, да се притеснявам ли  Sad 6 ден закъснение и теста изглежда така http://prikachi.com/images.php?f=images/58/8933058u.jpg&sendlinks=1

# 69
Това си е положителен тест. Честито Simple Smile

# 70
http://prikachi.com/images/60/8933060v.jpg Добро утро момичета просто за добро утро теста ми е дефектен

# 71
  • София
Галя - положителен е. След 3-4дни отиди на лекар и ще се види.

Диденцето - направи друг тест

# 72
Галя, тихичко честито  Hug

# 73
Здравейте момичета,
вчера писах, и бях решила да отпиша този месец, но вечерта си направих тест и имаше мнооого бледа чертичка, която сега ще прикача в поста ми, за да я погледнете и да ми кажете има ли някакъв шанс да съм бременна. Тази чертичка се появи точно както пише в упътването 5 минути и няколко секунди след като съм пишкала върху теста. А иначе в момента ми е 33-ти ден и нямам цикъл, а трябваше да ми дойде на 29 или 27 дни. Както писах и в предния ми пост, точно след цикъла ми заминах в чужбина за 2 седмици и си мислех, че като се върна сме изпуснали овулацията за 1-2 дни, но може  и да е била късна знае ли човек. Simple Smile 

http://prikachi.com/images.php?images/86/8933086A.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/87/8933087h.jpg

Мислите ли, че има шанс за бременност ? Благодаря много предварително.

# 74
  • София
Desert^girl - бременна си, това е положителен тест Simple Smile Щом имаш 4-6дни закъснение, отиди на лекар в понеделник-вторник Wink
Но ако е била късна, то може да нямаш още закъснение, отиди и доктора ще ти каже кога да отидеш пак, ако още не се вижда сакче. И ако все пак не се вижда да не се стреснеш, някои лекари не вземат факта, че може О да ти е била не на 14-тия ден, а на 20-тия примерно и да те шашне, че трябва да се види, а не се вижда.
Една приятелка така едва отърва лапароскопията, изплашиха я, че е извънматочна, а нейния цикъл изключително нередовен и не знае кога е станало.
При всички случаи тази черта на теста излиза поне 12-14 дни след О, което значи, че може още да нямаш никакво закъснение.

Ако искаш за по-сигурно можеш да направиш следните неща:
- да пуснеш 2 кръвни теста в която и да е лаборатория казват се бета ЧХГ. Двата теста да са през 48ч. Ако първата или втората стойности достигне 1000, то вече ще се види на ехографа и отиди тогава.
- или просто за да си спестиш всичко, отиди в края на другата седмица, когато ще се види, дори и при късната ти овулация, примерно другия петък

Последна редакция: чт, 13 окт 2016, 09:31 от Brayda

Общи условия

Активация на акаунт