Днес ще е чудесен слънчев ден, нямам търпение да се постопли, да си чета книжка на някоя пейка и да пия кафе

И аз забелязвам, че посяга към играчки или към телефона ми като я държа в мен и гледам какво сте писали тук, но не успява да хваща.
От вчера се обръща и успява да си извади ръчичката, имам чувството, че ей сега ще започне да пълзи, трябва да обезопасявам вкъщи, хаха!
Утихна болката и за сега ще задържа,че кърмя и не знам с тия упойки как ще стане. Моят понеже е супер дебел и няма наченки да се обръща, мързелува си в кошарката. Започна да хваща разни неща в ръката и да стиска. Относно забелването,аз реших да не пипам. Четох една статия на проф. Огнян Бранков, който не препоръчва насилствено забелване и дърпане. Казва,че това е т.нар. физиологична фимоза. Между другото това забелване се практикува само в БГ. Имам доста познати,които живеят в чужбина и там за подобно нещо не са и чували да се дърпат и забелват пишлетата на бебета. Доста майки познавам тук,които дърпат и забелват без да знаят точно какво правят и момченцата им имат доста проблеми и постоянно ги водят по разни хирурзи. Така,че аз реших да не пипам абсолютно нищо.
И той се заглежда в телевизора. Ние го държим на шум, тв е по цял ден и цяла нощ включен. На никоя ли не й е дошло още? Ани бани, как си след операцията?

има достатъчно играчки и мен насреща