Юлски бебета 2016 - тема 2

• 41 193
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, момичета!

Мери, тук съм! Благодаря, че питаш! Счупи ми се телефона, а аз оттам следях темата.
Хремата май й мина. Правихме микробиология на очен секрет, защото много и секретираше и има стафилококи. Ходим и на масаж за пъпчето и засилване на коремните мускули.
Моята кукла и тя от няколко дни взе да се събужда през нощта към 2 после към 6. До преди това си спеше до 6. Вечер си има доста колики, а също мисля, че я сърбят венците, защото от вр. на вр. се опитва целия юмрук да лапне и да се почеше и се изнервя. Един път аз и бръкнах в устата и й разтрих отгоре и отдолу венците и беше доволна.
За обръщането още преди 3 седмици се обърна сама. Сега обаче какво стана, дупето ли натежа не знам, но не си прави труда. Сега се упражнява да хваща играчките и да ги лапа, както и да се набира да се изправя ама има още много мляко да изсуче, докато успее.
Цикъл и аз нямам още, но моите лохии продължиха до 60 ден някъде, като ту спираха, ту почваха.Освен това още ме боли матката все едноо имам контракции.
На килограми имам да свалям 5 обаче освен, че няма да ги сваля ами поне ще гледам да не ги увеллича, че си хапвам добре.
За телевизора още на месец и половина почна да гледа ТВ много съсредоточено. И според мен едно светлината я привлича, а и картинките се сменнят и цветовете. Сега или го изключвам или слагам нещо пред нея да не го гледа.

Забелязвам от няколко дни изпражненията на бебка се промениха, станаха по-гъсти. Само на кърма е и преди това бяха по-редки и със зрънца. А сега станаха все едно е на АМ.
Забелязвали ли сте някаква промяна в изпражненията на кърмените бебета?

Африканчо, вие стафилококи ли имахте в нослето? Третирахте ли ги с нещо?

# 91
Дени, а на 30-тата минута опитваш ли се да го приспиш отново примерно дайваш ли му да пийне вода(ако пие) или залъгалка, аз малката, като се събуди бързо, след като е заспала я взимам веднага на ръце да е полюшкам и аз и викам "шшшшшшш" и тя се отпуска и пак заспива, тогава пак си я оставам на леглото.

# 92
  • Варна
Добро утро и от мен!
И нашата е голяма телевизионерка. Преди да родя изобщо не гледах телевизия, но сега ТВ работи нон стоп. Като го фиксира и край. Млъква и се кокори. И аз го спирам. Не искам да ревем после за филмчета,ама ще видим.

Аз на 02.10 направих 1 гд без цикъл. Забелязвам обаче, че през около 3 седмици получавам леко зацапване еднократно и все си мисля, че ще ми дойде,но не. Тези дни мисля, че бях в овулация.

Вчера купих памперси Пуфис и по-добре ни пасват май от Памперс. Пак вчера като излизахме в студеното и ветровито време я сложих в чувала на количката. Беше много топличка и спа 4 часа с кратки пробуждания. Като се прибрахме я взимам от количката и дупето й влажно и студено. Беше с Памперс 😠 !

Косата й пада и където я сложа има малки косъмчета. Прическата й стана като на моя дядо,нейния прадядо 😂

Снощи се събуди да яде в 3 и после си играхме до 5  Crazy

Спомням си,че миналата година по това време бях в адска депресия след неуспешното инвитро . Имах коса дълга до кръста и я подстриках до врата. Подготвях си документите за инвитро в Истанбул. Бяха най-ужасните дни в живота ми. Сега мечтата ми пръцка до мен и ми гука! Какво щастие....
 В началото на ноември миналата година пропътувах няколко хиляди километра с кола от Варна до Чехия и след инвитрото цикъла ми закъсняваше със седмица. За пръв път през живота ми съм се молела да ми дойде, че да мога по-скоро да започна нова процедура. 3 дни след като се върнах от Чехия се събудих с повръщане и не можах да отида на работа. Мъжът ми каза- бременна си. Аз се ядосах ,че ми вкарва фитили и отказах да правя поредния тест. Само бях чела разни истории за късметлийки,които забраняват естествено след неуспешното инвитро и мислех, че на мен няма да се случи. Мъжът ми купи тест. Направих го на 10 ноември с 300 кандърми. На секундата видях 2 черти за първи път в живота си и направо щях да откача  Laughing Излишно е да казвам, че до четвъртия месец съм ставала всяка нощ да проверявам за кръв.  Crazy Като започна да шава в коремчето се успокоих.
 Още не мога да повярвам какво ми се случи!
 Дните на пътуването и престоя в Чехия получавах зацапвания и си виках Ура дойде ми ,а тя Бубката се е прикрепило здраво към мама. Още в началото обиколи Европа. Надявам се да обича да пътува колкото родителите си.
 И двамата с мъжа ми за сега не си представяме да отидем за няколко дни някъде без нея. Сигурно след някой друг месец ще сме на други мнение  Laughing

# 93
Добро утро!
Моята мома обикновено заспива на гърда или с люлеене. И каката беше същата и сега на 7 г. като прочета приказката иска да остана до нея и да се гушкаме, това е времето, в което ми споделя как е минал денят и (ако я питам веднага след градина/училище е много лаконична). Явно и с малката ще е така Simple Smile
На мен не ми е дошло още. Понякога ме боли все едно ще ми идва, но не.
Уважение, притесняваш ли се от това?
Спомням си, че като разбрах, че съм бременна се изненадах. Правехме опити от няколко месеца, но все не ставаше, бях много натоварена с други неща, с каката стана от първия път и бяхме убедени, че и втория път ще е така, а не беше. Бях дълго време много разочарована, чувствах се сякаш съм в състезание, което не печеля. В един момент усетих, че постоянно мисля за това и просто трябва да спра, вече ставаше параноя. И така малко след като се отказах да мисля за това, разбрах че съм бременна.

# 94
Elena2016 взе ми поста от устата  Mr. Green
Абсолютно същата картинка и при мен - каката стана от раз, а сега се мъчихме 7-8 месеца и като спрях да го мисля тогава стана. Не бързахме да казваме на каката, че ще разгласи набързо и впоследствие така и стана. Бях на коледен банкет от фирмата, вече бяхме казали на родителите и на каката, мъж ми забравил че съм на банкет и поканил тайфата вкъщи, по едно време ми звъни и всички дружно ми пяха Мила моя мамо  Hug каката ест. още на влизане на всеки  поотделно казала пък мама е бременна  Mr. Green Тогава така мило ми стана, че и колегите разбраха каква е работата
Снощи за пръв път сложих ръкавичики на малкия, никога не съм слагала нито на него, нито на кака му, обаче като заспива не мога да ви опиша за какво дране и скубане става въпрос, хем с изрязани нокти, но ушите са целите в кръв отвътре и главата е на резки ... абе страшна гледка. Обаче той ги изполапа и като подгизнаха ги махнах, да взема шапка освен да слагам  newsm78

# 95
Дени, а на 30-тата минута опитваш ли се да го приспиш отново примерно дайваш ли му да пийне вода(ако пие) или залъгалка, аз малката, като се събуди бързо, след като е заспала я взимам веднага на ръце да е полюшкам и аз и викам "шшшшшшш" и тя се отпуска и пак заспива, тогава пак си я оставам на леглото.

Да, пробвам разбира се, ако е в количката и не спирам да подрусвам , продължава да спи.
Ако е в леглото и започна да люшкам леглото интензивно най-вероятно също продължава да спи... но някакси повече не изпада в дълбок сън и се помръдва, примлясква, прозява се... Очевидно е , че му се спи още, защото се събужда с мрънкане и стои със затворени очи...  Биберон не може да захапе, някакси го избутва с език и го плюе, иначе докато беше много мъничък му давах и много го успокояваше и заспиваше, но трябваше да стоя и да му го държа в устата докато заспи, так аи не се научи как да смуче биберон. За сметка на това май от 1-2 дни си намери палеца... и го засмуква доста ужесточено.,..
Решила съм да пробвам също така да му пусна бял шум или класическа музика още при заспиването и да видим дали тя ще му помогне да продължи да спи. Също така чета навсякъде че е желателно стаята да е абсолютно тъмна, все едно е през нощта, ние имаме пердета, притъмнявам стаята, но не става съвсем тъмно.

# 96
Smile на Анди акото се промени, стана малко по гъсто и започна много да мирише, преди не беше така, отдавам го на това че стомахчето се развива. Мен също ме боли матката когато си облека нещо по тясно в корема, или когато Андито спи върху мен мн ме боли, сега ме хвана и кръста от носенето.

# 97
Момичета пуснала съм темичка за бъдещите юлски мами, малко по-малко ще я обновявам като се появят бъдещите мами  Grinning
Гергана се събуди днес към 9 и преди 10-15 минути реши, че пак й се спи и се приспа сама. Почва да върти главата и някой път си мънка нещо Grinning
Телевизора го поглежда понякога, но не й е толкова интересен още. Много обича да гледа крушките, светлината ги привлича явно.

# 98
Акото може да се променя и от това какво сме яли като е само на кърма и при нас понякога е по-гъсто.
Цикъл нямам още аз, на 18 октомври ще направя една година без  Grinning Не бързам да ми идва, само дето така като няма цикъл почнах да си въобразявам, че пак съм бременна,някакви симптоми си открих чак, теста беше отрицателен обаче  Grinning

# 99
Мъжът ми явно е решил, че единствения начин да не забременея пак е ако прпсто изобщо не правим секс...хахахаха....заспал еноще преди бебето в 21:30-22 Simple Smile
Смях, смях, ама наистина взех да забравям какво беше ...
Desi7000, съвсем нормално е да й се доспива през около 2 часа, дори и да е спала 10-12 часа през нощта и си мислиш че е супер отпочинало бебчето, точно след 2 часа пак му се спи Simple Smile

# 100
И на нашата бебка акото от няколко дена е по-гъсто.
Цикъл и аз нямам още, въпреки че от време на време имам болежки.
Бебка заспива или на гърда, или сама в леглото си. Напоследък през деня прави по няколко дремки по около 30 минути и една по-продължително спане следобед.

# 101
Дени, ние като имаме желание с мъжа ми, децата са още будни, те като заспят и сме толкова изморени, че на никой не му се занимава, хем знаем, че трябва да се полагат усилия Simple Smile

# 102
Дени, ние като имаме желание с мъжа ми, децата са още будни, те като заспят и сме толкова изморени, че на никой не му се занимава, хем знаем, че трябва да се полагат усилия Simple Smile
Наистина са изморително и изтощителни дните...а и мъжът ми работи на 2 места и често се прибира чак в 21 за банята и директно ляга и той ...разбирам го напълно...Не знам какво да направя, вече някакси няма Ние, има Аз, Той и Бебето..А днес даже ни е годишнина...за сметка на което празничния ден го отпразнувахме с преглед при ортопед...Поне всичко е наред. Доста лаконичен и бърз преглед, но се надявам че е професионалист.

# 103
Дени, как точно преминава прегледа при ортопед? И на нас ни дадоха направление, но се чудя дали да водя бебчо. Не ми се ще да го мъкна по болници и то в друг град.
Дени, нашата кака също спеше точно 30 мин. Можеше да си свериш часовника по нея. Сега и бебчо е така, но в малко по-широк диапазон 20-40 мин. От няколко дни да се оплаче ми поспива само малко предиобяд и следобяд колкото и пъти да го приспивам спи само 2-3 мин и е буден. Така до вечерта и съответно е много кисел преди нощния сън. Вчера даже , за да поспи, го държах на ръце и спа 30 мин. Това доста ме изморява, при условие, че и нощем ми се буди по 2 пъти и се храним, а към 5 часа сутринта почват коликите и пак го нося, за да се успокои.

# 104
Бебчо не е акал трети ден,незнам дали трябва да се тревожа,до сега си е акал всеки ден по няколко пъти.видимо е спокоен
И аз нямам още цикъл

Общи условия

Активация на акаунт