Мери, тук съм! Благодаря, че питаш! Счупи ми се телефона, а аз оттам следях темата.
Хремата май й мина. Правихме микробиология на очен секрет, защото много и секретираше и има стафилококи. Ходим и на масаж за пъпчето и засилване на коремните мускули.
Моята кукла и тя от няколко дни взе да се събужда през нощта към 2 после към 6. До преди това си спеше до 6. Вечер си има доста колики, а също мисля, че я сърбят венците, защото от вр. на вр. се опитва целия юмрук да лапне и да се почеше и се изнервя. Един път аз и бръкнах в устата и й разтрих отгоре и отдолу венците и беше доволна.
За обръщането още преди 3 седмици се обърна сама. Сега обаче какво стана, дупето ли натежа не знам, но не си прави труда. Сега се упражнява да хваща играчките и да ги лапа, както и да се набира да се изправя ама има още много мляко да изсуче, докато успее.
Цикъл и аз нямам още, но моите лохии продължиха до 60 ден някъде, като ту спираха, ту почваха.Освен това още ме боли матката все едноо имам контракции.
На килограми имам да свалям 5 обаче освен, че няма да ги сваля ами поне ще гледам да не ги увеллича, че си хапвам добре.
За телевизора още на месец и половина почна да гледа ТВ много съсредоточено. И според мен едно светлината я привлича, а и картинките се сменнят и цветовете. Сега или го изключвам или слагам нещо пред нея да не го гледа.
Забелязвам от няколко дни изпражненията на бебка се промениха, станаха по-гъсти. Само на кърма е и преди това бяха по-редки и със зрънца. А сега станаха все едно е на АМ.
Забелязвали ли сте някаква промяна в изпражненията на кърмените бебета?
Африканчо, вие стафилококи ли имахте в нослето? Третирахте ли ги с нещо?

каката ест. още на влизане на всеки поотделно казала пък мама е бременна