Re: ♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Женени ~♡ Тема 46

• 86 820
  • 744
  •   1
Отговори
# 435

А дали Исо може да погледне по друг начин на отношенията Дафа Йомер след прежияваното от него Thinking

Алекс Hug, много харесвам черно-бяла фотография. Винаги има нещо загадъчно в нея, в определен оттенък на сивото или в някоя светлосянка , под определен ъгъл погледната можеш да видиш нещо ново и като ефект и емоция ако има подходящ обект, както е в случая.

# 436

Последна редакция: пн, 24 окт 2016, 22:19 от Slawena

# 437

А дали Исо може да погледне по друг начин на отношенията Дафа Йомер след прежияваното от него Thinking

Според мен, със сигурност Исо ще се промени и по друг начин ще гледа на връзката им!

Ще започне да разбира по-добре и двамата, но най-вече Дефне. Naughty

Много интересен бе разговорът между двамата за зависимостта на Дефне от Йомко.

# 438

Краля в действие hahaha

И от сета, но не знам от кога.... някой май е край море, почивка....

Скрит текст:

# 439

hahaha hahaha hahaha Joy Joy

Славенка, bouquet и на мен ми са любими черно-белите снимки. Те са нещо много различно.

# 440

Тази котка била на сета, не е ли на Баръш newsm78

Алекс, различни и специални.

# 441
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Според мен, със сигурност Исо ще се промени и по друг начин ще гледа на връзката им!

Ще започне да разбира по-добре и двамата, но най-вече Дефне. Naughty

Много интересен бе разговорът между двамата за зависимостта на Дефне от Йомко.

Славенче  Hug Алксче  Hug и аз си мисля, че след поредния "удар на съдбата" върху Исо, вече по-добре ще разбира Дефне и ще погледне от друг ъгъл на зависимостта й от Йомер  Peace. Тук ми си струва, че Мерич ще ги вплете отново като близки приятели Исо и Йомер  Thinking.

hahaha hahaha hahaha hahaha да не забравяме, че Ипликчито е слабост на Мера  Naughty Mr. Green

Уникална снимка на Баръш  Crazy Heart Eyes Crazy Heart Eyes

Котката не знам дали е Баръшова  newsm78 newsm78
май фраг няма да има  Thinking

# 442
# 443
Коте, Heart Eyes май ще си останем без фраг тази вечер! smile3516

# 444
Колкото по късно толкова по нов фраг Mr. Green... какво ли са ни подготвили, че не искат да го пуснат Rolling Eyes

Фраг утре, ако е вярно

Последна редакция: пн, 24 окт 2016, 22:20 от Slawena

# 445
Колкото по късно толкова по нов фраг Mr. Green... какво ли са ни подготвили, че не сикат да го пуснат Rolling Eyes

Да не би да чакат голяма част от феновете да заспят, че да няма размирици в нета? newsm78

От днес

И утре е ден, но не е петък! Така, че ще го преживеем! Cry

Нов постер.

Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пн, 24 окт 2016, 22:24 от alex_94

# 446
  • Бургас
Скрит текст:
Тази Айшегюл и да изчезне, няма да ми липсва. Само замъти ума на момчето - не му стигаха предните две нещастни любови, ми сега и за нея да преживява. Мога да кажа, че в петъчната серия това най-много ме докосна - лошият късмет на Исо в любовта.
Драмата с откраднатата рисунка някак не ме развълнува - най-вече заради раздразнението, което изпитвам винаги, когато показват персонала на Пасионис - всички ми изглеждат глуповати, дебилни и инфантилни - не знам чий гениален мозък измъдри образа Зубеир или вездесъщата глуповата, нетактична и даже нахална Дерия, обаче според мен сериалът губи от тези "колорити". Към вечнопискащата, врещяща и кривяща се Неро, досадния безпардонен Корай, семейството Нихан и Сердар, което с нищо, ама с нищо, не допринася за интригата на сериала, а само досажда, сега се прибави още един досадно-глупав персонаж - Айтекин, и той труден за изтърпяване. Честно казано, не разбирам за какво служат тези персонажи - трябва да са смешни, но не са, даже по-скоро убиват комедията. Айде Корай, да кажем, казва по някоя истина от време на време, докато обижда, скубе и нагрубява по-нисшите, според него. Беше цветен в началото, но те прекалиха с него, сега дразни. Особено в компания с Нером - просто не ги издържам - едно и също 57 серии: ядене, клюки, Ми-не!, превземки и гримаси.
Памир ме разочарова много - очаквах от него да раздвижи интригата, да внесе малко лудост и артистичност, да сгъсти напрежението и да катализира любовта. А той ще се каже най-обикновена дребна душица - интригант и подляр - особено пък ако е откраднал и рисунката, както го подозираме. Това, дето се промъкна - че се е влюбил в Дефне ("има едно момиче..."), въобще не беше убедително, не му повярвах.
Единствено Синан-Седа-детето е новото, което е приятно за гледане.

Като гледах снощи серията си мислех, че колкото и страст да има у Йомер и сексапил у Баръш, колкото и красота и нежност да има у Елчин и кротост и любов у Дефне, трябва си и сценарийна канава...
Света,  bouquet

И нещо от руския колхоз  hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 447
# 448
Добро утро  Hug Hug Hug Hug Hug

# 449
  • Бургас

Добро утро!

Оф, Дефне! Оф!
 smile3503 smile3503 smile3503

Общи условия