Re: ♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Женени ~♡ Тема 46

• 86 829
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Скрит текст:
Добро утро! Hug Hug

До петък  май  ще сме под влиянието на тази сцена и този поглед! Thinking

Можем да си ги анализираме на воля!

Надявам се днес да ни подскажат още нещо с едно фрагче!  Praynig

Още се коментира снимката публикувана от Гизем и бързото й сваляне. newsm78

феновете припомнят аналогичния случай от първи сезон и последиците за Ведат, който напусна сериала и бе заменен от Зубеир.  

Борко и Гупсе сред най-щастливите двойки! Mr. Green

Да не се окаже, че и Айшегюл ще се изпари от терена на сериала  Mr. Green Mr. Green - Исо така или иначе пак попадна на неподходящата  Sad

А може и нарочно да е направено с цел заинтругуване на зрителя  ooooh! Все пак на хоризонта се появяват нови сериали със силни актьори  Thinking и Мерич бърза да се застрахова  Mr. Green
Ама не виждам коя точно двойка е навремила да се занимае с "ябълково дело"  newsm78
Йомер-Дефне, Синан-Седа, Исо-Айшегюл (тук нещата са прекалено съмнителни за двойка засега)
Изобщо всички са прекалено далеч от този момент - дори и някоя следваща серия  Mr. Green

Журналята как ли разбраха, че Борко и Гюпса са най-щастливата двойка  Mr. Green Mr. Green - да не са правили анкети сред двойките артисти  hahaha

# 421
  • Пловдив
Борко и Гупсе сред най-щастливите двойки! Mr. Green

Хубав ден и успешна седмица, момичета! bouquet bouquet

Как ли пък не! Най малко те ми приличат на най щастлива двойка!
Тези ми харесват повече!

Последна редакция: пн, 24 окт 2016, 12:38 от dan4eto24

# 422
# 423

Как ли пък не! Най малко те ми приличат на най щастлива двойка!
Тези ми харесват повече!

+1  newsm10

От рускините! 

НЕ ПОДТВЕРЖДЁННАЯ ИНФОРМАЦИЯ!
Вышли слухи, что:
"Новый фильм с участием Эльчин будет в 2017 году"

# 424
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Коте, Heart Eyes и феновете не вярват! Naughty

И те мислят, че непрекъсната им поява в медиите е трик от рекламата на новия й филм.

wavey wavey wavey

Алексче  Hug Heart Eyes неотдавна ви написах "в лудостта не съм сама"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green даже не съм предполагала колко  съм права  Joy Joy Joy

# 425
Привет момичета  Hug Hug Hug Hug Hug
Малко ви изпуснах ама така се наложи.
Не ми се вярва Баръш и Кюса да са щастливи.

# 426
Любов и признание от феновете.  

Вие сте най-добрият!

Седмичен рейтинг.

Последна редакция: пн, 24 окт 2016, 16:02 от alex_94

# 427
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Благодарение на кака му Гупса  Whistling Борко губи фенове  Naughty
да продължава в същия дух  Crossing Arms

# 428
Kote, Hug

На какво попаднах! Joy Joy Joy

Скрит текст:

Един до друг в тежките моменти! Naughty

Повече ми харесва двойката Синан - Седа.

Последна редакция: пн, 24 окт 2016, 17:57 от alex_94

# 429
Kote, Hug

На какво попаднах! Joy Joy Joy

Скрит текст:

hahaha hahaha hahaha hahaha

Здравейте!

Обичайно състояние: самотен

# 430

Здравейте!

Обичайно състояние: самотен
Славена, Hug

чудесна снимка!

Последна редакция: пн, 24 окт 2016, 18:25 от alex_94

# 431
  • Враца
Кара Севда - озет
Цитат
Озет К 41-ОЙ СЕРИИ!

"Запись, которую прослушал Кемаль, ясно дает понять, что смерть Озана не суицид, а преступление. Доказать это - совестный долг по отношению к Нихан. Первой точкой по вынужденным причинам станет Зейнеп. Тайны Зейнеп, которые она хранит в себе, опасны как мина, которая ждет, когда на нее наступят. С другой стороны Эмир, который не знает, что Кемаль прослушал запись. Он знает, что все внимание до сих пор на Озане, поэтому готовится к более мощным ударам. Галип, который волнуется из-за того, что некоторые доли компании Козджуоглу отданы Нихан, придумывает для нее ловушку, чтобы открыть глаза Эмиру. Когда Нихан попадет в эту ловушку, первый экзамен она пройдет против Кемаля и своего сердца. Кемаль же, сближаясь с Нихан, все более мутно видит свои отношения с Асу. Когда Кемаль начал план по разысканию того, кто отравил Озана, у Эмира тоже есть план, связанный с прошлым. В этот момент разыскивание Кемаля будет запутано одним именем. Когда Кемаль узнает это имя, стена перед ним исчезнет и он будет ближе к правде. Когда Нихан выйдет развлечься с Эдой, все ей будет напоминать о любви Кемаля и Нихан. В тот вечер сердца Кемаля и Нихан будут биться в один ритм. Когда они встретятся, они дадут волю своим сердцам 'До конца'. Когда Кемаль и Эмир делают свои последние удары насчет смерти Озана, все мысли о правде изменятся.

ПЕРЕВОД СПЕЦИАЛЬНО ДЛЯ : БЕСКОНЕЧНАЯ ЛЮБОВЬ ."
Источник: https://vk.com/wall-99351837_541040

Нова от инстаграма на Бурак

# 432
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Тази Айшегюл и да изчезне, няма да ми липсва. Само замъти ума на момчето - не му стигаха предните две нещастни любови, ми сега и за нея да преживява. Мога да кажа, че в петъчната серия това най-много ме докосна - лошият късмет на Исо в любовта.
Драмата с откраднатата рисунка някак не ме развълнува - най-вече заради раздразнението, което изпитвам винаги, когато показват персонала на Пасионис - всички ми изглеждат глуповати, дебилни и инфантилни - не знам чий гениален мозък измъдри образа Зубеир или вездесъщата глуповата, нетактична и даже нахална Дерия, обаче според мен сериалът губи от тези "колорити". Към вечнопискащата, врещяща и кривяща се Неро, досадния безпардонен Корай, семейството Нихан и Сердар, което с нищо, ама с нищо, не допринася за интригата на сериала, а само досажда, сега се прибави още един досадно-глупав персонаж - Айтекин, и той труден за изтърпяване. Честно казано, не разбирам за какво служат тези персонажи - трябва да са смешни, но не са, даже по-скоро убиват комедията. Айде Корай, да кажем, казва по някоя истина от време на време, докато обижда, скубе и нагрубява по-нисшите, според него. Беше цветен в началото, но те прекалиха с него, сега дразни. Особено в компания с Нером - просто не ги издържам - едно и също 57 серии: ядене, клюки, Ми-не!, превземки и гримаси.
Памир ме разочарова много - очаквах от него да раздвижи интригата, да внесе малко лудост и артистичност, да сгъсти напрежението и да катализира любовта. А той ще се каже най-обикновена дребна душица - интригант и подляр - особено пък ако е откраднал и рисунката, както го подозираме. Това, дето се промъкна - че се е влюбил в Дефне ("има едно момиче..."), въобще не беше убедително, не му повярвах.
Единствено Синан-Седа-детето е новото, което е приятно за гледане.

Като гледах снощи серията си мислех, че колкото и страст да има у Йомер и сексапил у Баръш, колкото и красота и нежност да има у Елчин и кротост и любов у Дефне, трябва си и сценарийна канава...

# 433
  • Враца
Скрит текст:
Тази Айшегюл и да изчезне, няма да ми липсва. Само замъти ума на момчето - не му стигаха предните две нещастни любови, ми сега и за нея да преживява. Мога да кажа, че в петъчната серия това най-много ме докосна - лошият късмет на Исо в любовта.
Драмата с откраднатата рисунка някак не ме развълнува - най-вече заради раздразнението, което изпитвам винаги, когато показват персонала на Пасионис - всички ми изглеждат глуповати, дебилни и инфантилни - не знам чий гениален мозък измъдри образа Зубеир или вездесъщата глуповата, нетактична и даже нахална Дерия, обаче според мен сериалът губи от тези "колорити". Към вечнопискащата, врещяща и кривяща се Неро, досадния безпардонен Корай, семейството Нихан и Сердар, което с нищо, ама с нищо, не допринася за интригата на сериала, а само досажда, сега се прибави още един досадно-глупав персонаж - Айтекин, и той труден за изтърпяване. Честно казано, не разбирам за какво служат тези персонажи - трябва да са смешни, но не са, даже по-скоро убиват комедията. Айде Корай, да кажем, казва по някоя истина от време на време, докато обижда, скубе и нагрубява по-нисшите, според него. Беше цветен в началото, но те прекалиха с него, сега дразни. Особено в компания с Нером - просто не ги издържам - едно и също 57 серии: ядене, клюки, Ми-не!, превземки и гримаси.
Памир ме разочарова много - очаквах от него да раздвижи интригата, да внесе малко лудост и артистичност, да сгъсти напрежението и да катализира любовта. А той ще се каже най-обикновена дребна душица - интригант и подляр - особено пък ако е откраднал и рисунката, както го подозираме. Това, дето се промъкна - че се е влюбил в Дефне ("има едно момиче..."), въобще не беше убедително, не му повярвах.
Единствено Синан-Седа-детето е новото, което е приятно за гледане.

Като гледах снощи серията си мислех, че колкото и страст да има у Йомер и сексапил у Баръш, колкото и красота и нежност да има у Елчин и кротост и любов у Дефне, трябва си и сценарийна канава...
Света,  bouquet

И нещо от руския колхоз  hahaha hahaha hahaha

# 434
О, още няма фраг!  Mr. Green

От феновете!  

https://youtu.be/IqXaqrBox6o hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт