Re: ♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Женени ~♡ Тема 46

• 86 782
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте!

Коте, носи си със здраве името!

# 526
Коте, честит имен ден! Носи със здраве името си, бъди щастлива и усмихната Hug bouquet Hug
Фраг има, действия също и думи не липсват. Да видим обаче тези парченца как ще бъдат поднесени Wink

# 527
 Някъде в края на втори сезон Whistling Whistling Whistling

Скрит текст:

– Братле, пpиe ли Дефне твoeтo пpeдлoжeниe?
– Дa, нo пoмoли мaлĸo дa oтлoжим годежа.
– Зaщo?
– Aми, ĸaзa ми : "Cĸъпи, ти щe бъдeш пocлeдният, зa ĸoгoтo щe ce oмъжa!"…

Месец по късно...

–Йомер, кога ще се женим?
– На 21 юни.
– Избрал си датата с най-къса нощ! Страхливец!

Седмица по късно...

– Братле, вчера признах всичките си италиански грехове на Дефне!
– И какво?
– Не помогна. Сватбата е в неделя!

Последна редакция: ср, 26 окт 2016, 19:35 от Slawena

# 528
Славена,  Heart Eyes Heart Eyes най-много ми хареса за датата 21 юни, най-късата нощ!

# 529
Здравейте  Hug Hug Hug Hug Hug
Честит Имен ден на всички именници да си носите иманата с здраве. Hug bouquet bouquet bouquet
Фрагмана е готин.
Дефне ще прави напук на Йомер.
Не че не и се иска да се гушне и целуне Йомер.

# 530
Рекламата на Борко, вече с добро качество!

https://www.instagram.com/p/BMCFkLpjAT5/?taken-by=arducbrs

Срахотна снимка на Сечкин! Rolling Eyes

Операция "Помоги себе сам" или как да вдигнем рейтинга!
Joy Joy Joy

https://youtu.be/oakzQYK4Dow

Последна редакция: ср, 26 окт 2016, 20:27 от alex_94

# 531
Добро утро, момичета!
Ясно е, че нищо не е ясно при Мерич. Преживяхме зачеването на Нихан, продължаваме да сме свидетели, на вечния и глад за клюки и ядене. Свидетели бяхме и на пълната промяна на Ясемин, Корай  и Нериман стават все по- противни, Неджми какъвто ляльо си бише, такъв си и остана, само на моменти има проблясъци. Сега ще наблюдаваме и перипетиите на Айшегюл, лошо няма, обаче нямаше ли едно момиче за Исо? Защо да е една обременена от противния си мъж жена, явно обиждана и нещастна? Или Мерич ще прокара паралел между Йомер и Исо-двама влюбени в опит да излекуват любимите си от страха.
Дефне явно ще изпитва търпението на Йомер, ще прави напук. Много рисковано е, защото не знаеш как ще реагира Памир, не е сигурно и Йомер как ще реагира.

# 532
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро сладурани  Hug Hug Hug

Славенче  Hug Heart Eyes Нинче  Hug Heart Eyes Гале  Hug Heart Eyes благодаря ви момичета за пожеланията  bouquet
Славенче творчеството ти винаги ме разсмива искренно  Laughing Laughing

Или Мерич ще прокара паралел между Йомер и Исо-двама влюбени в опит да излекуват любимите си от страха.

Злате   Hug Heart Eyes ей на това се надявам и аз  Praynig ама дали и Мерич ще стигне до този извод  Thinking

# 533
Добро утро! Hug Hug Hug

Мисля, че Дефне пак не си дава сметка какъв точно е интересът  на Памир към нея!
То на самият него още не му е ясно! Crossing Arms
Но пък Йомер е съвсем на ясно, че Памир иска да му отнеме Дефне и той няма да го допусне. Stop
Интересно е защо Мерич се прави на плиткоумна и забравя , че Дефне след скандала на пътя каза на Синан, че не иска да застава между двама братовчеди... Тогава да не би да ставаше дума, че си оспорват Дефне заради професионалните и умения?? newsm78

Все ми се струва, че утре серията ще е интересна, защото ще стане ясно и в каква каша ще забърка Исо.
И той ли, както  каза Синан за една нощ ще се сдобие със семейство и дете?  newsm78

Борко с фенове.

"Любов по наем " 57 серия превод на БГ  в Датата  

http://data-bg.net/index.php?page=torrent-details&id=711c340 … a35ad85458f250266

https://youtu.be/xr7lE1r_gHM

Огромно благодаря на момичетата за превода!

Хубав и успешен ден, момичета! bouquet bouquet

Последна редакция: чт, 27 окт 2016, 11:53 от alex_94

# 534
Благодаря за серията, на преводачите  bouquet. Не се знае какво е измислила Мерич, но доколкото познаваме Дефне тя ще е състрадателна и ще гледа да помага на Йомер докато той има проблеми, но в момента в, който се оправят нещата тя пак ще се заинати. Дефне е й доста наивна и реагира първосигнално и от това ще се възползва хитрия Памир и кой знае какво ще се получи в крайна сметка. В озета се споменаваше, че Дефне ще направи нещо, което ще изненада всички, но пък във фрагманите не си личи нещо такова. Най вероятно ще ни показват все още обърканата Дефне, която ще прави крачка напред, а после ще връща две назад....

# 535
 Hug Hug Hug Hug

Joy Joy Joy

Благодаря на екипа за превода! bouquet

Mr. Green

# 536
  • Пловдив
Здравейте!
Изгледах епизода. Благодаря на момичетата за превода!  bouquet
Алекс, Дефне не си дава сметка за интереса на Памир, защото в главата и е само Йомер. Heart Eyes
А според мен Памир вече не е съвсем безразличен към нея.( Разговора с бармана)
Колкото да не иска Дефне да застава между двамата братовчеди, май точно това ще се получи.
Е ще видим утре вечер с какво ще ни изненада Мерич!

# 537

Ново от любимата ни сценаристка! Mr. Green

Мечти на феновете!

newsm03

Някои неща никога не се променят! Peace

https://twitter.com/mary_rse/status/791593174292656128

# 538
Здравейте  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Дефне вижда само и единствено Йомер.
Но е хубаво да дразни Йомер Ипликчи с Памир.

# 539
Феновете предлагат
Скрит текст:
  да поканят за участие в Ашка младата Дерен Талу,  която се снима в рекламата на Борко. hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт