Re: ♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Женени ~♡ Тема 46

• 86 795
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
# 511
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Алексче  Hug Heart Eyes очарована съм  Crazy Crazy благодаря ти  hug

# 512
Моля, Коте! lovekiss 

Темпи,   Hug Благодаря за снимките!

Те направо ни заляха днес, за компенсация за липсващия фраг! Mr. Green

Много красива двойка са Дефне и Памир! Crazy

Интересно каква е последователността при тези две снимки? Thinking

# 513
  • Враца
Анджи Heart Eyes Hug това е Фериал  Peace

doh doh
Честно казано заприлича ми на нея, ама не ми се искаше да е тя  ooooh! Mr. Green А и така с вдигната коса е много хубава  Shocked

Явно Дафина ще прави напук на Йомерката. Ох, не знам - съжалила съм го много тоз Йомер - много ми е легнал на сърцето  Heart Eyes 
Дафина, а и всички, все пак знаеха (а и ние знаехме) как ще реагира Йомер при научаването на истината, така че - не знам - може да е по-мека  ooooh!  Тя го лъга цяла година, все пак, и го правеше луд  ooooh! Ако не беше казала на сватбата, а си беше признала по-рано - той й даде възможност за това много пъти - нямаше да се стигне дотук - нямаше да е чак толкова болезнено , може би ooooh! ooooh!  Все пак добре, че не й е казал, че е легнала с него, за да го върже  ooooh! ooooh!
Дано Дефне знае кога да се спре - да не прекрачва границата.
Йомер е готов да се откаже, ако тя категорично му заяви и с думи и с действия, че не иска да е с него

Последна редакция: ср, 26 окт 2016, 12:41 от mama_an_ji

# 514
# 515
# 516
Превод от рускините

Хасан Алиев
Омер: Первое правило, ты должна уйти с вагона стиля, и прекратить все перепалки в наших отношениях с Памиром. Второе, снова и снова не думаешь о прошлом, и не боишься ничего. Третье, отныне ты моя возлюбленная.
Раз ты первым захотел, и прошел какой-то путь, думаешь, что заслужил это здание?
Памир: Именно так.
Омер: Это ты решаешь? По мне так давай ка мы у здания спросим. Тебе стало жарко? Включить кондиционер?
Нежми: Слушай, какой ты счастиливый человек
Синан: Теперь так, мой разум, работает быстрее, чем сердце.
Омер: Мы живём один раз, в конце чтобы ни случилось, мы можем это прожить, поплывём вместе против течения. У меня задерживается дыхание, когда целую тебя Дефне, я чувствую именно это.
Дефне: Я тоже.

# 517
  • Бургас
Превод от рускините

Хасан Алиев
Омер: Первое правило, ты должна уйти с вагона стиля, и прекратить все перепалки в наших отношениях с Памиром. Второе, снова и снова не думаешь о прошлом, и не боишься ничего. Третье, отныне ты моя возлюбленная.
Раз ты первым захотел, и прошел какой-то путь, думаешь, что заслужил это здание?
Памир: Именно так.
Омер: Это ты решаешь? По мне так давай ка мы у здания спросим. Тебе стало жарко? Включить кондиционер?
Нежми: Слушай, какой ты счастиливый человек
Синан: Теперь так, мой разум, работает быстрее, чем сердце.
Омер: Мы живём один раз, в конце чтобы ни случилось, мы можем это прожить, поплывём вместе против течения. У меня задерживается дыхание, когда целую тебя Дефне, я чувствую именно это.
Дефне: Я тоже.

Очень спосибооооооооооооо! bouquet

# 518
  • Пловдив
Благодаря Алекс. Дафне, няма да издържи още дълго, ако не се предаде още в тая серия!
Скрит текст:
може само dan4e

# 519
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Ей го и фрага с превод

https://www.youtube.com/watch?v=JjiYNnYXOQo

# 520
  Хиляди благодарности, с нетърпение го очаквахме Simple Smile bouquet

# 521
# 522
 wavey

Благодаря за преводите , момичета! Hug Hug 

Какво толкова го мъдриха тоя фраг? ooooh! ooooh!

Но е интересен! Rolling Eyes

Йомер бей въвежда правила, та да не може Дафа да се връзва на провокациите на Памир/добре е да се сети и за Нериман/ 

Категорично заявява, че трябва да са заедно, защото са едно цяло. Но... има едно много важно нещо,  че тя трябва да забрави миналото и да спре да се страхува. Peace Как ще стане това не казва, но  какво ще направи той за това , е важно!

Когато я целувал дъхът му спирал...и на Дафа също!
Като разказваше на Нихан за целувката каза, че главата й си останала на мястото, но духът й напуснал тялото й! ooooh! ooooh!

И най-същественото да стане пак негова любима! Grinning

Мисля, че трябва да видим една добра серия, ако Мерич не реши да направи образа на Дафа съвсем елементарен. Crossing Arms

Heart Eyes Heart Eyes

# 523
  • Враца
Благодаря ви, момичета, за Фрага и преводите  Hug Hug Hug

Интересно кое след кое следва  Thinking Thinking
Дали Дафинка ще приеме правилата Mr. Green Mr. Green
Ама ако скоро се предаде какво ще гледаме до юни месец  newsm78 (и аз си мисля, че почти е капитулирала вече пред Йомер:D)

# 524

Общи условия

Активация на акаунт