Re: ♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Женени ~♡ Тема 46

• 86 893
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
56 серия с бг. суб.
Благодаря на момичетата за превода!  bouquet

# 271
# 272
  • Бургас

Какво ни е нахилено и чаровно момчето! Много е добър! Писах ли ви, че го гледам и в "Маслиновия хълм"/на рашън/?

# 273
 newsm78не можах да изгледам епизода..то бива бива детинщини,но в. Образа на дефне са прекалено..само,като видях как обикаля къщата на Йомер без да има достйнство ми се пригади и сцената когато правеше сърмите..една приказваща си сама дефне,която все още не е пораснала..язък бе...майка съм на син,но ако ми доведе такава снаха..недоразвита,несигурна,тъпа и нефална,но хубавелка,ще си помисля че е само за секс..тоя образ за 21 век ми идва в повече...как па не я промениха таз дефне бе ..пълтечеща,неорентирана,инати се за грешка,която сама си е виновна,поведение на 10г дете,абе с една дума точно заради нея не ми е интересен сериала...айде да си начеше вълната белким порасне...била ми таз селянка във више общество..грънци..та тя дори не си паства с него..по ми подхожда да си е в квартала с дъфката и да се прави на бабаит ...не винаги,за да си умен трябва да си красив..добре.че беше Нериман,за да и намери умен и красив мъж иначе как щяхме да опознаем нескопосаната дафа дет и друг под наем и намериха,а тя още си е в квартала..

# 274

Какво ни е нахилено и чаровно момчето! Много е добър! Писах ли ви, че го гледам и в "Маслиновия хълм"/на рашън/?

Tonnybs, Hug голям сладур е Салих, а с жена си са чудесна двойка!

Тя има  доста  сходни черти с  Елчин и на някои снимки имат голяма прилика.

Благодаря на всички момичета от екипа , който превежда! newsm51 newsm51

Последна редакция: ср, 19 окт 2016, 14:28 от alex_94

# 275
  • София
 bouquetБлагодаря за превода!  Hug

Да сте живи и здрави, момичета! bouquet

# 276
  • Пловдив
От туитър: İtalya'ya mı gitmişler  smile3521

# 277
# 278
  • Пловдив

# 279
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Здравейте сладурки  Hug Hug Hug Hug
Да изкажа и аз благодарности към превеждащия екип  bouquet bouquet bouquet. Друго си е да ми се изясни изцяло нишката на Меричовата мисъл  hahaha hahaha

# 280
Здравейте!

Интересно , темата отишла на втора страница ooooh!, за мен лично се загуби до някъде духа и и доброто настроение, причина  неясна Thinking

Благодаря на екипа за превода на 56 епизод на Любов под наем, много сте бързи bouquet

Последна редакция: ср, 19 окт 2016, 23:05 от Slawena

# 281
 wavey

Интересно , темата отишла на втора страница ooooh!, за мен лично се загуби до някъде духа и и доброто настроение, причина  неясна Thinking

Така е Славена,  Hug Жалко е , че темата издържа лятото, когато бяха ваканциите на сериалите, а сега когато вече се излъчват е пуста и празна!   Weary

https://youtu.be/noEKGIk5Q74

https://youtu.be/noEKGIk5Q74

ElBar Hikayesi - Farketmeden

Последна редакция: ср, 19 окт 2016, 23:44 от alex_94

# 282
  • Русе
Ааллооуу къде сте Кара севдаГледащитеее, жестока серия беше, жестокккк Бурак.... Crazy
 Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 283
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Джулс, ти си си добре, разбираш езика и си гледаш. А аз чакам да го преведат падругите, тогава ще го гледам. Обаче ме зарадва с жИстоккия Бурак, благодаря, ще тръпна ся.

# 284

Общи условия

Активация на акаунт