VIP Brother 2016 - тема 5

• 239 401
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 1 335
  • Русе/София

ееее,  децата са си нейни и ако пожелае "кралицата" може и къркана да си ги вози пък  - 1-2 промила няма да счупят дрегера - някои карат с четири Mr. Green ... плюс това, ако нещо стане с тези - колко му е да народи още 3-4 инфанти  Wink

Айде,  наздраве! Wine Glass
Тя нейните ако пожелае и на Луната да си ги качва,но,когато сядаш зад волана, трябва да е ясно едно - че освен собствения си живот,трябва да пазиш и този на околните.Не дай Боже да се случи нещо лошо- тогава....Ако ще и най,най,най-добрата майка да си....нещата са необратими.Наздраве щом си казала. cheers newsm01

# 1 336
И да ме извинявате, но Ирина не е кифла, а баш кроасан. Многолистно тесто от клишета, събирани оттук-оттам, които почват да се ронят след време, както се случва с престоялия кроасан.

Ирина е френски кроасан. Струва ти се изискано, представяш си как ще гали небцето ти, а като отхапеш от него - плънка от сирене и кашкавал. Mr. Green

3xi, от ирония не разбираш ли? Wink Наздраве и от мен. Drunk

# 1 337
Тази вечер:

https://www.vbox7.com/play:72018230b6

Жана - с евтини маратонки, но душа за милиони
 Mr. Green

https://www.vbox7.com/play:b95184e3dd

# 1 338
Относно Ирина, Иванушка и алкохола, цитирам съфорумка от преди три години в една друга тема...

Цитат
Иван и Ирина в момента са в нашият детски клуб в квартала, по случайност. После ще пиша подробности. На прима виста - Иван е много, много влюбен, тя не, категорична съм. Интересното е, че хубаво е отказала Иван от алкохола, но тя защо в 11.00 часа обедно време пие джин с тоник и големичък ми се стори. Иван я гледаше омагьосано, сервира ѝ, пита колко лед, този мъж е луд по нея, а тя млещи дъвка, а поведението ѝ е - обичай ме, не ми пречиш. Тя си извади айфона и говори. После извади тефтер и писалка...започна да говори на Иван за сценария кое, какво, как...оставам с впечатление, че тя реди предаванията и т.н. Иван я гледа с широко отворени очи и само се чуди как да ѝ угоди, а тя излъчва досада. Мислех да го напиша кратко, но не се сдържах за подробностите.

Тъкмо четох сега една статия как не знам си къде, представяла била някакъв актьор пред 50 души, Иван я снимал през цялото време с телефона си и като я аплодирали накрая той се разплакал. Като чета и коментара по-горе, като гледам и снимките навсякъде, където той я е запрегръщал, аз съм в потрес и ми е много любопитно с какво точно го е омаяла така брутално тази жена. Много искам да знам. (Още повече, че образа й с Вихра ми е доста сходен.) Наистина вече ми е много интересно. А тя наистина е едно огромно клише. Как го е омаяла и какво е видял в нея, че изглежда истински лепнат за нея. В едно интервю дори обяснява, че той е подхванал всичко. А на въпроса ще има ли сватба, той казва, че иска, а тя отговаря първо да се разведат. Абе, ужас.

# 1 339
Относно Ирина, Иванушка и алкохола, цитирам съфорумка от преди три години в една друга тема...

Цитат
Иван и Ирина в момента са в нашият детски клуб в квартала, по случайност. После ще пиша подробности. На прима виста - Иван е много, много влюбен, тя не, категорична съм. Интересното е, че хубаво е отказала Иван от алкохола, но тя защо в 11.00 часа обедно време пие джин с тоник и големичък ми се стори. Иван я гледаше омагьосано, сервира ѝ, пита колко лед, този мъж е луд по нея, а тя млещи дъвка, а поведението ѝ е - обичай ме, не ми пречиш. Тя си извади айфона и говори. После извади тефтер и писалка...започна да говори на Иван за сценария кое, какво, как...оставам с впечатление, че тя реди предаванията и т.н. Иван я гледа с широко отворени очи и само се чуди как да ѝ угоди, а тя излъчва досада. Мислех да го напиша кратко, но не се сдържах за подробностите.
Еее, дай Боже на всяка жена ( без джинчето в 11). Той Къци пробва да въведе модата с ръка с апарат за кръвно, но го спукаха от подигравки май (не гледах много онзи сезон). Всички искат да ги виждаме като бонвивани. Но можеше и по-зле да е - чашата да е на дупето й по кориците, тъй че да не мрънкаме за друго, освен за шофиране с алкохол.

# 1 340
  • Испания

Mr. Green

А трябва да е със скъпи ли?

# 1 341
В един от влоговете и беше с чашка,която изпи,после допълни,и след това отиде за децата.И това е при монтиран запис,а колко е допълнила извън кадър- идея нямам.Не е фасон,ама......нищо де.

ееее,  децата са си нейни и ако пожелае "кралицата" може и къркана да си ги вози пък  - 1-2 промила няма да счупят дрегера - някои карат с четири Mr. Green ... плюс това, ако нещо стане с тези - колко му е да народи още 3-4 инфанти  Wink

Айде,  наздраве! Wine Glass
Много гадно си го написала, дори и да е на шега.

# 1 342
  • София
Да разбирам ли, че в този неин "влог", Св. Ирини се оплаква, че е на ръба на силите си в края на деня и й е нужно вино, за да понесе остатъка от него? И това, при положение, че едното дете цял ден е било с бавачка най-вероятно, тъй като не беше с нея. Другите две деца са били на училище, а тя поработи/гледа някакви видеа има-няма три часа.
След това маникюр, спорт и на гости на баба.

И мен това много ме разсмя  Joy

# 1 343
 Мъжете са глупави - често харесват такива мяукащи нацупенки мрънкалници като тоя престоял тутманик Ирина. Не се учудвам, че Иван си я котка. Тя макар да е тотално тъпо клиширана, несимпатична, досадна, фалшива, въздухарка и скучно монотонно баааавна и тегава е харесвана жена - с бавно нежно гласче, страдалческа усмивка, мрън мрън и вади на нущастника дето се хване душата с памук.

# 1 344
Толкова много стана популярен фасона с виното, че направо се протърка. Всяка втора с този фасон и лудата любов към виното, не е отличаващ фасон вече. А инак не знаех за оплакването на Иван. Къде го е казал това?

https://www.youtube.com/watch?v=yE0MfwN3AwQ

След втората минута.

# 1 345

Mr. Green

А трябва да е със скъпи ли?

Стана ми смешно заглавието.

# 1 346
Глория обвини Миглена, че застава между нея и любовта ѝ.
Много ми интересно, ако ББ и беше дал избор да се чуе с великото гадже, но да се откаже за една седмица от дрехите и гримовете си, дали щеше да се състои жадувания разговор  Mr. Green
Чудно предложение! А дано ББ все пак реши да даде шанс на Глория, но за сметка на багаж и гримове. Само за седмица  Laughing

# 1 347
Тя макар да е тотално тъпо клиширана, несимпатична, досадна, фалшива, въздухарка и скучно монотонно баааавна и тегава е харесвана жена - с бавно нежно гласче, страдалческа усмивка, мрън мрън и вади на нущастника дето се хване душата с памук.

Много точно казано. А когато жената е по-директна, каквато трябва да бъде  - тогава е  "остра", "рязка" , "неразбираща нуждите на мъжа" и изобщо не е харесвана ...
Много се харесват и жени, демонстриращи безпомощност и имащи нужда точно от сътветния мъж.
На мен това обаче не ми се получава.

# 1 348
Грозно впечатление ми направи и кака Лара снощи - когато подслушваше разговора между Емануела и Меги и после отиде да го докладва на кораба - майка - Ирина. И какво докладва- пак за този кашкавал ...
Толкова елементарни отношения и разговори, а дори не намразиха кака Лили за привилегиите, изненадана съм.

# 1 349
Толкова много стана популярен фасона с виното, че направо се протърка. Всяка втора с този фасон и лудата любов към виното, не е отличаващ фасон вече. А инак не знаех за оплакването на Иван. Къде го е казал това?

https://www.youtube.com/watch?v=yE0MfwN3AwQ

След втората минута.

Леле, благодаря! Аз това не го бях гледала и сега го изгледах цялото.

Общи условия

Активация на акаунт