VIP Brother 2016 - тема 5

• 239 389
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 1 320
Freak  е необичайно странен човек, обикновено за външен вид, грозен, с белези. Или странен със заниманията си.
Зxi, видях винцето. Off wine май им беше майтапчето. Реших, че е за фасон повече отколкото от нужда. Нали в Бг се дава чаша алкохол допустима... Вечерта като готвеше, ами за фасон си беше - иначе как ще е различна от обикновената готвачка. Иначе - не подкрепям, разбира се. Аристократите са си баш по винцето обаче!  Wink

И във фб профила си е отделила подобаващо внимание на винцето .
Ами добре де - ако държи гоблен, четка за рисуване, игла да иглографисва Рафаеловия кръст в Рилския манастир - тука ще я вдигнете във въздуха. Мисля, че за фасон е чашата. Може да е чела някъде, че дамите имат пълни ръце - цвете, подарък или шампанско. И ето я.  Laughing

# 1 321
Мда, явно е за фасон.
Има снимка на печката - с едната ръка бърка манджата , а в другата чаша вино.
+ още някакви сентенции за винцето.
Може  така за правят Свети Триутробните, аз не съм такава и не го разбирам така.

# 1 322
Винцето си е Божия кръв все пак. Подхожда на Света Ирина. Аз съм за мнението на Бона - не ми изглежда като алкохолик.
PS Ако ми напише Ирина лично благодаря за защитата, ще ви кажа, да знаете. Може и книга с автограф да получа! Ох, дали да не се наредя и за диск от Емануелата...  Wink Joy

# 1 323
Толкова много стана популярен фасона с виното, че направо се протърка. Всяка втора с този фасон и лудата любов към виното, не е отличаващ фасон вече. А инак не знаех за оплакването на Иван. Къде го е казал това?

# 1 324
Ех, Иване, Иване... От една с чаша в ръка избяга и се набоде на същата. Сега те е страх да я смениш, защото сигурно мислиш, че всички жени са такива? Разгадахме защо я търпи. Joy

# 1 325
  • Русе/София
В един от влоговете и беше с чашка,която изпи,после допълни,и след това отиде за децата.И това е при монтиран запис,а колко е допълнила извън кадър- идея нямам.Не е фасон,ама......нищо де.

# 1 326
 Напълно подкрепям решението на Миглена да не се прави на куче. Първо, вината за създалата се ситуация е изцяло на тоя смешник Роро. При него залогът не беше голям, или да се прави той самият на куче, или да види псетата си. При другите за деца и майки ставаше въпрос, при него за псета някакви. Ами можеше и да се откаже от шанса да ги види. И защо избра точно Миглена? Да беше посочил някоя своя дружка, която да приеме задачата хумористично. Защо избра точто този човек, за който знае, че няма да иска да изпълнява? И как само се престори на ядосан като излезе от изповедалнята...не само физичеси противен грозен и деформиран, но и като характер. Много ясно, че Миглена няма да играе по свирката на тоя педи и да изоставя достойнсвото си заради неговите педерастки номерца. А тъпичката Гло да не се сърди на Миглена, а на педи-то.

# 1 327
  • Испания
Миглена /както писах многократно/ винаги съм я харесвала, Ирина - никога не съм я понасяла и се чудя какво са ѝ харесвали разочарованите сега от нея.

И поже обичам да говоря с факти:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=642669.msg21198428#msg21198428

# 1 328
  • Варна
Покрай развода с Вихра беше голяма публична патардия. Тя май беше в тв7. Даже даваха репортажи със сесии от бракоразводното дело и коментари на двамата. Тогава Иван каза това за Вихра. Запомних го защото и аз обичам вечер с чаша червено вино да разглеждам фб.

# 1 329
Да разбирам ли, че в този неин "влог", Св. Ирини се оплаква, че е на ръба на силите си в края на деня и й е нужно вино, за да понесе остатъка от него? И това, при положение, че едното дете цял ден е било с бавачка най-вероятно, тъй като не беше с нея. Другите две деца са били на училище, а тя поработи/гледа някакви видеа има-няма три часа.
След това маникюр, спорт и на гости на баба.
Че на мен това ми е почивният ден, и вечер даже имам енергия да сексна  Wink мъжа си.
Чиста кифла си е Ирина, но под прикритие, много иска да се разграничи, а реално си е на нивото на Златките.

# 1 330
В един от влоговете и беше с чашка,която изпи,после допълни,и след това отиде за децата.И това е при монтиран запис,а колко е допълнила извън кадър- идея нямам.Не е фасон,ама......нищо де.
Ей това се казва "някой да ти брои чашките". Но щом е така - лошо. Както е лошо и за Елена Петрова - и тя майка на две... К'во им става на тез жени...Не одобрявам.

# 1 331

ееее,  децата са си нейни и ако пожелае "кралицата" може и къркана да си ги вози пък  - 1-2 промила няма да счупят дрегера - някои карат с четири Mr. Green ... плюс това, ако нещо стане с тези - колко му е да народи още 3-4 инфанти  Wink

Айде,  наздраве! Wine Glass

# 1 332
  • София
Хора, опитах да видя няколко видеа,с помощ от мишката, но то всичко звучи толкова по калъп и заучено, явно е чела учебниците на брат си.

# 1 333
Толкова много стана популярен фасона с виното, че направо се протърка. Всяка втора с този фасон и лудата любов към виното, не е отличаващ фасон вече. А инак не знаех за оплакването на Иван. Къде го е казал това?
То не е и фасон, ами си е живо клише. Едно от всичките, които телевизията сее.  Sad
И да ме извинявате, но Ирина не е кифла, а баш кроасан. Многолистно тесто от клишета, събирани оттук-оттам, които почват да се ронят след време, както се случва с престоялия кроасан.

# 1 334
Относно Ирина, Иванушка и алкохола, цитирам съфорумка от преди три години в една друга тема...

Цитат
Иван и Ирина в момента са в нашият детски клуб в квартала, по случайност. После ще пиша подробности. На прима виста - Иван е много, много влюбен, тя не, категорична съм. Интересното е, че хубаво е отказала Иван от алкохола, но тя защо в 11.00 часа обедно време пие джин с тоник и големичък ми се стори. Иван я гледаше омагьосано, сервира ѝ, пита колко лед, този мъж е луд по нея, а тя млещи дъвка, а поведението ѝ е - обичай ме, не ми пречиш. Тя си извади айфона и говори. После извади тефтер и писалка...започна да говори на Иван за сценария кое, какво, как...оставам с впечатление, че тя реди предаванията и т.н. Иван я гледа с широко отворени очи и само се чуди как да ѝ угоди, а тя излъчва досада. Мислех да го напиша кратко, но не се сдържах за подробностите.

Общи условия

Активация на акаунт