VIP Brother 2016 - тема 5

• 239 405
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 1 305
Някой може ли да ми даде линк към влоговете на Ирина? Praynig
https://www.youtube.com/channel/UCCYNb2jhN7zyPkB1LBVwrjg

# 1 306
  • Испания
За мен акцентът в снимката е друг:

# 1 307
  • Варна
ББ  моля те, ако четеш тук, избави квартирантите от гладна смърт и дай на Глория мисия да играе куче на Жана.

# 1 308
  • Русе/София
След метлата,която имаше тук след като се загаджи с Иван - едва ли?Пука и и още как.
Точно тука е кофти врътката - тя залага изцяло на дамска аудитория - готвене, деца, майки. Но все пак тук сме 35 хил потребители (поне последно, преди години бях мернала). А жените в Бг са повече - има жени, които не пишат тук, има 50+, 60+...
Не разбрах-пука ли и или не?

# 1 309
Спокойно може да се прекръсти на Маугли Бергендорф. Ако изобщо мистър Бергендорф се съгласи тя да продължава да му носи фамилното име.

Barbarella, харесва ми предложението ти за ново име,
Скрит текст:
само че след промените от 2009 г. в Семейния кодекс -  не се изисква съгласие на бившия, за да запазиш фамилията от брака си след развода, не се и иска дори да доказваш, че с това име си станала известна в обществото, което намирам за справедливо

# 1 310
Freak  е необичайно странен човек, обикновено за външен вид, грозен, с белези. Или странен със заниманията си.
Зxi, видях винцето. Off wine май им беше майтапчето. Реших, че е за фасон повече отколкото от нужда. Нали в Бг се дава чаша алкохол допустима... Вечерта като готвеше, ами за фасон си беше - иначе как ще е различна от обикновената готвачка. Иначе - не подкрепям, разбира се. Аристократите са си баш по винцето обаче!  Wink

И във фб профила си е отделила подобаващо внимание на винцето .

# 1 311
  • София
Тук го има промото. http://www.vbox7.com/user:vipbrother?pos=sn

# 1 312
Между другото, Ирина не я знам дали има сериозен тренинг и пие количества или просто разнася някаква чаша и я "ближе" по цял ден, обаче не се е излагала да се напие като талпа. Аз също обичам да си посръбвам винце, разбирам тази любов, и не виждам нищо лошо в това, ако човек си знае мярката и пие за удоволствие, а не за да си прави "анестезия", такова пиене не е алкохолизъм и в Ирина аз не виждам профил на алкохолик, ако трябва да съм честна.

# 1 313
След метлата,която имаше тук след като се загаджи с Иван - едва ли?Пука и и още как.
Точно тука е кофти врътката - тя залага изцяло на дамска аудитория - готвене, деца, майки. Но все пак тук сме 35 хил потребители (поне последно, преди години бях мернала). А жените в Бг са повече - има жени, които не пишат тук, има 50+, 60+...
Не разбрах-пука ли и или не?
Пука й, но бг мамма не са вдички жени в таргета й. Ще се дегизира като продуцент и пак ще е по телевизиите. Ще направи частно училище, музикална школа, център за преоткриване - и пак ще движи нещо. Ще хване някой от неизчерпаемите руски формати за зрели жени и пак ще е водеща. Не съм върл фен, просто не смятам, че е чак толкова зле. Миглена е фаворитът ми.

# 1 314
Майко мила! Ирен Кривошиева каза току-що, че Владо учи медицина. Ще става лекар.  Tired

Веднага си го представих - психиатър навярно?  Mr. Green

Фрийк - човек се екстравагантен външен вид и предизвикателно поведение, който има необикновено възприятие на света, което е резултат от отхвърляне на социалните стереотипи.
 и се обръща,  ако го повикаш с името "Глория"   Simple Smile

# 1 315
Имаше коментари за "стайлинга" на Глория.
Моите разбирания са, че това е сценично облекло.
Не ми се връзва 24-25 годишно момиче да изглежда по този начин.
Лично мнение. Peace

# 1 316
  • Испания
Майко мила! Ирен Кривошиева каза току-що, че Владо учи медицина. Ще става лекар.  Tired

Веднага си го представих - психиатър навярно?  Mr. Green

Фрийк - човек се екстравагантен външен вид и предизвикателно поведение, който има необикновено възприятие на света, което е резултат от отхвърляне на социалните стереотипи.
 и се обръща,  ако го повикаш с името "Глория"   Simple Smile

Joy Скица!  bouquet

# 1 317
  • Варна
А Иван как се оплакваше, че Вихра била вяла и по цял ден стояла във ФБ с чаша червено вино. Това много го отвратило в нея. Па жена му баш така, само дето виното е бяло  Shocked

# 1 318
  • Испания
А Иван как се оплакваше, че Вихра била вяла и по цял ден стояла във ФБ с чаша червено вино. Това много го отвратило в нея. Па жена му баш така, само дето виното е бяло  Shocked

Вихра просто не е улучила цвета.  Peace

# 1 319
...
Глория е самовлюбена лабилна vagina, решила, че психопатските й прояви са някаква висша арт изява.
...
Много точно казано!

Общи условия

Активация на акаунт