VIP Brother 2016 - тема 5

• 239 414
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 1 290
Freak  е необичайно странен човек, обикновено за външен вид, грозен, с белези. Или странен със заниманията си.
Зxi, видях винцето. Off wine май им беше майтапчето. Реших, че е за фасон повече отколкото от нужда. Нали в Бг се дава чаша алкохол допустима... Вечерта като готвеше, ами за фасон си беше - иначе как ще е различна от обикновената готвачка. Иначе - не подкрепям, разбира се. Аристократите са си баш по винцето обаче!  Wink

Последна редакция: ср, 12 окт 2016, 12:59 от Маpи

# 1 291
  • Испания
Фрийк - човек се екстравагантен външен вид и предизвикателно поведение, който има необикновено възприятие на света, което е резултат от отхвърляне на социалните стереотипи.

# 1 292
  • Сф
Freak е изрод.Някаква мутация, примерно жена с мустаци, родена така.Използва се също да се правиш на изрод, т.е. роден си нормален, но се правиш на изрод с външния си вид

# 1 293

Бррр, поза, замръзнала заучена усмивка...

Никога не съм я възприемала като красива жена. По-скоро бозава, дори безлична ми е. Никога не съм следила нито предаванията и, нито изявите и и нито съм и симпатизирала, нито ми е била антипатична. Но след това издание на ВБ, ми се срина тотално в очите.

Не че на нея и Иван им дреме за нашето мнение, но да си кажа.  Laughing

# 1 294
  • somewhere near the sea
Значи Меги трябва да си "гони опашката" и да седи като изгонена, да води кучешки живот, за да може някой си Роро да се види с кучетата си? Абсурд!!! Браво Меги!!!!
Това наистина е гнусно...

# 1 295
  • Русе/София
След метлата,която имаше тук след като се загаджи с Иван - едва ли?Пука и и още как.

# 1 296
Ути с какво ще цели Миглена довечера?  Joy

# 1 297
Влоговете са супер истерия в момента, всеки прави влог, повечето не стават за нищо, честно казано. Whistling
На Ирина влоговете са досааааадни като самата нея, но иначе са снимани и монтирани много добре и визуално са приятни за гледане, има си хас, все пак е жена на тв продуцент, не на кифладжия... Но и там позамря амбицията й сякаш. На мен не ми харесват, просто тази жена няма телегеничност или както там се нарича това умение да стоиш на екран и да ангажираш вниманието, може да те накара да зАспиш от клишета. Simple Smile

# 1 298
Ути ми става все по-противен. Sick А вчера като ходеха на двора, Ирина и Лайкучка плюят по Миглена, той повече от тях кудкудяка. Антипатични са ми мъже, които интригантстват и клюкарят повече от жена. Двеста килограмов мъж, а с каква дребна душица.

# 1 299
  • Испания
все пак е жена на тв продуцент, не на кифладжия...

...което не пречи тя да е кифла /дори не кроасан/.  Joy

# 1 300
Предложението Глория да стане куче многоооо ми допада  Joy

Абе какво значи това фрик? Схващам му приблизително смисъл, но какво е точното му значение? В тоя сезон много фрик, хейт, ребел  Joy

Фрийк е смахнат човек, откачалка, изрод.

Мен пък ме кефят като използват английски думи в речника си.

# 1 301
  • Испания
Ути с какво ще цели Миглена довечера?  Joy

Пише, че с торта, но дали Миглена?

# 1 302
След метлата,която имаше тук след като се загаджи с Иван - едва ли?Пука и и още как.
Точно тука е кофти врътката - тя залага изцяло на дамска аудитория - готвене, деца, майки. Но все пак тук сме 35 хил потребители (поне последно, преди години бях мернала). А жените в Бг са повече - има жени, които не пишат тук, има 50+, 60+...

# 1 303
Някой може ли да ми даде линк към влоговете на Ирина? Praynig

Тази жена обича да е център на внимание и да е в публичното пространство. Дали ще е влог или Биг Брадър все тая.

# 1 304
Не успях да гледам снощи, но вечерта късно реших да прегледам прословутите влогове на Ирина. Първите (с по-силен монтаж) не са никак лоши. Гледах само части от тях, но останах с впечатлението, че Ирина живее като типична западноевропейка от средната класа. Шофиране, работа, деца, извънкласни занятия, обяд с приятелка, фитнес, фризьор/маникюр, вечеря със семейството си. Показва доста баба си - ако това е бабата с волованите с манатарки - напълно вярвам, че са оставили спомени у Ирина. Жената и на преклонната си възраст излъчваше интелект. В други части се вижда Иван. Не изглежда чак да е мъченик, изяден от ламята. Ирина споделя много лични неща, като колко е трудно да имаш Коледа, разделен от децата си и мисли около загубата на любимата баба. Ами не я виждам толкова черна като повечето от вас, съжалявам. Сега ще пробвам да науча повече за Емануела. Да видим дали ще помогне и в нейния случай.

Мари, точно за това Барбарела/ много ми хареса анализа  и, аз си мислех същото, но ме домързя да го напиша/ казва, че Ирини ще загуби най- много от участието си в Брадъра.
Беше успяла да изгради някакъв имидж за себе си, който не просто се разпука, а се сгромоляса със страшна сила.
Във ФБ и блогове/ дайте да ги видим блоговете/ е еднаааа...да не изброявам всичките и достойнства на Света Триутроба, а в къщата се показаааа... виждаме всички.
Между другото прави ми впечатление, че рядко темата на ББ във форума е толкова обединена около мненията си за съквартирантите. Това ми говори за слаб подбор. Еднопластови, плоски характери, елементарни душици повечето. Е без Мегито. Тя ми преобърна представите за себе си, признавам и шапка и свалям. Тя определено ще спечели от участието си.

Общи условия

Активация на акаунт