VIP Brother 2016 - тема 5

• 239 395
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 1 275
  • София
Не успях да гледам снощи, но вечерта късно реших да прегледам прословутите влогове на Ирина. .........

Както и в блоговете, профилите в социалните мрежи, така и в предаванията от типа риалити - в случая ББ, информацията е строго претеглена и премислена. И ако аз искам да се изкарам роднина на половината аристократи в Европа много лесно мога да го постигна в профилите и блоговете, които имам. В ББ е същото, у тях е и ножа и сиренето. Така че нямам много вяра на писаното от Ирина /доверявам се на писаното от теб, не съм и гледала нито блоговете нито профилите/, нито на ББ. Но въз основа на видяното от очите ми, въз основа на думите свързани с интонацията, студения поглед, присвити очи, когато нещата не са в неин интерес, речта на тялото, фалша в жестовете не връзващи се с думите си правя извод. Не съм психолог, но мога да си позволя да харесвам или не харесвам някого. Не казвам, че е на 100 процента лоша, но не е човек, с когото бих искала да общувам.

Смайли, Дара, благодаря за подсещането. Зная точно израза, но исках да го свържа директно с личността на Ирина. За това не го цитирах.

# 1 276
  • София
Всичко в името на славата .Не видя ли,че и там не е искрена?Това мазно флегматично гласче ме изнервя....

# 1 277
 Надявам се мрънкащата повлекана флегматичка Иринка да остане, за да продължава Миглена с острия си интелект да изтъква грешките и. Иринка с голямото самочувствие - абсолютна кифла.
 Този новият не ми харесва. Голям позьор и много неестествен и фалшиво надут.

# 1 278
  • Варна
Аз искам психопатката да стане куче,щом толкова желае разговор с гаджето.Да я видим и нея без дрехите,за които толкова лежа в банята.

И на мен ми се иска много, да вземем да пуснем петиция що ли до ББ, дано чете тук и на ни огрее Laughing

# 1 279
Рорко много искаше да унижи Миглена. Но като разбра, че няма да му мине номера и мисията ще е неуспешна, отиде при нея и каза: "Така, виж Мигленче, моля те стани кученце, унижи се, щото иначе няма да има какво да папкаме"  newsm45
Ирина отиде при него и го успокои: "Не плачи Рорко, ти си велик, жертва се, за да разберат всички, които гледат  какъв човек е Миглена" Погали го по главичката и приветства всички други да се прегърнат. Сподели, че ще номинира злата Меги до края на престоя си, но ББ в този момент беше оглушал и не ги санкционира.
 rotfImao rotfImbo

# 1 280
  • София

Бррр, поза, замръзнала заучена усмивка...

# 1 281
Роро след като 100 пъти  каза за Миглена, колко асоциална, неприятна и т.н е почва с Ще трябва да станеш мое кученце, ми заслужаваше един шамар да му плесне, бати нагляра.  Sick

# 1 282
Предложението Глория да стане куче многоооо ми допада  Joy

Абе какво значи това фрик? Схващам му приблизително смисъл, но какво е точното му значение? В тоя сезон много фрик, хейт, ребел  Joy

# 1 283
А, нея със сигурност ще я видиш черна.
Ще пробвам втори път тогава. Wink
Smile, съгласна съм, че можеше и по-добре да се представи в къщата. Предполагам, че колкото и да ги пускат, все пак доста седят вътре и се гледат един друг. В кофти условия на кого няма да му избият най-тъмните страни? Но това не значи, че в любими условия и с твоите си хора си също в тъмната си фаза.  Peace
За монотонната интонация... И на Миглена гласа по радиото няма да ме приспи. А Мая Бежанска на телефона сигурно я молят да даде слушалката на някой възрастен наоколо. Как човек сам да си ги избере...

# 1 284
  • София

Абе какво значи това фрик? Схващам му приблизително смисъл, но какво е точното му значение? В тоя сезон много фрик, хейт, ребел  Joy
Rebel  е бунтовник, предполагам че става въпрос за бунтар, Hate е мразя, виж за фрик и аз моля да ми се обясни...

# 1 285
Коя е тази нова дума "влог"?  Rolling Eyes
Фрийк е откачалка

# 1 286

Предполагам, че идва от англ. freak - каприз, прищявка, но не съм съвсем сигурна.

# 1 287
Freak -  откачалка, изрод. Това са онези от  Freak show-тата - разните брадати жени, сиамски близнаци и хора с всякакви физически недъзи. В по- широк смисъл и психически нестабилни  хора и тези с фетишите.

Влог- видео+ блог.

# 1 288
  • Русе/София
Фрик си го тълкувам като фалшиво.
Мари, тази аристократична светица да ти направи впечатление,че сяда зад волана след няколко чашки алкохол????
Докато готви си налива винце и после отива да прибира децата от у-ще.АБСОЛЮТНО  аристократична постъпка,вероятно.Да живее кралицата.

# 1 289
Коя е тази нова дума "влог"?  Rolling Eyes
Фрийк е откачалка
От видео споделяне. Тийновете са пощуряли по тази нова мода, всеки трети иска да е влогър Laughing

Общи условия

Активация на акаунт