VIP Brother 2016 - тема 5

• 239 097
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 1 845
Ооо, сладурките те онеправдани! Ма как ще ги номинират не по правилата? Леле, бръкна и Миглена в сфинктера с тая номинация!
Пък много подходящо да си говорим за починали близки на РР на Гло, как ще отнема тя от изцяло полагащото се на Светата внимание!!! И искала някаква мъдрост да каже, ха ха!  Joy Не мисля, че роля играеше,с тоя рев, отвътре си й идваше.

# 1 846
В началото Лара и Ирина се възмущаваха колко несправедливо са номинирани, след това почнаха пак да показват как нарочно продължават да провалят РД на Глория, като Ирина размаза на прозореца тортата, изпратена и от приятелите и отвънка.

# 1 847
  • Испания

Пък много подходящо да си говорим за починали близки на РР на Гло, как ще отнема тя от изцяло полагащото се на Светата внимание!!! И искала някаква мъдрост да каже, ха ха!  Joy Не мисля, че роля играеше,с тоя рев, отвътре си й идваше.

Поредната проява на тъпотата ѝ.

# 1 848
  • София
Изключително слабо изпълнен водевил и от двете! На Глория много й личи, че се е сетила, а пък Ирина ... тя просто е непоносима!  Laughing

# 1 849
  • Испания
И колко се загрижила на дивана: "Дано поне зрителите се забавляват".  hahaha

# 1 850

ИРИНооооооо ти човек ли си МА???
Как ти даде сърце да разиграеш това кощунствено представление- срам и свян поне към починалите си близки нямаш ли????????

# 1 851
  • София
Няма срам и свян. Важното е тя да блесне. Как се отдава на мисиите, готова на всичко, "майката" на къщата.

# 1 852
Иринка толкова я харесват всички и никой не я номинира. Но какво е това колело, по дяволите? Биг брадър, защо го измислихте така, не е честно. Ние тук номинираме участниците, които не са желани. Защо, Биг брадър, защо така го измисли, аз съм шокирано-обидена. Joy

# 1 853
Само от коментарите ви ме напушва смях. hahaha

# 1 854
Глото отдавна се е сетила за какво става въпрос.  Rolling Eyes

# 1 855
  • Испания
Глория как се усмихна, преди да седне.

# 1 856

ИРИНооооооо ти човек ли си МА???
Как ти даде сърце да разиграеш това кощунствено представление- срам и свян поне към починалите си близки нямаш ли????????

Тук удари дъното. Изумена съм.

# 1 857
  • София
Голяма работа, че била попитала! По-добре да пита, ако не знае, отколкото да е втора другарка-певица-рени-с-нобелова-награда.

# 1 858
  • Испания
В кой клас се учи "Великият Гетсби"?

# 1 859
Е сега като се приготвят всички къде е Глория и не вижда подготовката??

Общи условия

Активация на акаунт