VIP Brother 2016 - тема 5

• 239 114
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 1 920
  • Испания
Пък тук ще ми пишат, че щяла да страда. Хайде, де! Това е...

# 1 921
Ирина се нас и напика вътрешно  Joy Joy Joy Joy
А с какъв кобра-поглед застреля Лара, когато реши да върти... Безценно.
И мазно-мазно прехвърли топката "хора, кажете вие". Няма доблестта да каже "не" и да си стои зад мнението, тя и само тя, дори и без одобрението на стадото.

# 1 922
Нямам спомен Ф. Скот Фицджералд да е изучаван в училище, още повече между 7 и 9 клас newsm78
Учи се в 9. клас в Американския колеж.  Peace
За там оправдано. Но всички знаем, че не всеки учи там, а и Торнев може би имаше предвид, че е било заложено в учебната програма на МОН по литература. Не е казал, че това се учи в Американския колеж.

Тая Ирина как я дострашаа и чакаше одобрението на останалите, че да и е чистичко на съвестта.

# 1 923
  • София
обаче й се вързаха.

# 1 924
Че Ирина не е спряла да се излага. Но това беше върхът! Или по-скоро дъното.

А Лара има вид точно на нахокано кученце.

# 1 925
  • София
Ма тези двете са много прости  Mr. Green Логично е, че колкото са повече участниците, толкова по-голям шанс да спечелят. А и се съмнявам Баш Бай Брадър да ги остави хептен без никакъв личен багаж.... Поне едни ежедневни дамски превръзки ще им остави, че да им е чисто бельото  Joy

# 1 926
Ами толкова им е акъла

# 1 927
Лара се усети навреме и се поправи. Е, сега всички видяха, че всъщност Ирина е само горна кора на ла*но, въпреки всичките ѝ претенции.

# 1 928
  • Испания
До финала ще се омаже още повече.

# 1 929
Разликата между Миглена и Ирина? Едната казва: "Не желая! Така съм решила!", другата "Мън, мън, мън, кажете вие хора, аз за вас всичко мън. мън, мън...".  ooooh!

# 1 930
  • София
Не може да преживее Ирина, че е на пангара. Ама така е, патко застреляна, на каквото си постелеш на това ще легнеш. И ми се струва, че е наясно че навън одобряват Миглена и е решила да е като нея. Ама не е доразбрала. От всяко дърво свирка не става. И е наясно, че я плюят навсякъде и не може да преживее, че не може да направи нищо.

# 1 931
  • София
Нали беше готова на всичко за "нашата къща" и "нашето малко общество"?

# 1 932
Ирина защо се мъчи като водеща, какви пари ще изкара от семинари на тема "Манипулацията- начин на живот".

# 1 933
  • Испания
Къде отиде колективът?

# 1 934
В нейните очи тя си отстоява мнението повече от 15 минути  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт