VIP Brother 2016 - тема 5

• 239 065
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 2 010
  • Испания
Умопомрачителна снимка:

Поглед ли е, чудо ли е? Както нас..но дете гледа майка си:

Чак ми става неудобно заради самата ви кака.  Tired

# 2 011
В миналата мисия с балоните, за да не е само Ирина прецаканата, как убеждаваше Глория да си жертвала багажа, за да се почувствала свободна. Сега що не поиска да се почувства свободна, не знам.  Laughing

# 2 012
Не съм гледала епизода, но не бих се учудила ако Света Ирина е отказала колелото уж мислейки за общото благо, да има поне тя багаж, че да помага на другите с необходимото Joy Лара се превърна в тотална подметка на Утробата, пълна излагация ooooh!

Тя се опита да мине с този номер. Цитирам: "поне един трябва да има дрехи и гримове", при все че вече беше ясно, че няколко човека си имат багаж, тъй като спечелиха 50 лв за къщата.
Хахаха, знаех си Mr. Green Ей, голяма лисица тази, само дето само тя си мисли, че е много хитра. Whistling

# 2 013
Снимката на Ирина е уникален компромат. Няма да се учудя, ако излезе в някой вестник.

# 2 014
Изумена съм от актьорските заложби у Ирина (момента с тортата) и как успя да се постави в центъра на събитията уж неволно. А каква лекция пак изнесе, този път на Лара и както не и се отдава висшата манипулация, пък тя все там се вре и си мисли, че това и е силата, пак успя да накара другия да се чувства виновен с нейното "според мен...", "отстрани изглеждаш еди си как", "аз си отстоявам позицията, пък ти си безхарактерна" и т.н. Аз пък съм на страната на Лара - каза си точно аргумента. Утре как да каже "свийте ми цигара", като не е въртяла колелото. Права е! И тази постъпка показва, че човек винаги има право на избор и може да се поправи. Не ми се иска нито една да излиза от четирите номинирани -има хляб още в тях! Wink

Надето, милата, как се разчувстна... искрено и съчувствам и все повече я харесвам. Голяма сила е да не навираш на околниге подобна драма, която те унищожава и боли. А тя дори не иска да се знае от всички. Ако беше Ирина, до сега са е оревала света, да търси съчувствие и да показва колко е силна. Рядкост са хора като Надя. Тя и Миглена са ми фаворити този сезон.

# 2 015
Ирина да ходи да си избира дърво за въжето направо. То е ненавист, то е чудо, а бе как не ви свършиха думите за нея, от кой таен джоб вадите ново и ново масло за огъня? Вас ли ви гони да ви тъпче с волованите? Вашия Иван ли отмъкна? С таз престилка да не ви запречи слънцето от прозореца? Направо ви е бръкнала в дебелото черво. Живее си живота жената, хвали си се, прави си каквото си иска - а ние тука плюем в кофата гнойни храчки, та да сме си казали мнението. Сякаш някой ни пита.
Харесвам Глория. Прилича на героиня от книжле на Агата Кристи. Младата приятелка на ексцентричния, но наскоро банкрутирал американски режисьор. Сладка е.
И Деси харесах днес. Все едно е студентка на купон в общежитие и успокоява приятелка. Като Джаста-праста пред тази обрана Надя е. Много Десински стил.

Последна редакция: чт, 13 окт 2016, 23:13 от Маpи

# 2 016
На мен пък не ми направи кой знае колко лошо впечатление Ирина днес. И Явор ми хареса в На кафе Simple Smile Но сезона ми е много глупав и натоварващ, мисля да си почина малко и да погледам Apprentice UK.

Скрит текст:
Спомняте ли си в 1 сезон на ББ как излезе майката на Мел и помоли зрителите да гласуват, за да излезе дъщеря и?

Мисля, че Иван Задължително трябва да изкара Ирина.

За какво и трябваше да влиза?!? newsm78 newsm78 newsm78

Четейки човек за нея, гледайки видеа, влогове, участия и т.н. си създава някакво що годе положително , неутрално или каквото и да е , но в никакъв случай не толкова отрицателно мнение за нея. Напъва се , вярва си, някои неща и се получават, други -не и,  да вижда се и по видеата, че позьорства, но някакси е по- приемливо. Очевидно обича да се показва, да получава одобрение и да е център на нейното малко общество. С две думи , според мен за нея е изключително важно да изглежда най- в хорските очи.
В момента я съжалявам. Не защото се е изложила. Тя си е такава каквато се показа. На хората не им пука, всяко чудо за 3 дни, съвсем скоро ще я забравят.
Съжалявам я, защото ще излезе и ще прочете.... Дали ще си извади изводи или не, не знам, но ще е в шок, убедена съм. Ще търси оправдания, ще има обвинения, неразбрана, неоценена.... трудно ще си намери мира. Ей затова и се чудя, за какво влезе, а на Иванчо му се чудя защо не я изкарва!
+1

Последна редакция: чт, 13 окт 2016, 23:15 от Alcarin

# 2 017
Гледам и не вярвам на ушите си! (по Вучков) Laughing
Цял форум и цял фейсбук единодушни по темата "Биг Брадър"!  Crazy

# 2 018
Четох из нета,че Ирина напуснала къщата  newsm78

# 2 019
  • София
Според мен Иринии се направи на интересна, за да не остане по-назад от Миглена, която отказа мисията, не й дреме чак толкова за парцалите
Точно това беше основната ѝ мислъл. Видя, че е печеливш ход и се опита да подражава, но не ѝ се получи, защото няма топките на Миглена.
Освен това повърхностната Ирина не можа да прозре мтоивите на Миглена - очевидно Миглена е готова да остане без багажа си за да има храна в къщата, тя не мрази съкваритантите и не им желае злото, както се опитаха да изкарат ситуацията някои от тях (дори се опита да лобира пред Биг Брадър за обаждането на Глория). Но в мисията с кучето, тя избра достойнството си, а и залогът не беше нещо оскърбително или трагично да се случи на съквартирантите (Деси Цонева им съсипа обувките без каквато и да е причина и нищо), а просто да не получат някои глезотии, които и досега не са имали. Миглена дрехите си жертва, но достойнството не. Докато Ирини реши, че багажът ѝ е съпоставим с това, което Миглена щеше да 'изгуби', изпълнявайки предната мисия.

Имам един въпрос свързан с предаването:
Скрит текст:
Знам, че този сезон съквартиранти почти не са напускали шоуто (без значение доброволно или не), но защо на напусналите няма подбор с най-добри моменти, преди поне в "На Кафе" ги излъчваха (може и да бъркам). И от това минамално усилие ли се отказа Биг Брадър? Винаги съм харесвала best of моментите, а и не започнаха ли с това кампанията на този сезон - качвайки най-добрите моменти участници от минали сезони в Nova Play?

# 2 020
  • До сърцето...
... А реално, само Михов и Жана останаха без багаж...

Всъщност без багаж останаха Роро, Торнев, Михов, Жана и Надя  Peace
Спечелиха 400 лв + 50 лв от Лара.
Ирини и Пракаката не играха.

# 2 021
Четох из нета,че Ирина напуснала къщата  newsm78
Ми ще напусне. Тръгнала е по спешност да си търси дърво и въже, за да облекчи България. То тя излезе най-големия ни проблем. Ще вземе да опропасти и изборите и тогава трябва да я изселваме от България.

# 2 022
Мари, чудя ти се на коментарите за Ирина....

# 2 023
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не съм гледала епизода, но не бих се учудила ако Света Ирина е отказала колелото уж мислейки за общото благо, да има поне тя багаж, че да помага на другите с необходимото Joy

Да, с това се оправда.  Confused Само дето и доста други успяха да запазят багажа си.

# 2 024
  • Ямбол
Аз не съм видяла някой тук да има проблем с Ирина.

Общи условия

Активация на акаунт