VIP Brother 2016 - тема 5

• 238 901
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 2 535
Че е краварка. Не,  че хересвам Ирина,  но Жана си е точно краварката Дуся.

# 2 536
Жени Къркаше в опосумовото предаване - за това я защитава...

Браво на Ерна и Кошлуков!

Последния много ми допада като коментатор!

# 2 537
Пропуснах въпроса на Роро, моля някой да ми го каже!  Praynig
То не може да се преразкаже това. Но, да кажем, че искаше Ирина и Миглена да изиграят Екзурсистът... естествено Миглена трябва да е избавена от злото.

# 2 538
За първи път ми се прииска да стисна ръката на Евгени,който  по принцип смятам за г*з.
ББ се прекараха яко с положителното гласуване.Ако беше отрицателно имаха шанса да отчетат известен оборот на номера на Ирина и от никога не гласуващите в ББ,защото толкова повсеместна мега акумулирана ненавист към учасник до сега не помня .
Калканджиева ще хапне иванчов хлебец,видяло се е. hahaha

# 2 539
Че е краварка. Не,  че хересвам Ирина,  но Жана си е точно краварката Дуся.
Joy малко натам бие наистина... Joy

# 2 540
На Иванушка ако му пука за жена му, ще я извади веднага от къщата да не се излага повече. Жалка и злобна жена, ще се пукне от злоба.
Дано поне хонорарът си е заслужавал излагацията.

# 2 541
Веднъж не спомена Кънчев, че този път наистина има прецедент в шоуто, ако не излезе Ирина ще е подигравка с публиката.
До сега е нямало толкова единодушно "мразен" участник.

# 2 542
Добре бе, как може да се изплякаш пияна да коментираш, Женьо... Отказвам се вече, ми то аз на никого не симпатизирам, всички ме дразнят. Само Миглена пуска по някоя точна реплика и това е.
От ББ се опитват да изкарат, че Ирина и Миглена са две страни на една и съща монета, но аз изобщо не съм съгласна с това. Миглена е доста по-различна, най, ама най-малкото, има бърз ум и добре овладян изказ, за разлика от Майчицата.

Ми тя и Ирина прилича на краварка. Гретхен, особено с плитчиците.

# 2 543
Какво й каза Ирина на Жана, че изпуснах? Моля, кажете ми... Praynig

На кратко - че има поведение на краварка.  Shocked

Олелеееее ooooh! Тази Ирина няма никаква класа, да не говорим, че не отива на дама да говори така. Не ми харесва и на мен, но няма какво да я коментирам, ясно е, че трябва да излезе...

# 2 544
  • в резерват
Припомни с две изречения всички заглавия на жълтите вестници по адрес на Жана. Натърти, че имала проблем с наркотиците, катастрофата и пр. Каза, че Жана  била в особеното състояние, инакрая и каза, че за нея Жана е една краварка, невъзпитана, нечистоплътна и нам какви си още думи от речника на интелектуалците.

# 2 545
  • София
На Иванушка ако му пука за жена му, ще я извади веднага от къщата да не се излага повече. Жалка и злобна жена, ще се пукне от злоба.
Дано поне хонорарът си е заслужавал излагацията.
Да не е луд.Сега му се е паднало да си почине от нея!

# 2 546
Биг брадър май също е пиян.  ooooh!

Абсолютно! Двамата с Калканджиева здраво са се наковали.
Играта ужасно загрубя, това всъщност вече не е игра, а някаква гнусна клоака, в която обаче всички се изцапаха. Егати долната история! А Роро е абсолютно неадекватно извънземно!

# 2 547
Вихра никакъв шанс не е имала. Иван още по-малко.
На мен също ми е жал за оново дете.

# 2 548
https://www.vbox7.com/play:7510ac4c4c#

Поздрав за всички неинтелектуалци тази вечер

# 2 549
  • София
Пропуснах въпроса на Роро, моля някой да ми го каже!  Praynig
То не може да се преразкаже това. Но, да кажем, че искаше Ирина и Миглена да изиграят Екзурсистът... естествено Миглена трябва да е избавена от злото.

О, Боже!  Mr. Green Ясно, голяма подлога!
Мерси много, Валия!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт