VIP Brother 2016 - тема 5

• 238 981
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 2 550
  • София
Кого лъже Ирина, че не и пука за Миглена? Напротив, ако не и пукаше нямаше постоянно да афишира, че не я забелязва. Иначе съм доволна, потвърди се мнението ми за нея - не струва. Комплексирана, злобна, отмъстителна и безкрайно нещастна жена. Живееща в страх, че всичко това, което е направила на останалите ще и се случи и на нея. Страх, че е сива, незабележима и скучна. Та за това се опитва да надскочи себе си. И резултата е това - нула не, ами вече цифрите са с минус.
Във фейса имаше една картинка не си спомням точно но смисъла беше, че когато човек не разбира че е нула си мисли че има ореол. Та и Ирина.

# 2 551
 Ирино, ти си просто черна дупка...нямаш душа, само задушаващ вакуум newsm11

# 2 552
На Иванушка ако му пука за жена му, ще я извади веднага от къщата да не се излага повече. Жалка и злобна жена, ще се пукне от злоба.
Дано поне хонорарът си е заслужавал излагацията.
Това,че ние я оценяваме като излагация изобщо не значи,че тя и Иванчо ще я отчетат като такава.Ирина е с толкова сбъркана себеоценка и сляпа самовлюбеност,че и за един миг няма да помисли,че в нещо е била грешна.

# 2 553
Какво й каза Ирина на Жана, че изпуснах? Моля, кажете ми... Praynig

На кратко - че има поведение на краварка.  Shocked

Олелеееее ooooh! Тази Ирина няма никаква класа, да не говорим, че не отива на дама да говори така. Не ми харесва и на мен, но няма какво да я коментирам, ясно е, че трябва да излезе...

+ спомена за проблемите на Жана с алкохол, наркотици...много грозно беше  Sick

# 2 554
Евгени май чете форума  Grinning

# 2 555
  • София
Само пияницата Калканджиева продължава да защитава Тенчева. Другите дори се засрамиха.
То само да я защитаваше... ама тя непрекъснато напълно съзнателно пречи на останалите да кажат мнението си за нея като ги "покрива" врещейки...  Sick Sick Sick

# 2 556
Вихра никакъв шанс не е имала. Иван още по-малко.
На мен също ми е жал за оново дете.
Май си доста права  Wink

# 2 557
Ирина е страшно злобно, комплексирано и просто същество. Гнус ме е да ги гледам двете с Лара.
Калканджиева не я ли е срам? Като е пияна я избива на агресия.

# 2 558
  • София
За първи път ми се прииска да стисна ръката на Евгени,който  по принцип смятам за г*з.
ББ се прекараха яко с положителното гласуване.Ако беше отрицателно имаха шанса да отчетат известен оборот на номера на Ирина и от никога не гласуващите в ББ,защото толкова повсеместна мега акумулирана ненавист към учасник до сега не помня .
Калканджиева ще хапне иванчов хлебец,видяло се е. hahaha

Тя Калканджиева колко време му яде хляба и държи сега инкяр! Надява се пак явно!  Laughing

# 2 559
Евгени май чете форума  Grinning

Това за Урина го има и във фейсбук често  Joy

# 2 560
Току що гласувах за Емануела,  не знаех,  че има такава преднина #Crazyглас от баба,  свекърва,  ама ме кефи.

# 2 561
Евгени винаги е имал много точна преценка за хората.

# 2 562
  • Ænima/Albuquerque
Eee, що изкараха сладурчето?  Tired

# 2 563
  • София
добре, че си тръгва - аман от истерии.

# 2 564
Знаех си.

Общи условия

Активация на акаунт