VIP Brother 2016 - тема 5

• 238 769
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 2 760
  • Пловдив
На мен ми направи впечатление Лара като ревна след затварянето на вратата зад Глория Ирина как отиде при нея и й каза: "Такива кадри не ни трябват"  hahaha Лара порева още десетина секунди и като видя, че Ирина се разграничава с около два метра от реването й, внезапно утихна  hahaha

# 2 761
Ирини може  да стане сестра в психиатрия или другарка в детска градина в някое комунистическо общество. Има нужда да се изявява сред хора, които не могат да й противоречат или да разсъждават сами.

# 2 762
Скрит текст:
Щом Глория- една жена на 25 години е "тийн", "хлапе", "душица малка"..... то истинските тийнове- 13, 14 ,15.... - годишните какво ......зиготи ли са ?  newsm78
Именно, какъв тийн на 25! Една лигла и истеричка!

Моника Валериева и
Светлана Василева от миналия Брадър
Скрит текст:
също бяха "деца", "малки момиченца" и т.н.
А тези деца с повече опит от Кичка, Ритон и Миглена Ангелова взети заедно.  Whistling

Сега се сещам, че и Светлана доста си хапваше и се хвалеше, че ще отслабне много бързо след излизането.

Скрит текст:
На мен ми направи впечатление Лара като ревна след затварянето на вратата зад Глория Ирина как отиде при нея и й каза: "Такива кадри не ни трябват"  hahaha
Лара порева още десетина секунди
Скрит текст:
и като видя, че Ирина се разграничава с около два метра от реването й, внезапно утихна  hahaha

Все пак са я обучавали как да пуска сълзици.

# 2 763
Ирина се оказа по-зла и по-глупава отколкото си мислех. Не може да търпи никакво чуждо мнение (а упрекваше Глория, че не търпи нейната критика Simple Smile и падна много ниско със злобните си атаки срещу Жана и със строяването на Лара.

Снощи забелязах Лара колко е различна, когато Ирина я няма наоколо, весела, по-шумна, по-смела. Жал ми е за нея, според мен наистина го прави заради евентуално предаване. Не и прави чест, въпреки че животът е труден.

Но си мислех как Ирина вкарва ужасно негативна енергия в къщата и депресира атмосферата. Без нея и Миглена нямаше да се затвори така, и други ходят на пръсти и не смеят да кажат нещо накриво. Много злобно и злопаметно човече е това.

# 2 764
И аз мисля, че Ирини е разделителка на къщата, но вече някои се усещат. Може би скоро ще загуби Жана и Деси за другия 'лагер'.

Христо още ли спи на дивана?  Joy

# 2 765
  • София
Ми, те, тези, дето искрено се пишат позитивни и от $различни вселени$, са обикновено най-големите вампири.

# 2 766
А дали Ирина усеща, че Лара се върти на пета около нея само заради евентуално предаване? Нали е много умна, трябва да е загряла. Или си мисли, че просто я харесва.

# 2 767
  • Пловдив

Снощи забелязах Лара колко е различна, когато Ирина я няма наоколо, весела, по-шумна, по-смела. Жал ми е за нея, според мен наистина го прави заради евентуално предаване. Не и прави чест, въпреки че животът е труден.
И аз мисля, че го прави затова - иска да получи някакво ефирно време. В момента кеш-инва  Flutter в Ирина. Но подобно на Явор ще бъде аутната най-безцеремонно  Joy

# 2 768
  • в резерват
Една жена, която се чувства удовлетворена и харесвана е винаги леко кокетна и пръскаща  хармония около себе си. Няма нужда да се доказва и показва, тя се чувства такава. За мен Ирина не е такава и май това е последният ми коментар за жената на Продуцента.

# 2 769
  • Русе/София
От всичко излъчено снощи Минчев най ми хареса.Много готино го каза относно материала за светата утроба.Без коментар.
Голямо четкане и направиха от предаването на тая.Тя като неуморна пчеличка се раздава за общото благо,как може да сме такива хейтъри и да не я харесаме? Wink Laughing Laughing

# 2 770
А дори и на въпроса, с какво ще запомни престоя си в къщата, едно от нещата беше: Дали с хъркането на Лара в ухото ми"...
Толкова прикрито, толкова пошло... уж миловидно, уж се умилява, от сладкото похръкване на нейната мила приятелка, но долната мисъл е - ооооо ти хъркаш, нека всички да разберат, така да е по-пълно унижението. А Лара дори не се усети, че и това е помия върху нея. Sad

Но колкото и да ми е неприятна Ирина, наистина прави по-лошо впечатление използването на Урини за изговарящият/изписващият го, отколкото за нея.

Глория в "Събуди се" Simple Smile

# 2 771
Но си мислех как Ирина вкарва ужасно негативна енергия в къщата и депресира атмосферата. Без нея и Миглена нямаше да се затвори така, и други ходят на пръсти и не смеят да кажат нещо накриво. Много злобно и злопаметно човече е това.

Ирина е от хората, т.н. "showstoppers".

# 2 772
На мен ми направи впечатление Лара като ревна след затварянето на вратата зад Глория Ирина как отиде при нея и й каза: "Такива кадри не ни трябват"  hahaha Лара порева още десетина секунди и като видя, че Ирина се разграничава с около два метра от реването й, внезапно утихна  hahaha
hahaha Joy
Абе друго си е да ползваш безплатно услугите на лайфкоуч. Във всяка една ситуация ти се казва как е най-правилно да постъпиш. Ние като не разбираме...

# 2 773
  • Ямбол
...
Но колкото и да ми е неприятна Ирина, наистина прави по-лошо впечатление използването на Урини за изговарящият/изписващият го, отколкото за нея.
...
Точно така го възприемам и аз - повече ми говори за нечистоплътност и отвращение от пишещия, отколкото за този, който е прекръстен.

# 2 774
  • Испания
Глория е в "Събуди се".

Общи условия

Активация на акаунт