VIP Brother 2016 - тема 5

• 238 801
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 2 745
Кои ли ще са номинираните в понеделник освен Миглена и Емануела?

Жана?

# 2 746
Той кое предаване прави?
Каналето.

# 2 747
Спомням си, че гледах Калканджиева като разказваше как е започнала да води в предаването на Иван и Андрей. Отишла сама при тях и им предложила сътрудничество. Нищо чудно пак да го направи - аз защитавах Ирина, вие ми дайте ефир.

ББ, за да успокои духовете, спретна номинациите на Ирина и Лара. Иначе докрая нямаше да видим подобно нещо.

Има много Лари във форума, размахващи четки баданарки. Напише някой популярен някаква глупост и веднага се появяват мажоретки да го възхваляват колко е забавен.

# 2 748
  • на село
Shocked

Че то върви ли още?

# 2 749
  • До морето
Шоуто на канала прави Тоонев. Най-най- бездарното предаване съществувало в българския ефир, евър. Години наред в прайм тайма в събота вечер! Добре, че в БНТ никой не гледа рейтинги, че и той и жена му щяха да са умрели от глад.

Във фб, рефрешнах страницата и от 547 коментарите пазнаха на 419. Голяма чистка е било  #Crazy

# 2 750
Ирина за мен е точно като краварката в левия ъгъл, всеки знае че е там, но никой не знае защо. Идва ми да вляза, да й пукна един пепелник в главата, пък нека ме съди. А на господин Торнев бих подарила курс на лечение при логопед. Лара е редко противно същество, с извинение като ходенето по голяма нужда, смърди ама е нужно.  Та и тя така надали на Ирина й е толкова приятна, но й е нужна.

# 2 751
  • Сф
Нееее, бездарното Шоуто на канала по БНТ правеше, сега май е само акционер с Токмакчиев и някоя и друга реклама ако прави -не знам
Преди е бил по Каналето и при Слави ама нещо са се изпокарали.

# 2 752
  • somewhere near the sea
Не е имало досега такъв сезон- участниците да са толкова нападателни един към друг в ежедневието, да не говорим по време на елиминации. Нищо не ги спира- няма такт, няма деликатност, няма грам уважение. С изключение на Вальо Михов и Надя, които играят фон.

Жени Кърканджиева е права до известна степен- ако си мишка, ще се държат с теб като мишка. Това го показа Лара. Такова сервилно поведение към Ирина. ooooh! Роро е същият мишок. ooooh!

Емануела много ще спечели от приятелството си с Миглена. Нещо подобно се случи в минал сезон със Златка и Кристина Патрашкова.

Като казах "минал сезон", се сетих как преди няколко години Аня Пенчева и Ивайла Бакалова почти се бяха хванали за косите; тогава Ивайло Караньотов, съпругът на Аня влезе в предаването и я измъкна оттам, за да не се излага повече. Може би и Иван(ако му е останала капка мъжко достойнство) трябва да направи същото.

Снощи Емил Кошлуков не можа да си заработи парите-каза само две непълни изречения. Тъпо е, наистина, да се ползват щампи по отношение на хората-напълно съм съгласна с него. Емануела го доказа като отговори на провокативния въпрос на Глория, която пък изглеждаше възхитена. Едва ли Жана с общо двете песни в репертора би отговорила кой е Франсис Скот Фицджералд.

# 2 753
Чудя се дали той не го е учил там в каквото е завършил? Или просто така се оля в стремежа си да покаже Емануела, като тъпа, необразована и да развее победоносно знамето, че най-накрая е доказал приказките си за този стереотип успявайки да я напъха в него, че в озлоблението си изръси това? Аз съм го учила, но много вяло и то заради определен профил. "Великият Гетсби" обаче е и с доста популярни екранизации тази класика и може в режисьорската си специалност да го е засягал, но каквото и да е, ясно е, че не се изучава.

Хехе, то не, че Гетсби е най-великият пример за подражание...ама ей така, да ги боли чалгаджийките, щото не са го чели. Laughing Обаче със сигурност са гледали Лео ди Каприо. Ехххх.....

# 2 754
...тогава Ивайло Караньотов, съпругът на Аня влезе в предаването и я измъкна оттам, за да не се излага повече. Може би и Иван(ако му е останала капка мъжко достойнство) трябва да направи същото....

Иван, щастлив, че се е отървал за малко, цъка настървено смс-и в подкрепа на Ирина! Кога ще му се отдаде отново такава възможност - таралежът в гащите да е далеч?  Laughing

# 2 755
Абе всяка година едно и също.Минала - Кичка и Ритонците щяха да се изядат, доста обиди имаше и там, всички бяха срещу Кичка. Гъмов се правеше на интелектуалец. Разликата беше, че там чалгата беше на почит - Преса на ръце я носеха.

# 2 756
Абе всяка година едно и също.Минала - Кичка и Ритонците щяха да се изядат, доста обиди имаше и там, всички бяха срещу Кичка. Гъмов се правеше на интелектуалец. Разликата беше, че там чалгата беше на почит - Преса на ръце я носеха.
Абе тия сигурно си мислят,че интелектуалец е =на пияница.Ако е така,то Урина и компания са големи интелектуалци,ама много големи

# 2 757
  • София
Щом Глория- една жена на 25 години е "тийн", "хлапе", "душица малка"..... то истинските тийнове- 13, 14 ,15.... - годишните какво ......зиготи ли са ?  newsm78

Именно, какъв тийн на 25! Една лигла и истеричка!

# 2 758
Ирина за мен е точно като краварката в левия ъгъл, всеки знае че е там, но никой не знае защо.
Браво! Много точно казано!

# 2 759
Щом Глория- една жена на 25 години е "тийн", "хлапе", "душица малка"..... то истинските тийнове- 13, 14 ,15.... - годишните какво ......зиготи ли са ?  newsm78
Именно, какъв тийн на 25! Една лигла и истеричка!

Моника Валериева и Светлана Василева от миналия Брадър също бяха "деца", "малки момиченца" и т.н.
А тези деца с повече опит от Кичка, Ритон и Миглена Ангелова взети заедно.  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт