VIP Brother 2016 - тема 5

• 239 418
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 1 350
  • София
Във vbox7 качиха някои сравнително интересни клипчета.
 Жана пак е в лагера на Емануела и вероятно Миглена (струва ми се от деня на номинации този клип?):
http://www.vbox7.com/play:b95184e3dd

Деси Цонева говори за баща си:
http://www.vbox7.com/play:c7b8ffdba7

Емануела разказва за тежката си бременност и участията скоро след това:
http://www.vbox7.com/play:813cf0707e

Ути и агресията му към хората, които отричат тотално месото:
http://www.vbox7.com/play:7e44ddb57d
("Както е забелязала и Емилия, аз съм в някои отношения доста агресивен човек." - Признавайки 'греха', не го заличаваш, Ути...)

Приятелят на Глория живеел в Ница, родителите ѝ в Лондон:
http://www.vbox7.com/play:0b119dcaed

Спомени за любимото "Милион и едно желание" (чак сега разбрах, че каките са водили едно и също предаване и едната е поела щафетата от другата. Тук Лили спори кога Лара е започнала, според нея тя е имала по-дълъг престой и Лара не е почнала през 1990г.)
http://www.vbox7.com/play:b11b2529c3

# 1 351
  • Испания
Една мисъл се лее  ooooh!

Людмила Захажаева УЖ ХАРЕСВАТЕ СЕИРИ..! УЖ ТОВА ЧАКАТЕ..!! ЗАЩО СЕ ВЪЗМУЩАВАТЕ, ЗРИТЕЛИ..?? ЗА НЯКОИ *ТВ ВОДЕЩИ* ПИЯНИЦИ И АГРЕСИВНИ ПРОСТАЦИ СА ЛИДЕРИ..!))

# 1 352
Ха, признайте си, че ето за това не я харесваме Ирина, щото не ни се получава на нас Joy

Като сме почнали да хейтим, да разкажа и аз Simple Smile
Помня един пост от нейното творчество тук, с който доста ме "впечатли" навремето. Не знаех кой стои зад ника, то тя тогава не беше и известна. Чак после разбрах, когато покрай любовните им драми размахаха профила й тук.
Та, постът беше "моят 30ти рожден ден". Едно такова дълго и напоително редеше подробности за парти в хотел с басейн, сервитьори, обикалящи с гурме подноси, гости, нежна музика и пр., и пр. забравила съм вече подробностите. Като оставим настрана, че ми се стори смешно такова всенародно празненство за някакъв си рожден ден, пък било то и 30тия, всъщност ме озадачи фуклявенето пред непознати, и то във форум, където поне половината момичета дебнеха кога ще им преведат мизерните 200 лв. детски, за да си платят тока... А върхът беше, когато разнежено разказа как в полунощ си събудила (!?) детето, за да изтанцува блус с него Shocked
Под лустрото и претенциите си е скучна и претенциозна позьорка, нетактична и коравосърдечна меркантилница.
А с Иван как се гледат и кво се правят, то си е тяхна работа Peace

# 1 353

Людмила Захажаева УЖ ХАРЕСВАТЕ СЕИРИ..! УЖ ТОВА ЧАКАТЕ..!! ЗАЩО СЕ ВЪЗМУЩАВАТЕ, ЗРИТЕЛИ..?? ЗА НЯКОИ *ТВ ВОДЕЩИ* ПИЯНИЦИ И АГРЕСИВНИ ПРОСТАЦИ СА ЛИДЕРИ..!))

За кой става въпрос? Нищо не се разбира.

# 1 354
  • Испания

А, де! Затова казвам, че мисълта ѝ се лее.

Та, постът беше "моят 30ти рожден ден"...

Помня, помня.  Wink Помня и друго. Преди години Иван Иринкин нарече Вихра "селянка от Харманли". И в тази връзка:

Заради наглите изказвания на Иван в национален ефир, жителите на Харманли настояват за
публично извинение. Гражданите не смятат, че щом са от Харманли са селяни. Те са възмутени, че хората в района се опитват да се справят с щетите от наводненията, а Иван ги обижда.

Зам.-кметът на града Минка Стоянова коментира, че проблемите на Иван и Вихра са си техни и Харманли няма нищо общо. Жителите не желаят да обиждат града им, тъй като той има своята богата история и култура и определено не е село.

Не е изключено от СЕМ също да потърсят отговорност от Иван, но засега няма конкретна информация по въпроса. Ако един човек обижда група хора, той ще бъде санкциониран, категорични са експертите.

# 1 355
То на Захажаева ако започне да ѝ се разбира, значи вече е много страшно положението  hahaha

Не съм в час с драмата Вихра-Иван-Света Ирина, да си призная не ме и вълнува. Единствено се чудех дали са били наясно с какво се захваща Ирина. И как изобщо една връзка оцелява след подобно нещо, каквото се излива по адрес на пИрфектната.

Някой може ли да разкаже какво има в тези видеота, че навън не се отварят?

# 1 356
То било национална драма!  Shocked

# 1 357

А, де! Затова казвам, че мисълта ѝ се лее.

Та, постът беше "моят 30ти рожден ден"...

Помня, помня.  Wink Помня и друго. Преди години Иван Иринкин нарече Вихра "селянка от Харманли". И в тази връзка:

Заради наглите изказвания на Иван в национален ефир, жителите на Харманли настояват за
публично извинение. Гражданите не смятат, че щом са от Харманли са селяни. Те са възмутени, че хората в района се опитват да се справят с щетите от наводненията, а Иван ги обижда.

Зам.-кметът на града Минка Стоянова коментира, че проблемите на Иван и Вихра са си техни и Харманли няма нищо общо. Жителите не желаят да обиждат града им, тъй като той има своята богата история и култура и определено не е село.

Не е изключено от СЕМ също да потърсят отговорност от Иван, но засега няма конкретна информация по въпроса. Ако един човек обижда група хора, той ще бъде санкциониран, категорични са експертите.

Тази Захажаева да се засрами от себе си, защото претендира за изкючителен интелект и мъдрост, а не можа да научи езика на държавата в която живее от 100 години и пелтечи някакви неразбираеми безсмислици.

# 1 358
  • Испания

Тази Захажаева да се засрами от себе си, защото претендира за изкючителен интелект и мъдрост, а не можа да научи езика на държавата в която живее от 100 години и пелтечи някакви неразбираеми безсмислици.

Просто не я слуша главата.

# 1 359
  • густо майна Филибето
Титлата Най добрата майка е много много спорна, особено като е оставила три деца не знам на кого и се вихри в бладъра. Аз с моите три не можех да си подам носа навън, докато бяха по-малки. И никак не съм се чувствала добра майка въпреки това.

# 1 360
  • София
Ооо, птица, чела съм го този рожден ден, не знаех, че е не Светата Утроба  Laughing
Иначе аз бях чела в компроматите случка, в която мед.сестра в градината (или училището?) на детето й казва, че не може да го остави, защото е с температура, а тя вдига скандал, че как така няма да го остави, тя има толкова работа по творчески проекти  Crossing Arms
Сега като видях във влога й как й минават дните, разбирам нежеланието да се грижи за един цял брой дете един пълен ден.  Wink

# 1 361
Честно казано не познавам жена, която да каже сама за себе си, че е най-добрата майка. Да, всяка дава максимума за децата си, но в повечето случаи остава едно чувство, че винаги може и още, което е нормално - всяка майка иска най-доброто за детето си. В тази връзка ми е много чудно, как Ирина постоянно се провъзгласява сама за "най-добрата"? Тази оценка би трябвало да й я дадат децата й след време. Или тя ги насочва от сега, да не вземат да се объркат в медийните си изяви като пораснат?  Laughing

# 1 362
:
Сега като видях във влога й как й минават дните, разбирам нежеланието да се грижи за един цял брой дете един пълен ден.  Wink
Ти пък, тя гледа 4 деца 24 часа, 7 дни в седмицата.3 излезли от утробата и.

# 1 363
Четох изрезки от писанията й във форума в някаква статия и в една от тях казва, че жената трябва да е манипулаторка, да направи така, че тези около нея щастливи да направят това, което иска. Стори ми се страшно релевантно с коментарите за нея тук.

# 1 364
  • София
Някой може ли да разкаже какво има в тези видеота, че навън не се отварят?
В първото Жана обяснява как маратонките ѝ са за 30лв. и как не вижда защо да дава повече и с какво това щяло да я направи по-добър човек. Емануела първоначално малко шокирано я изгледа, като каза ' 30 лв.', но после се съгласи. Седяха си двете и обсъждаха по-скоро приятелски.

Във второто Деси говори как била до огромна степен зависима от баща си, имали много силна връзка, постоянно били заедно. Не познавала много хора над 30 години, които живеели с техните и били приятели и как дори сметката за телефона не я оставял да си плати. Сега трябвало да стане по-отговорна, да бъде до майка си и да загърби личния си живот за известно време.

В следващото Емануела обяснява защо ѝ се наложило да пее докато е бременна и как някои хора смятали, че е 'много сладка така', а други я обвинявали, 'че е кариеристка и ще съсипе децата си', а на нея ѝ се е налагало да ги издържа. И два месеца след раждането била на участия отново, въпреки че имала белези от секцио и едва се държала на краката си.

Ути обяснява как едва ли не, родители, които са вегетарианци трябва да бъдат следени от социалните и как 'залитащи по полезното хранене, фенове на чията и прочее' са анорексици и откачалки...

Глория общо взето каза нещата от заглавието - приятелят ѝ от 15 години живее в Ница, техните са в Лондон и тя няма семейство тук в България, няма дори кой да я посрещне, освен приятели. Рени я пита кога щяла да заминава и тя каза, че когато ѝ приключат ангажиментите с шоуто, имаше предвид  последващи интервюта.

А Лили си е Лили, спомняха си с Лара за великото си шоу... И тя пак искаше да се изкара "най".

Последна редакция: ср, 12 окт 2016, 16:48 от La Vikinga

Общи условия

Активация на акаунт