Като сме почнали да хейтим, да разкажа и аз

Помня един пост от нейното творчество тук, с който доста ме "впечатли" навремето. Не знаех кой стои зад ника, то тя тогава не беше и известна. Чак после разбрах, когато покрай любовните им драми размахаха профила й тук.
Та, постът беше "моят 30ти рожден ден". Едно такова дълго и напоително редеше подробности за парти в хотел с басейн, сервитьори, обикалящи с гурме подноси, гости, нежна музика и пр., и пр. забравила съм вече подробностите. Като оставим настрана, че ми се стори смешно такова всенародно празненство за някакъв си рожден ден, пък било то и 30тия, всъщност ме озадачи фуклявенето пред непознати, и то във форум, където поне половината момичета дебнеха кога ще им преведат мизерните 200 лв. детски, за да си платят тока... А върхът беше, когато разнежено разказа как в полунощ си събудила (!?) детето, за да изтанцува блус с него
Под лустрото и претенциите си е скучна и претенциозна позьорка, нетактична и коравосърдечна меркантилница.
А с Иван как се гледат и кво се правят, то си е тяхна работа

Помня и аз този пост! Тя тогава бълваше по 2-3 на ден, всеки придружен с обилно количество снимки. Музиката беше "нежна, бразилска"
А Иван нарече Вихра селянка при едно гостуване при Карбовски. Толкова беше озлобен тогава, обясняваше, че била селянка понеже казвала "бонбона", а не "бонбон". Беше изкрючително гнусно интервю. Между другото сега пролетта гостува в Търси се и 5 години по-късно със същия хъс се хвърли да я плюе.

А и не вярвам да е нямала никакви спестявания, те взимат доста високи хонорари.

Малко грубичка шега беше наистина