VIP Brother 2016 - тема 5

• 239 399
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 1 365
  • До морето
Ха, признайте си, че ето за това не я харесваме Ирина, щото не ни се получава на нас Joy

Като сме почнали да хейтим, да разкажа и аз Simple Smile
Помня един пост от нейното творчество тук, с който доста ме "впечатли" навремето. Не знаех кой стои зад ника, то тя тогава не беше и известна. Чак после разбрах, когато покрай любовните им драми размахаха профила й тук.
Та, постът беше "моят 30ти рожден ден". Едно такова дълго и напоително редеше подробности за парти в хотел с басейн, сервитьори, обикалящи с гурме подноси, гости, нежна музика и пр., и пр. забравила съм вече подробностите. Като оставим настрана, че ми се стори смешно такова всенародно празненство за някакъв си рожден ден, пък било то и 30тия, всъщност ме озадачи фуклявенето пред непознати, и то във форум, където поне половината момичета дебнеха кога ще им преведат мизерните 200 лв. детски, за да си платят тока... А върхът беше, когато разнежено разказа как в полунощ си събудила (!?) детето, за да изтанцува блус с него Shocked
Под лустрото и претенциите си е скучна и претенциозна позьорка, нетактична и коравосърдечна меркантилница.
А с Иван как се гледат и кво се правят, то си е тяхна работа Peace

Помня и аз този пост! Тя тогава бълваше по 2-3 на ден, всеки придружен с обилно количество снимки. Музиката беше "нежна, бразилска"  Laughing Аз от снимките я знам и я познах като я видях по телевизора.

А Иван нарече Вихра селянка при едно гостуване при Карбовски. Толкова беше озлобен тогава, обясняваше, че била селянка понеже казвала "бонбона", а не "бонбон". Беше изкрючително гнусно интервю. Между другото сега пролетта гостува в Търси се и 5 години по-късно със същия хъс се хвърли да я плюе.

# 1 366
La Vikinga, благодаря  Hug

Направо се радвам, че не съм се подвизавала в клюкарника като ви чета  Crazy

# 1 367
А тя все още поддържа ли този акаунт в Мама-та? Някой може ли да ми даде линк към профила и във фейсбук? Благодаря предварително  Peace

# 1 368
Глория живее в Ница, нека й е зле! Laughing

Емануела ми се издига все повече в очите. Свястна е. Само на разбра защо е работила на 2рия месец. Динев вече напуснал ли я е бил? newsm78 А и не вярвам да е нямала никакви спестявания, те взимат доста високи хонорари.

# 1 369
  • София

Емануела ми се издига все повече в очите. Свястна е. Само на разбра защо е работила на 2рия месец. Динев вече напуснал ли я е бил? newsm78 А и не вярвам да е нямала никакви спестявания, те взимат доста високи хонорари.
Предполагам защото не може да си позволи отказ от участие. Певици от този тип всеки ден изгряват, това е истината.
То имената не може да им запомни човек. Признавам знам коя е Глория, Асиз, Десислава и още някои. Но Емануела за пръв път я вид тук. Добро впечатление ми прави.

# 1 370
  • somewhere near the sea
Вярно, че вземат. Но ако хонорарът е 2000, фирмата им взема 50%, плаща на шофьор, озвучител(ако не е един и същи човек), някои плащат и на охрана. За тях не остават колосални суми. Не че са за окайване, но и тази работа е тежка- постоянно на път, работи се нощем, в повечето заведения тютюнев дим, пияни клиенти... Здрав, болен, без настроение...трябва да правиш шоу. Иначе отпадаш.

# 1 371
В един от влоговете и беше с чашка,която изпи,после допълни,и след това отиде за децата.И това е при монтиран запис,а колко е допълнила извън кадър- идея нямам.Не е фасон,ама......нищо де.

ееее,  децата са си нейни и ако пожелае "кралицата" може и къркана да си ги вози пък  - 1-2 промила няма да счупят дрегера - някои карат с четири Mr. Green ... плюс това, ако нещо стане с тези - колко му е да народи още 3-4 инфанти  Wink

Айде,  наздраве! Wine Glass
Много гадно си го написала, дори и да е на шега.

Допускаш, че може да не е?  ooooh!  Малко грубичка шега беше наистина Confused - и на родителите на прегазените от пияни шофьори деца не им е до майтап сигурно. Съжалявам, ако си се разстроила (просто не ме чети)    Wink
бтв. Аз пък забележки към твоите постове нямам - харесва ми какво и как пишеш. Хубава вечер.   Peace

# 1 372
Сега гледах интервюто на Иван при Карбовски. Гнусен е.                      

# 1 373
Все ми се струва, че на Миглена ще й предложат да бъде водеща на някое предаване след Биг Брадър. Има още хляб в нея за водеща.

А Ирина не знам каква водеща е с този монотонен глас и бавно говорене? newsm78 ooooh! Аз като съм я гледала преди като водеща ми идеше да заспя и си мислех колко ужасен е гласът й.

Последна редакция: ср, 12 окт 2016, 16:36 от daizy_g

# 1 374
  • София

Защото Динев младши не е искал да се лишава от луксозния си начин на живот, а техните му били резнали парите.

# 1 375
Та, постът беше "моят 30ти рожден ден". Едно такова дълго и напоително редеше подробности за парти в хотел с басейн, сервитьори, обикалящи с гурме подноси, гости, нежна музика и пр., и пр. забравила съм вече подробностите.
Музиката беше "нежна, бразилска"  Laughing
Какво ви става, хора? Единственото недомислено е, че иска да е популярна. Няма лошо, само дето преди е писала и са я чели. Направила РД, имало музика, може момченцето да е спало на масата и хем да го прибират, хем един блус с мама. Голям грях ли е. Аз това лято купих точно бразилски ритми, за да слушаме в колата с детето ми по случай олимпиадата. Просто аз не съм популярна и няма да ви подразни моят бразилски диск. А нейният сте го запомнили с негативното. Емануела ли да звучи цяла нощ? За да е едно равно с мнозинството Ирина? Или просто е гадно една от форумите да си завърти предаване и продуцент на пръста. Имала шанса, случило се. Иска да се похвали. Голяма работа. Те и бразилците си кълчат дупетата, не е само Емануела. Всеки с вкуса си. Ако беше тийн на 16 щеше да се самоубие като прочете темата. Добре че наближава 40 и има за кого да живее все пак Rolling Eyes
Аз връщам на Ути, писна ми от Ирина. Хвърля торти по сценарий, и той не е чак толкоз гаден. Пъл Славена Вътова с нейната чия верно си е доста слабичка.  chef

# 1 376
Грозно впечатление ми направи и кака Лара снощи - когато подслушваше разговора между Емануела и Меги и после отиде да го докладва на кораба - майка - Ирина. И какво докладва- пак за този кашкавал ...
Толкова елементарни отношения и разговори, а дори не намразиха кака Лили за привилегиите, изненадана съм.

Какъв кашкавал? Явно не съм гледала много внимателно. Сещам се, че на номинациите Миглена спомена за кашкавала, но вчера съм го изпуснала.

# 1 377
  • София
Аз Ирина че не я търпя, не я търпя, но в цялата къща няма човек, който толкова да ме дразни, колкото Жана. Това е някакво чудо на природата, уникален изрод - и с непрекъснатото ядене когато бяха без бюджет, и със скатаването от миенето на чиниите, и със скатавката от почистването, и с ужасно инфантилното поведение като й кажат нещо в едната стая, да ходи да си търси слушатели и да преразказва възмутено, очаквайки съответната реакция (това май ми е най-непоносимото). Кой какво, тя обикаля като цветарка да търси кой да й съчувства за поредното несправедливо обвинение. Шумна, груба, невъзпитана ... бррр
Толкова би ми било хубаво, ако я няма там, ще можем да гледаме и коментираме толкова по-интересни неща.

# 1 378
Грозно впечатление ми направи и кака Лара снощи - когато подслушваше разговора между Емануела и Меги и после отиде да го докладва на кораба - майка - Ирина. И какво докладва- пак за този кашкавал ...
Толкова елементарни отношения и разговори, а дори не намразиха кака Лили за привилегиите, изненадана съм.

Какъв кашкавал? Явно не съм гледала много внимателно. Сещам се, че на номинациите Миглена спомена за кашкавала, но вчера съм го изпуснала.

Емануела си отрязала малко кашкавал и Ирина й се накарала, че не може Grinning

# 1 379
  • София
Значи харесвам музиката, деля я на такава, каквато слушам и такава, каквато не слушам. Радвах се на Жана в Екс фактор. И както се предполага идва едно голямо НО!
Абе хора, аз ли не съм в ред или тия в къщата, всеки път, когато има лайф се чува едно грачене - Жана -   предполагам пее. Как се издържа такова нещо?!

Общи условия

Активация на акаунт