Айде не мерси. Какво е постигнала Ирина в живота, освен, че се е омъжила за двама богаташи?
Тя е водеща покрай мъжа си. А и не е най-великата водеща. Всяка жена от форума има собствен живот, успехи, идентичност и тн. Та не знам защо говориш за форумни маси все едно сме бездушни и безлични и завиждаме на великата Ирина. Аз не й завиждам за нищо. Имам хубав живот слава Богу, но не се хваля с него нито по телевизията, нито никъде. И да бях в телевизията нямаше да парадирам като Ирина с престилки и скъпи дрехи. Не защото ги нямам(поне дрехите де), а защото не смятам, че трябва да ги навирам в нечий нос, както прави тя. Ирина е комерсиална и е кифла, колкото и да й се иска да го скрие.
Айде не мерси. Какво е постигнала Ирина в живота, освен, че се е омъжила за двама богаташи?
Тя е водеща покрай мъжа си. А и не е най-великата водеща. Всяка жена от форума има собствен живот, успехи, идентичност и тн. Та не знам защо говориш за форумни маси все едно сме бездушни и безлични и завиждаме на великата Ирина. Аз ней завиждам за нищо. Имам хубав живот слава Богу, но не се хваля с него нито по телевизията, нито никъде. И да бях в телевизията нямаше да парадирам като Ирина с престилки и скъпи дрехи. Не защото ги нямам(поне дрехите де), а защото не смятам, че трябва да ги навирам в нечий нос, както прави тя. Ирина е комерсиална и е кифла, колкото и да й се иска да го скрие. 

Препоръчани теми