VIP Brother 2016 - тема 5

• 239 386
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 1 380
  • До морето
Какво да ни става? Беше съфорумка и я помним! Ти не си ли запомнила различни съфорумки- коя с добро, коя с лошо. Аз нея я помнех с хвалбите си за перфектния й мъж, къща, деца, пейка от ковано желязо и бла-бла.  Правеше отвратително впечатление с вечните си напъни да се покаже и похвали пред повечето тук! Просто имаше безумни изказвания и хвалби - от бразилската музика до енертоспестяващите й крушки. Както казах от снимките, които безспир публикуваше тук я познах после и щом я видях си казах - Ей, Иринито най -накрая си намери поле за изява и публика да я гледа и слуша. Толкова болна за внимание и възхищение беше!

# 1 381
Та, постът беше "моят 30ти рожден ден". Едно такова дълго и напоително редеше подробности за парти в хотел с басейн, сервитьори, обикалящи с гурме подноси, гости, нежна музика и пр., и пр. забравила съм вече подробностите.
Музиката беше "нежна, бразилска"  Laughing
Какво ви става, хора? Единственото недомислено е, че иска да е популярна. Няма лошо, само дето преди е писала и са я чели. Направила РД, имало музика, може момченцето да е спало на масата и хем да го прибират, хем един блус с мама. Голям грях ли е. Аз това лято купих точно бразилски ритми, за да слушаме в колата с детето ми по случай олимпиадата. Просто аз не съм популярна и няма да ви подразни моят бразилски диск. А нейният сте го запомнили с негативното. Емануела ли да звучи цяла нощ? За да е едно равно с мнозинството Ирина? Или просто е гадно една от форумите да си завърти предаване и продуцент на пръста. Имала шанса, случило се. Иска да се похвали. Голяма работа. Те и бразилците си кълчат дупетата, не е само Емануела. Всеки с вкуса си. Ако беше тийн на 16 щеше да се самоубие като прочете темата. Добре че наближава 40 и има за кого да живее все пак Rolling Eyes
Аз връщам на Ути, писна ми от Ирина. Хвърля торти по сценарий, и той не е чак толкоз гаден. Пъл Славена Вътова с нейната чия верно си е доста слабичка.  chef

Защо смяташ, че искаме да бъдем на мястото на Ирина?  newsm78 Joy JoyАйде не мерси. Какво е постигнала Ирина в живота, освен, че се е омъжила за двама богаташи? newsm78 Тя е водеща покрай мъжа си. А и не е най-великата водеща. Всяка жена от форума има собствен живот, успехи, идентичност и тн. Та не знам защо говориш за форумни маси все едно сме бездушни и безлични и завиждаме на великата Ирина. Аз не й завиждам за нищо. Имам хубав живот  слава Богу, но не се хваля с него нито по телевизията, нито никъде. И да бях в телевизията нямаше да парадирам като Ирина с престилки и скъпи дрехи. Не защото ги нямам(поне дрехите де), а защото не смятам, че трябва да ги навирам в нечий нос, както прави тя. Ирина е комерсиална и е кифла, колкото и да й се иска да го скрие.

# 1 382
  • София
Или кухненско предаване, или някакво от същия тип, ама този път с позитивно мислене, езотерика, йога, веге и всичко, каквото се сетиш. Тези вече са ширпотреба, всяка кифла иска да прави такова предаване.

# 1 383
Някой знае ли какъв е бил предишният мъж на Ирина, с който се е хвалела тук?

# 1 384
Тя се гмурва от проект в проект, а пък нищо запомнящо се не е произвела. Просто си е бездарна и това е, то и побутването от страна на Иван си има лимит сигурно  Rolling Eyes Ще ми е безкрайно щастливо, ако Миглена си спечели предаване по Нова за сметка на светата вода ненапита  Laughing Те и продуцентите не са прости хора - като четат масовия хейт едва ли ще ѝ гласуват доверие, аудиторията им е най-важна, а Миглена има реалния потенциал да я привлече.

# 1 385
  • До морето
Син на баща си! Напише Спас Сърачинов в гугъл, това е свекърът!

# 1 386
  • София
Защо смяташ, че искаме да бъдем на мястото на Ирина?  newsm78 Joy JoyАйде не мерси. Какво е постигнала Ирина в живота, освен, че се е омъжила за двама богаташи? newsm78 Тя е водеща покрай мъжа си. А и не е най-великата водеща. Всяка жена от форума има собствен живот, успехи, идентичност и тн. Та не знам защо говориш за форумни маси все едно сме бездушни и безлични и завиждаме на великата Ирина. Аз ней завиждам за нищо. Имам хубав живот  слава Богу, но не се хваля с него нито по телевизията, нито никъде. И да бях в телевизията нямаше да парадирам като Ирина с престилки и скъпи дрехи. Не защото ги нямам(поне дрехите де), а защото не смятам, че трябва да ги навирам в нечий нос, както прави тя. Ирина е комерсиална и е кифла, колкото и да й се иска да го скрие.

Напълно съм съгласна. И да добавя, грозна душа е тази Ирина, щом намира удовлетворение в хвалби и парцалки, показна изисканост и фалшива естетика било то в живота или духовно. Истински класните хора си знаят цената и за тях е смърт да им се изнася живота на показ. А още по малко сами да се тикат под прожекторите. За такива като Ирина съществува една дума - парвеню. Колкото и да се тика да се добере до истински изисканите и ценностни хора, няма да се получи. Да щат не щат ще я търпят на обществени мероприятия, но след това всеки един от тях със сигурност няма да я покани на частно парти. Нима си мисли, че след брадъра ще общува с някой от "приятелите" и? Може да се перчи, че не я интересува хорското мнение. И тя, като и Николета Лозанова,- не ни интересува хорското мнение, ма умремЕ да се показвамЕ. Да дразнимЕ.  Ма кого дразнят? Е, ако под подигравките  и присмеха на хората те разбират че са раздразнили някого тогава добре. Нека се радват.

А Иринка добре би се пласирала в някоя клиника за лечение на безсъние. Или в Индия, да успива змиите.

# 1 387
  • София
Не е само тя, малко ли народ тук се фука по подобен начин?

# 1 388
Син на баща си! Напише Спас Сърачинов в гугъл, това е свекърът!

Благодаря! Като го написах, то само статии за историята с Ирина излязоха и такива подробности, че леле. Тази не е глупава. Ужас.

# 1 389
Вече няколко потребителки споменават, че Ирина ги успива. Явно аз не съм наред нещо. Когато съм я засичала като водеща на предаването на Иван, само като ѝ чуех монотонния, досаден гласец и ме разтрисаха нервите. За да не си изхвърля телевизора, прехвърлях на друг канал.  Така ме изнервя като я слушам, че е абсурд да ме успи тази жена.

# 1 390
  • София
В един от влоговете и беше с чашка,която изпи,после допълни,и след това отиде за децата.И това е при монтиран запис,а колко е допълнила извън кадър- идея нямам.Не е фасон,ама......нищо де.
Хич не е фасон на светото Иринче. Бая си дъхка на алкохол като говори човек с нея!
Дара и мен ме хващат нервите!  Peace

Последна редакция: ср, 12 окт 2016, 17:37 от tzvety26

# 1 391
Аз Ирина че не я търпя, не я търпя, но в цялата къща няма човек, който толкова да ме дразни, колкото Жана. Това е някакво чудо на природата, уникален изрод - и с непрекъснатото ядене когато бяха без бюджет, и със скатаването от миенето на чиниите, и със скатавката от почистването, и с ужасно инфантилното поведение като й кажат нещо в едната стая, да ходи да си търси слушатели и да преразказва възмутено, очаквайки съответната реакция (това май ми е най-непоносимото). Кой какво, тя обикаля като цветарка да търси кой да й съчувства за поредното несправедливо обвинение. Шумна, груба, невъзпитана ... бррр
Толкова би ми било хубаво, ако я няма там, ще можем да гледаме и коментираме толкова по-интересни неща.

Жана не е мързелана. Скоро гледах клипче от къщата - Жана цяла нощ чистеше дневната и кухнята. Торнев беше възхитен!Става ясно, че преди известно време е била професионална чистачка към фирма за почистване. Нямала е средства. Просто се захваща с работа, когато на нея й е кеф!

# 1 392
Съжалявам, ако си се разстроила (просто не ме чети)    Wink
бтв. Аз пък забележки към твоите постове нямам - харесва ми какво и как пишеш. Хубава вечер.   Peace
Banshee, всичко е ок Wink

# 1 393
  • somewhere near the sea
Вече няколко потребителки споменават, че Ирина ги успива. Явно аз не съм наред нещо. Когато съм я засичала като водеща на предаването на Иван, само като ѝ чуех монотонния, досаден гласец и ме разтрисаха нервите. За да не си изхвърля телевизора, прехвърлях на друг канал.  Така ме изнервя като я слушам, че е абсурд да ме успи тази жена.
Сякаш аз съм го писала  newsm10 newsm10

В промото Ути замерва някого с нещо. Дано не е по човек, защото ще изхвърчи...Или и на него му е простено.
Лилянка отказва мисии, но ѝ прощават.
Ирина коментира номинации, но се правят на глухи.
Ути крещи като побъркан и е крайно агресивен, но тия зад огледалата са слепи.
Какво става?  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Последна редакция: ср, 12 окт 2016, 17:52 от Marsia

# 1 394
Аз Ирина че не я търпя, не я търпя, но в цялата къща няма човек, който толкова да ме дразни, колкото Жана. Това е някакво чудо на природата, уникален изрод - и с непрекъснатото ядене когато бяха без бюджет, и със скатаването от миенето на чиниите, и със скатавката от почистването, и с ужасно инфантилното поведение като й кажат нещо в едната стая, да ходи да си търси слушатели и да преразказва възмутено, очаквайки съответната реакция (това май ми е най-непоносимото). Кой какво, тя обикаля като цветарка да търси кой да й съчувства за поредното несправедливо обвинение. Шумна, груба, невъзпитана ... бррр
Толкова би ми било хубаво, ако я няма там, ще можем да гледаме и коментираме толкова по-интересни неща.

Жана не е мързелана. Скоро гледах клипче от къщата - Жана цяла нощ чистеше дневната и кухнята. Торнев беше възхитен!Става ясно, че преди известно време е била професионална чистачка към фирма за почистване. Нямала е средства. Просто се захваща с работа, когато на нея й е кеф!
Не знам какво и къде е работила, ама ми е ужасна....нечистоплътна, рошава, дразнеща.....циганките, дето метат пред нас, са ми по-хигиенични и възпитани.Ужасно същество!
Не я харесах още като я видях за пръв път в Х фактор, изцяло ми се потвърди мнението за нея.

Обаче, друг съквартирант доста ме разочарова снощи.....Имах Миглена за силен характер, човек, който не се бои от предизвикателства, самоирония, човек, който е над нещата....а тя се оказа поредната сива, страхлива мишка.Отказвайки да изпълни мисията, направо породи в мен картина от типа:седи дрЪта селянка на пейката пред "портата" и се вайка:"Въй, мари, Пеноуу, немАх време да си Умия косЪтЪ днес, Ша ми сА смей цЕлото селооуу......Въх, въх, въх!".....
Никога не съм очаквала, че може да е толкова елементарно слаба, безволева и подвластна на срама си.

Общи условия

Активация на акаунт