VIP Brother 2016 - тема 5

• 239 377
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 1 395
  • София
А трябваше да се подложи на това унижение, за да я потупат прабабата, ИринИ и Лара злобното по главата после ли?
И аз не бих се съгласила, пък нека съм селянка с мръсна коса!

# 1 396
  • София
Гледах анонса за тази вечер, ще бъде интересно!

# 1 397
Ето го обсъжданият пост Иринин. Снимките са изтрити отдавна и предполагам снимка.бг е рециклирала адресите. Нищо особено не намирам, но не съм запозната с цялостното ѝ творчество във форума  Simple Smile

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=208310.msg4563927#msg4563927

# 1 398
  • Бургас
Айде бе! Ти чу ли добре условията на мисията?
Половината съквартиранти не биха я приели. Ама те щяха да бъдат ,,разбрани,,!

# 1 399
  • София
Ето го обсъжданият пост Иринин. Снимките са изтрити отдавна и предполагам снимка.бг е рециклирала адресите. Нищо особено не намирам, но не съм запозната с цялостното ѝ творчество във форума  Simple Smile

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=208310.msg4563927#msg4563927

Благодаря, както и очаквах бълвоч с претенция за изисканост.

# 1 400
А трябваше да се подложи на това унижение, за да я потупат прабабата, ИринИ и Лара злобното по главата после ли?
И аз не бих се съгласила, пък нека съм селянка с мръсна коса!
Един силен човек не се впечатлява от това какво си мислят сульо и пульо за него....просто би изпълнил задачата, без да му пука.
Силният човек има "силно" самочувствие, което не зависи от оценката или коментарите на когото и да било.
Ако Миглена имаше добра и стабилна вътрешна самооценка, хич нямаше да й дреме кой как я възприема....
Разочарована съм от нея, защото години наред даваше вид, че не й дреме, а се оказва, че плаща ДОМ дори в повече, отколкото е нужно.А това е слаба, прекалено слаба психика.

# 1 401
  • София
Ама тук е въпросът защо да изпълни тази задача!
За мен Миглена е последния човек в къщата, за който може да се каже, че е със слаба психика!
Но всеки има право на различно виждане и мнение и аз уважавам твоето! Peace

# 1 402
  • Испания
Не ѝ дреме за никого в къщата и не прие. От ясно по-ясно.  Laughing И това не е проява на слаба психика. Напротив! Много си е добре психиката.

# 1 403
  • somewhere near the sea
И защо да изпълни задачата?
tzvety26, ....  Grinning

# 1 404
  • София
И защо да изпълни задачата?
tzvety26, ....  Grinning
Grinning Точно!

# 1 405
Един силен човек не се впечатлява от това какво си мислят сульо и пульо за него....просто би изпълнил задачата, без да му пука.
И каква е целта, да направи животът на другите по-приятен  newsm78, като се прави на палячо.

И не става дума за силен човек, а тя показа какво озн двоен аршин. И двамата, дето изживяват драми сега, и се изявяват като жертви, избраха себе си пред другите. Каква е разликата с Миглена, тя направи същото. И си отстоява позицията.

Изненада ме реакцията на Ути, не знам как да го нарека - може би инфантилно. Да и при него Миглена е между него и голямата му любов.

Друго се чудя, тези т.нар. ВИП-ве, как са си оценили достойството. То ясно е, че всичко е пари, но да се оставиш да те правят на маймуна.....

# 1 406
  • София
Точно защото не плаща ДОМ си позволи да откаже мисията.

# 1 407
  • Пловдив
Аз се чудя защо като Иринито изкоментира Миглена, че не иска да изпълни кучешката мисия, ББ не й предложи великодушно, както при Лили, да се разменят и тя да я изпълни. На чужд гръб и 100 тояги са малко! Тази мисия уронва достойнството на човек и е нормално да не се приеме, още повече залогът Глория да говори с гаджето си по Скайп, не си струва особено.

# 1 408
Според мен всеки уважаващ себе си човек би отказал тази мисия.

# 1 409
Точно така! Миглена не се впечатлява от сульо и пульо (в случая Ирина, Лара, Глория, Лилето), и отказа мисията. Те не спират да ѝ демонстрират, че не я искат в къщата, нея трябва да я бОли, че Глория няма да се чуе с гаджето, а на Ути ще му намалее манджата. Роро глупакът се прояви като егоист и поиска да играе за себе си, и то за каква възвишена кауза само - да си види кучетата. ooooh! Миглена се прояви като пич! На такива съквартиранти и аз бих казала - ма*ната ви.

Общи условия

Активация на акаунт