VIP Brother 2016 - тема 5

• 239 216
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 1 770
Ох, милата Ирина. Не е яла пиле каша, а фрикасе. И солени кифлички не е яла, а френски кроасани. Тя ли в Черешката все повтаряше "поширани яйца" или друга е била?
Глория ми става все по-антипатична. Изразът на лицето ѝ е на типична луда, а като разроши и косата, става страшна. #Silly
Деси Цонева повтаряше Пуширани яйца в Черешката май  Simple Smile

# 1 771
  • София
Брадъре мОлим ти се Praynig, дай на Светата Волованка мисия- да измуа една копанка боб чорба с чорбаджийски чушки.
hahaha hahaha hahaha
Туко виж в името на къщата го направила, ей така да си жертва и стомаха, и небцето  rotfImbo

# 1 772
Вярно, май Цонева беше с яйцата. Ама го казваше, сякаш ще приготвя някакво изискано ястие, което ние в България не ядем. А изненадата за гостите ѝ беше да им покаже гледката, която се разкрива от терасата ѝ. Rolling Eyes

Под снимката на рецептата от тефтера на Ирина пише: "по някои от страниците може да има следи от пръски вино или тесто...". Mr. Green

# 1 773
  • на село
Вино ще да е, вино...  Mr. Green

# 1 774
Брадъре мОлим ти се Praynig, дай на Светата Волованка мисия- да измуа една копанка боб чорба с чорбаджийски чушки.
hahaha hahaha hahaha
Туко виж в името на къщата го направила, ей така да си жертва и стомаха, и небцето  rotfImbo

Абе, идеята ми беше-белким си прехапе езика, ама тя е като хидра-регенерира непрекъснато.

# 1 775
Поредният проект на Ирина се проваля! Щяха да правят предаване двете с Лара, а явно е насътпил крах в отношенията им....Не и върви на тази иначе толкова чудесна женица! Откраднаха и тефтера с бъдещите проекти от джипа, докато оставяше първородното на у-ще. Сега пак провал....
ВИЕ сте виновни!  Twisted Evil
Завиждате и много и пращате негативната си енергия!!!!!

# 1 776
В "Черешката" не бяха ли трите: Жана, Деси и Лара в една седмица да готвят  Rolling Eyes? /За първите две съм сигурна, но третата не съм сигурна/. Помня, че Жана спечели седмицата и доста добре се представи. Що ѝ трябваше да влиза в Брадъра да се излага  Confused

# 1 777
Не мога да гледам промото, а във vbox7 още не е качено.

# 1 778
Вярно, май Цонева беше с яйцата. Ама го казваше, сякаш ще приготвя някакво изискано ястие, което ние в България не ядем. А изненадата за гостите ѝ беше да им покаже гледката, която се разкрива от терасата ѝ. Rolling Eyes

Под снимката на рецептата от тефтера на Ирина пише: "по някои от страниците може да има следи от пръски вино или тесто...". Mr. Green

За пушираните- да, съгласна съм , че така звучеше. Но по едно време на Манчев му писна и каза, че Деси просто била направила яйца по панагюрски  Joy
А за Ирина- просто нямам думи.. А и с това вино, без да искам да преигравам ми се струва, че тя малко почечко си пийва от допустимото. Все държи някаква чаша и очевидно виното й е приоритет. То и аз пия вино, но чак пък толкова. Или в нейните снобарски среди е модерно да пиеш вино нон стоп.  newsm78

# 1 779
Поредният проект на Ирина се проваля! Щяха да правят предаване двете с Лара, а явно е насътпил крах в отношенията им....Не и върви на тази иначе толкова чудесна женица! Откраднаха и тефтера с бъдещите проекти от джипа, докато оставяше първородното на у-ще. Сега пак провал....
ВИЕ сте виновни!  Twisted Evil
Завиждате и много и пращате негативната си енергия!!!!!

Да бе точно, направила съм й една вуду кукла и всеки ден й забивам по една игла. Joy Joy Joy

# 1 780
# 1 781
Това интервю на Ирина го четох в темата за Черешката преди време и тогава всъщност се запознах индиректно с нея. Преди това я бях виждала само като коментатор в някое от предаванията на Иван - Къртицата или Фермата, не помня точно кое, помня само дразнещия говор, нищо повече. Таа, след това интервю, подкрепено и от снимковия материал, си помислих, че всички символи на нейната изтънченост на мен ми изглеждат доста дебеловато. Порцеланът, с който се хвалеше в Черешката е много далече от образците, които колекционерите преследват. Не се вижда отблизо, но прилича на част от сервизите за маса, които са серийно производство от 60-те или 70 -те години, а те дори не са ръчно рисувани и днес нямат почти никаква стойност. Може и да бъркам, все пак не съм го държала в ръце. Волованите, натъпкани с руска салата ни най-малко не изглеждат апетитно, еле пък изтънчено.  Престилката е с хубава кройка, но нещо определено не е наред, защото Ирина изглежда доста по-обемна в нея, отколкото е всъщност? Недопустим пропуск за виден дизайнер на дрехи Crossing Arms..
В добавка - тефтерите на мама са досущ като тефтера на всяка ССД.

# 1 782
  • София
В "Черешката" не бяха ли трите: Жана, Деси и Лара в една седмица да готвят  Rolling Eyes? /За първите две съм сигурна, но третата не съм сигурна/. Помня, че Жана спечели седмицата и доста добре се представи. Що ѝ трябваше да влиза в Брадъра да се излага  Confused

Да,заедно бяха. Simple Smile

# 1 783
Аз съм по жестока и я наливам с боб  и пръжки вуду куклата. Плюс това съм и обула розови обувки и чорапогащник с имитация на жартиери. Търся лъскава чанта

# 1 784
  • София

''Big Brother е строг, но справедлив и тази вечер ще го докаже за пореден път като даде възможност на Съквартирантите да съберат пари за нормален живот в Къщата. Всичко обаче има своята цена и залогът ще бъде голям - дрехите и всички лични принадлежности на звездите, а колелото на късмета ще определи кой да остане без тях и кой да прибави пари към общата каса."

100 % няма да се съгласят всички.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт