VIP Brother 2016 - тема 5

• 239 084
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 1 785
Порцеланът, с който се хвалеше в Черешката е много далече от образците, които колекционерите преследват. Не се вижда отблизо, но прилича на част от сервизите за маса, които са серийно производство от 60-те или 70 -те години, а те дори не са ръчно рисувани и днес нямат почти никаква стойност. Може и да бъркам, все пак не съм го държала в ръце. Волованите, натъпкани с руска салата ни най-малко не изглеждат апетитно, еле пък изтънчено.  Престилката е с хубава кройка, но нещо определено не е наред, защото Ирина изглежда доста по-обемна в нея, отколкото е всъщност? Недопустим пропуск за виден дизайнер на дрехи Crossing Arms..
В добавка - тефтерите на мама са досущ като тефтера на всяка ССД.

О, сега се сетих за покривката. Адски кичозна покривка и те удряше право в очите. Всички прибори се губеха на фона на покривката. И перденцата бяха същите, и възглавничките...

http://www.dailymotion.com/video/x4fpcg0

23-та минута.

# 1 786
Знам, че е още рано за прогнози, но кой според вас ще се окичи с титлата "Любимата звезда на България" тази година?

Аз искам Ирини да бъде тазгодишния победител и да усети с пълна сила любовта на хората към нея... Mr. Green

# 1 787
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Big Brother Bulgaria
преди 12 мин. ·
Тази вечер, точно в 20.00 часа, ще видим как немислимото ще се случи и Ирина и Лара ще застанат една срещу друга.

А, немислимо. Въпрос на време беше.  Laughing

# 1 788
  • Испания
Гледам испанския "Глас" и се сещам за гледката с бедрата на Жана. Та си мисля: малко хора имат перфектна фигура, но поне успешно могат да поприкрият недостатъците си с подходящ избор на дрехи.

За това говоря:

Скрит текст:

А момичето имаше прекрасен глас и се обърнаха и четиримата.

# 1 789
Не бях гледала, но Манчев големи хвалби хвърля на Ирина в "Черешката", а тя готви така все едно е назубрила няколко рецепти и ги прилага едно към едно.

# 1 790
Гледам испанския "Глас" и се сещам за гледката с бедрата на Жана. Та си мисля: малко хора имат перфектна фигура, но поне успешно могат да поприкрият недостатъците си с подходящ избор на дрехи.

За това говоря:

Скрит текст:

smileys, нещо не разбирам.Това в спойлера е пример за поприкрити недостатъци, така ли newsm78? Ако е така, то тогава Жана с нейните баджаци е направо мис фитнес.

# 1 791
Знам, че е още рано за прогнози, но кой според вас ще се окичи с титлата "Любимата звезда на България" тази година?

Аз искам Ирини да бъде тазгодишния победител и да усети с пълна сила любовта на хората към нея... Mr. Green
Joy
Няма да вдене нищо, тя е над тези неща, само ще каже, че сме от различни вселени. hahaha
Да прочете коментарите, което със сигурност ще направи. Такива като нея искат да знаят как стоят в очите на хората, ще си даде сметката, че манипулативното държание и напъните винаги да е 'най', не са проработили както е очаквала. Прозира та се гледа ясно през нея, нито кифлите, пардон кроасаните, нито престилката и утробата няма да променят мнението на хората.

# 1 792
  • Испания

За това говоря:

Скрит текст:

smileys, нещо не разбирам.Това в спойлера е пример за поприкрити недостатъци, така ли newsm78? Ако е така, то тогава Жана с нейните баджаци е направо мис фитнес.

Не, не. Точно обратното.  Peace

# 1 793
  • ГО

Баба й на тефтери от Спорт Депо е писала  Whistling Whistling Whistling

# 1 794
Защо пък боб и предлагате на Ирина.
Я да и даде ББ една пача от свински уши и крака с мнооого чесън .

# 1 795
Не бях гледала, но Манчев големи хвалби хвърля на Ирина в "Черешката", а тя готви така все едно е назубрила няколко рецепти и ги прилага едно към едно.

Той Манчев тоя сезон нещо беше прекалил с гъбите. Хвалеше всички наред...

# 1 796
Защо пък боб и предлагате на Ирина.
Я да и даде ББ една пача от свински уши и крака с мнооого чесън .

Защото сама се изказва за боба, виж пачата и чесъна са си направо светотатство за Волованската устичка. Laughing

# 1 797
Моята баба пък грам не можеше да готви, нито да чисти - точно, защото са ползвали услугите на "професионални домакини" в семейството. Тя ги наричаше по друг начин де...Проблем ѝ беше,  че ни воловани ни мусака можеше да стъкми като хората  щото като пораснала и в комунистическо време е  нямало вече такъв тип услуга. Нищо де, дядо ми си я обичаше и така. Не знаех, че курсовете, с които се сдобиваш с кетап за домашна помощница са се наричали лицей Rolling Eyes... Но човек винаги може да научи нещо ново  Peace

# 1 798
Ирина снощи освен вселените спомена и класовите различия, докато се отдалечаваше бясна на Емануела.

# 1 799
Ирина какво е завършила?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт