VIP Brother 2016 - тема 5

• 239 151
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 1 830
Абе тая Лили е толкова тъпа! Не осъзнава, че е още в къщата защото нямат право да я номинират. Ама колко ли ще боли като я изстрелят първа от финалистите да си ходи.

ЧОвек..тя ще си ходи първа,то и на нея ѝ е ясно Mr. Green ...но милото прабаб/какА е свикнала, ей така
хората да си затварят очите и да я побутват напред. КОМИ СТАЙЛ..чУвиек Joy

# 1 831
А какво стана с вярата, че всичко е нагласено, играят театър и даже си спят вкъщи.

В едно от клипчетата във вбокс7, което беше пуснато и тук, Ирина коментира, че е настинала, защото е преуморена от тичане по деца и мъж, вероятно поне веднъж в седмицата излиза  Rolling Eyes

# 1 832
Скрит текст:
Спомняте ли си в 1 сезон на ББ как излезе майката на Мел и помоли зрителите да гласуват, за да излезе дъщеря и?

Мисля, че Иван Задължително трябва да изкара Ирина.

За какво и трябваше да влиза?!? newsm78 newsm78 newsm78

Четейки човек за нея, гледайки видеа, влогове, участия и т.н. си създава някакво що годе положително , неутрално или каквото и да е , но в никакъв случай не толкова отрицателно мнение за нея. Напъва се , вярва си, някои неща и се получават, други -не и,  да вижда се и по видеата, че позьорства, но някакси е по- приемливо. Очевидно обича да се показва, да получава одобрение и да е център на нейното малко общество. С две думи , според мен за нея е изключително важно да изглежда най- в хорските очи.

В момента я съжалявам. Не защото се е изложила. Тя си е такава каквато се показа. На хората не им пука, всяко чудо за 3 дни, съвсем скоро ще я забравят.
Съжалявам я, защото ще излезе и ще прочете.... Дали ще си извади изводи или не, не знам, но ще е в шок, убедена съм. Ще търси оправдания, ще има обвинения, неразбрана, неоценена.... трудно ще си намери мира. Ей затова и се чудя, за какво влезе, а на Иванчо му се чудя защо не я изкарва!

На мен ми прилича на доста самовлюбена и уверена в собствените си измислени достойнства, че ми се чини, че изобщо няма да я докоснат писанията по неин адрес. Ще подмине всичко с ехидна усмивчица.

...и ще обяви всичко за хейт, защото ѝ завиждаме.  Flutter

Абе тя какво ще обяви няма значение. Имам предвид, че психически ще се срине. не вярвам да е толкова зле и да не се позамисли, защо аджеба никой пък не я харесва.

# 1 833
  • Испания
Скрит текст:
Скрит текст:
Спомняте ли си в 1 сезон на ББ как излезе майката на Мел и помоли зрителите да гласуват, за да излезе дъщеря и?

Мисля, че Иван Задължително трябва да изкара Ирина.

За какво и трябваше да влиза?!? newsm78 newsm78 newsm78

Четейки човек за нея, гледайки видеа, влогове, участия и т.н. си създава някакво що годе положително , неутрално или каквото и да е , но в никакъв случай не толкова отрицателно мнение за нея. Напъва се , вярва си, някои неща и се получават, други -не и,  да вижда се и по видеата, че позьорства, но някакси е по- приемливо. Очевидно обича да се показва, да получава одобрение и да е център на нейното малко общество. С две думи , според мен за нея е изключително важно да изглежда най- в хорските очи.

В момента я съжалявам. Не защото се е изложила. Тя си е такава каквато се показа. На хората не им пука, всяко чудо за 3 дни, съвсем скоро ще я забравят.
Съжалявам я, защото ще излезе и ще прочете.... Дали ще си извади изводи или не, не знам, но ще е в шок, убедена съм. Ще търси оправдания, ще има обвинения, неразбрана, неоценена.... трудно ще си намери мира. Ей затова и се чудя, за какво влезе, а на Иванчо му се чудя защо не я изкарва!

На мен ми прилича на доста самовлюбена и уверена в собствените си измислени достойнства, че ми се чини, че изобщо няма да я докоснат писанията по неин адрес. Ще подмине всичко с ехидна усмивчица.

...и ще обяви всичко за хейт, защото ѝ завиждаме.  Flutter

Абе тя какво ще обяви няма значение. Имам предвид, че психически ще се срине. не вярвам да е толкова зле и да не се позамисли, защо аджеба никой пък не я харесва.

А за мен няма значение дали ще се срине или не.  Изобщо не ми пука за нея. Peace

# 1 834
Значи единият лагер е на Миглена, другият, на интелектуалците  - на Ирина. Mr. Green

# 1 835
  • Испания
Ще ме спукат от смях.  Joy

# 1 836
  • София
ох, и са й пуснали музиката от Професионалиста, нали този филм беше, с Белмондо?

# 1 837
А, ще се замисли или срине..., даже мога да предположа въведението за новата ѝ изява, естествено аранжирано с подходящ хипнотичен тон:
 - Колко лесно е  да лепим етикети, колко далновидни сме седейки в уютните си домове да съдим непознати хора и вселени. Аз самата го правя, защото не съм безгрешна - нормална жена съм със своите тревоги, спадове и надежда за върхове. Мразете ме заради това, но и ме обичайте, защото аз съм -  вие. Мога да  съм уморена, може   липсващо копче да ме изкара от равновесие, мога да съм тъжна, мога и да скрия тъгата си. Но и мога да  съм щастлива от усмивката на току-що родено цвете в градинката ми, чашата вино след морна гоненица с ежедневието. Да, мога!  Искам да помогна и други да развият това умение, затова, приятели - елате с мен в новото ни пътешествие, предаване  за вас и мен - "Щастлива, въпреки другите" Очаквам ви, мили приятели!

# 1 838
Ох, много са възмутени горкичките, хак да им е сега!! hahaha hahaha hahaha

# 1 839
Нямам възможност да гледам, може ли на две, на три да разкажете що годе се случва?

# 1 840
Значи единият лагер е на Миглена, другият, на интелектуалците  - на Ирина. Mr. Green

Joy Joy Joy Joy

# 1 841
Нямам възможност да гледам, може ли на две, на три да разкажете що годе се случва?
И аз изпуснах началото.  Моля за бърз преразказ  . Praynig

# 1 842
  • София
Ми, всеки прави номерата, които знае - сигурно и в живота така - окъка работата, изкарва се жертва и нея я успокояват после.

Ирина "хайде, злато, хепи бъртдей" и мац, на стъклото тортата, после като ревна, как не й било до празнуване, спомнила си за хората, дето ги нямало... и Глория взе да я успокоява, че не й се сърди.

# 1 843
Еб...ти слабата актриса е тьотя Ирка ..

но ББ е гей гад
начи милото ми Гло ..скапа го

# 1 844
  • Испания
Ми, всеки прави номерата, които знае - сигурно и в живота така - окъка работата, изкарва се жертва и нея я успокояват после.

Абсолютно! Пълно представление:

Тук е в мисия, ама всичките ѝ изяви, които знаем: във форума, по телевизията, в интернет са същото.

Общи условия

Активация на акаунт