VIP Brother 2016 - тема 5

• 239 289
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 2 115
Само оставаше да каже: "Ама Тупарев/кумът ми обеща..." и тропне с крак.
Може и да го казала, но да не са ни го спестили Mr. Green

Ирини е на финал, басирам се, и може би ще е втора, както миналата година изтикаха до това място нелюбимката на народа Шинова  Peace

# 2 116
  • Испания
Само оставаше да каже: "Ама Тупарев/кумът ми обеща..." и тропне с крак.
Може и да го казала, но да не са ни го спестили Mr. Green

И ти си права.  Peace

# 2 117
Като ви чета успешните анализи върху Тенчева, ако съм на нейно място, ще се кешаутна.

# 2 118
  • Испания

Ирини е на финал, басирам се, и може би ще е втора, както миналата година изтикаха до това място нелюбимката на народа Шинова  Peace

Моля, моля! И аз съм от народа, ама харесвам Ернестина.  Peace /Тропам с крак, макар че не го виждаш/.  Joy

# 2 119

Моля, моля! И аз съм от народа, ама харесвам Ернестина.  Peace /Тропам с крак, макар че не го виждаш/.  Joy

hahaha hahaha

Като ви чета успешните анализи върху Тенчева, ако съм на нейно място, ще се кешаутна.

Ако си на нейно място, ще смяташ че нещо всички са се объркали, а ти си най-ярката звезда във вселената  Joy Joy

# 2 120
  • sofia
Въргала, как мазно се овъргаля на Ирина при Гала...Ма и той гладен...

# 2 121

Нали? Малко Антон Стефанов опита да я клъцне и веднага минаха в защитен режим  nnnuu

# 2 122
Признавам не знаех и проверих какво е волован.
И аз Embarassed Представи си какво дъно сме Laughing

# 2 123
  • София
Скрит текст:

Цитат
Aleksandra Bogdanska
 10 часа ·

Посети Planet Sofia в компанията на Emil Koshlukov и Luben Dilov-junior.

Някой попита за снимка с Деси, тя е и е от преди 10 часа, в Planet Sofia.А това не е ли чалга клуб?

# 2 124
Въргала никога няма да го забравя с участието му във Вип Брадър. Ей, такъва оплаквачка, чак неудобно да ти стане заради него.

# 2 125
Разликата между социопат и психопат Confused
Скрит текст:
Голяма част от криминалните психолози, психиатри и криминалисти използват термините „социопат“ и „психопат“ като синоними. Все пак между двете има няколко основни разлики.
В петото издание на DSM, американската класификация на психичните болести,  психопатията и социопатията се класифицират към противообществените личностни разстройства. Между двете разстройства има общи признаци, които биха могли да доведат до объркване между тях:
-незачитане на законите и обществените нрави
-незачитане на правата на другите
-не чувстват вина или угризения
-имат склонност към агресивно поведение
Същевременно, освен общи черти, социопатите и психопатите имат свои собствени уникални поведенчески характеристики.
Социопатите лесно се развълнуват. Те са склонни към емоционални изблици, включително пристъпи на ярост. Често са необразовани и живеят в периферията на обществото, трудно им е да се задържат на постоянна работа, както и на едно място дълго време. Макар и не невъзможно, за социопата е трудно да се превърже към други хора. Престъпленията, извършени от социопати, са случайни, импулсивни, дезорганизирани, не са планирани.

Психопатите, от друга страна, не са в състояние да формират емоционална привързаност, да проявяват  съчувствие, макар че изглеждат харизматични и очарователни личности. Психопатите са много манипулативни и лесно печелят доверието на околните. Те се научават да имитират различните емоции, макар че всъщност са неспособни да ги изпитват. Обикновено са образовани и са с добри и стабилни работни места. Някои от психопатите са  толкова добри в имитацията на чувства и в манипулацията, че са семейни или са с дългосрочни интимни отношения, без някой около тях да подозира истинската им природа.
При извършване на престъпление психопатите внимателно планират всеки детайл предварително и често имат планове и за непредвидени случаи. Те са спокойни и педантични, хората ги харесват.
Счита се, че причината за психопатията е генетична, а социопатията е резултат от околната среда, най-вече от възпитанието. Психопатията е свързана с физиологична недоразвитост на част от мозъка, която отговаря за контрола на импулсите и емоциите. Социопатията, по-вероятно, е продукт на детството и на емоционална или физиологична  злоупотреба.
Психопатите са едни от най-опасните антисоциални индивиди с личностно разстройство, защото се разграничават емоционално от действията си, независимо колко ужасни могат да бъдат те.

# 2 126
  • Sofia
Значи Деса си хойка вечер пи клубчета Thinking

# 2 127
  • Испания

...Психопатите са едни от най-опасните антисоциални индивиди с личностно разстройство, защото се разграничават емоционално от действията си, независимо колко ужасни могат да бъдат те.

Казвам ви аз, че Тенчева е опасна за околните.

Значи Деса си хойка вечер пи клубчета Thinking

...макар че тази на снимката не ми прилича на Десислава. Но сигурно има и други снимки.

# 2 128
+1
Сега ще проверя обаче.

# 2 129
+1
Сега ще проверя обаче.
не се притеснявайте, Ирина пък сигурно не знае, какво е: мусака, сърми, мотика...

Общи условия

Активация на акаунт