VIP Brother 2016 - тема 5

• 239 197
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 2 190
  • София
Ама какво го ожалихте Иван бе, хора? Какво му е на Иван? Не пие, има си хубав дом, деца, жена, която каквато и да е за нас, той си я обича; бизнесът си му върви, всички му се мазнят   Laughing

Аз пак казвам, единствено ми е жал за Вихра, която е наясно при каква змия трябва да ходи дъщеря й, но няма какво да направи. Имаше една баба в Компроматите преди време, разказваше как била с внуците си в Гърция и говорела с тях на чужд език. На плажа - утробната с 4-те деца, която не е наясно, че бабата е българка. Та според бабата така злобно му изсъскала на не-утробното, че го смразила детето. Все ми е в главата тая сценка като го гледам Брадъра, струва ми се съвсем съвсем реална.

# 2 191
Бе тя и Ернестина беше набедена за "Майка" на къщата, а беше пълно куку и абсолютна мърла, а грам не й пука от негативните коментари
И Ритон се изложиха яко, но и те не спират да се хвалят и радват, че отново се говори за тях
Та не жалете Ирина, за нея няма лоша реклама Simple Smile

# 2 192
Представете си че кума на Ирина се е нагледал на фалш и злоба спрямо Иван и вече му е дошло до гуша да гледа  как го манипулират.Е, човека е измислил начин да помогне на Иван да прогледне...
Глупости Joy
Тупарев, както и всеки уважаващ се бизнесмен, би проявил интерес само към печалбата от предаването. Какво тук значи кум или сват? Парата е важна.

# 2 193
https://www.vbox7.com/play:a6eec1fb4a

Гло пее никак не е зле ...исгонения Александър акомпанира
Глото прилича на 16г. с тази прическа

# 2 194
  • Има много детски смях.
А наистина ли Тупарев им е кум? В случай, че имат брак де. Защото май те сами си пуснаха този слух по свой адрес.  Peace

А, и още нещо се сетих да питам- сигурни ли сте, че съквартирантите наистина излизат толкова свободно? Не говоря за певиците с участията- там е ясно, че нещата са планирани доста напред и от екипа на ВБ се съобразяват с тях. Защото доли "съквартирантити" имат съседи, ако ходят по клубове- също бая народ ги вижда, прави снимки с телефоните... Или са само предположения? Да, една дама в "Знаете ли кого видях", ако не се лъжа, преди беше писала, че е видяла Опусомови в Бояна някъде, но дотам. Нищо повече. То по тази логика и аз мога да кажа, че с Деси /примерно/ сме си разцъквали до ранни зори.  Thinking

Навремето много харесвах двойката Нико Тупарев- Мия Сантова.

# 2 195
Коментирам със задна дата. Laughing
Таз Глория за каква се мисли, че всеки е длъжен да и угажда.
Миглена не е длъжна да се прави на куче. Вярно, може малко егоистично, но е в правото си да откаже. Особено ако приема това за унизително.
И какво като Глория не се чуе с любовника си? Много важно. Да не би да седи в тази къща 10 години.
Да я номинират  и да си ходи при гаджето.  Grinning

# 2 196
  • Испания

Тя е номинирана.

# 2 197
....Иван каза нещо....от сорта на :" Преди пиех, защото исках да отида в друга реалност, а не в тази, в коята се намирах, защото не я харесвах. Сега любовта ми дава енергия и нямам нужда от алкохол". Не цитириам точно, вероятно.
Та явно той много я обича и няма нужда от алкохол. И от тук следва въпросът: защо Ирини постоянно е с чаша в ръка?  Thinking

Ами Ирина изпива алкохола за да може той да е трезвеник.  Mr. Green

# 2 198
А ако бях на мястото на Вихра, щях да говоря с бившия си, да информира настоящата си, че детето ми си има майка и да не си го приписва към актива публично. Иначе, по отношение на настоящата излагация, най-добре е Вихра просто да си трае и да не се появява по никакви студия и предавания във връзка с Ирина или Миглена, направо ще ми се издигне в очите, ако не яхне вълната.

# 2 199
Миглена не е длъжна да се прави на куче. Вярно, може малко егоистично, но е в правото си да откаже. Особено ако приема това за унизително.
И какво като Глория не се чуе с любовника си? Много важно. Да не би да седи в тази къща 10 години.

Тази вечер нищо чудно да си тръгне. И Рафи нея избра Mr. Green

# 2 200

Тя е номинирана.

Вярно, този път хич не помня кой беше номиниран.

# 2 201
В промото, Ирина казва на Лара: "мислех те за човек, какъвто ти не си". Не знам коя от двете ми е по-неприятна? Лара не е на 20, че да не може да разбере кога я манипулират. И тази липса на собствено мнение при жена на 40+, хич не говори добре за нея. А пък от сълзливо-сополивото "предадох Ирина", с която се познава от две седмици, направо ми се гади.

# 2 202
  • Испания
В промото, Ирина казва на Лара: "мислех те за човек, какъвто ти не си". Не знам коя от двете ми е по-неприятна? Лара не е на 20, че да не може да разбере кога я манипулират. И тази липса на собствено мнение при жена на 40+, хич не говори добре за нея. А пък от сълзливо-сополивото "предадох Ирина", с която се познава от две седмици, направо ми се гади.

Да падне пред нея на колене, да ѝ поиска прошка и да се свърши с тази мъка.  ooooh!

# 2 203
Та явно той много я обича и няма нужда от алкохол. И от тук следва въпросът: защо Ирини постоянно е с чаша в ръка?  Thinking

За да има баланс и хармония във Вселената и нейния Дом.

# 2 204

Тази вечер нищо чудно да си тръгне. И Рафи нея избра Mr. Green

Кой е Рафи?

Общи условия

Активация на акаунт