VIP Brother 2016 - тема 5

• 239 248
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 2 175
Започвам да се чудя, дали Ирина не се е събрала с Иван именно заради скандала. Всички разбраха за нея тогава, това е възможен ПР ход отвсякъде. А ако има раздяла очаквам тя да намери следващ човек, а не Иван. Или пък дъщеря му някой ден да му отвори очите.  Confused Тъпа работа, откъдето и да го погледнеш.

Но Миглена с тази първа номинация, направо изкърти всички мивки в Нови хан. Супер готина беше Simple Smile

# 2 176
  • София
Значи Деса си хойка вечер пи клубчета Thinking

Тя сигурно затова е толкова спокойна. Дали носи подаръци и в къщата?

# 2 177
но ако стане му пожелавам късмет този път  - изглежда инертен тип, малко "чехльо",  а  горните и двете са твърде доминиращи, неприятни и претенциозни простакеси, което пък сочи  и на него колко му е акъла. Confused
Освен да си вземе някое мило животинче от Фермата.
В предаването има ли животни? Но истински животни имам предвид, а не тези, които се състезават.

Някоя овчица или козичка?  Mr. Green 

Скрит текст:
Новата госпожа Тенчева изпраща старата - е, те така се прави  Grinning

# 2 178
но ако стане му пожелавам късмет този път  - изглежда инертен тип, малко "чехльо",  а  горните и двете са твърде доминиращи, неприятни и претенциозни простакеси, което пък сочи  и на него колко му е акъла. Confused
Освен да си вземе някое мило животинче от Фермата.
В предаването има ли животни? Но истински животни имам предвид, а не тези, които се състезават.

Някоя овчица или козичка?  Mr. Green 

Скрит текст:
Новата госпожа Тенчева изпраща старата - е, те така се прави  Grinning
овцата е супер за него Grinning

# 2 179
Нали не мислите, че Иван ще зареже жена си заради участието й във ВБ? И ще се върне при Вихра?  Joy
Няма я зареже, той е свикнал жените му да го "отглеждат" и обгрижват.Трябва първо да намери друга,която да го котка, та да остави тази.

Новата госпожа вероятно ще пие розе, за да се отличава от другите две.  Thinking

# 2 180
Дори ще напише сърцераздирателна изповед в блога си и ще обиколи 3-4-5 предавания, за да каже колко негативни хора имало и тя не предполагала колко негативни хора има, и слава Богу, че не живеела с такива хора, че има много верни приятели и любов. Но, не, тя не ги мрази тези хора, тя ги съжалява, защото да си толкова негативен значи, че си много нещастен, и затова се моли за тях да намерят щастието си, но първо да минат през себепознанието... Мога да й го напиша и да й пратя наготово.

Joy Колко точно! Просто е пред очите ми... hahaha hahaha

# 2 181
  • Има много детски смях.
Да изхейтя и аз набързо.  Mr. Green
УринИ какво толкова се оплаква, че Миглена я е номинирала заради кашкавалчето на Емануела, при положение, че КАКА Лиля номинира Миглена заради прословутите кюлоти, за което УринИ небрежно й подхвърли. Не че КАКА нямаше да номинира Миглена така или иначе, но това просто беше последната искра, която да й подпали самолюбието на макс.
Лара пък каза : "Ирина и друг път ми е казвала, че не си отстоявам позициите", затова й било още по- тегаво от реакцията на Господарката. Сиреч дори вътре, докато Лара й лиже четирибуквието, пак намила и вменява чувство на вина.
От снощния епизод /гледах само каквото показваха сутринта при Гала/, Лара /нямам представа при другите как са се развили нещата/ си спаси багажа и допринесе за бюджета. Сиреч, бяха подсигурени с дрехи /жените поне/, така че УринИ спокойно можеше да спре с рефрена- "да помогнела на другите, ако се наложи" и да се тества да рискува за "малкото им сплотено общество"- нали е отборен играч, нали иска да е коренно различна от Миглена. Защо не го показа тогава, като е толкова умна? Защото ако не е обмислено 250 стъпки напред кой- какво- как, тя тотално блокира. Когато трябва да се действа на момента, без измислици- премислици и стратегии, УринИ е пълен зян. Отвсякъде.
Не всички опират само и единствено до нея, но явно още не е готова да го проумее, не е достатъчно узряла. Умствено.

Последна редакция: пт, 14 окт 2016, 16:01 от Umma

# 2 182
  • София
Ирина как гадно кълве Лара, с тих и мазен тон: Аз се надявах,че ти си нещо, което ти не си!

# 2 183
  • на село
Ирина как гадно кълве Лара, с тих и мазен тон: Аз се надявах,че ти си нещо, което ти не си!

Shocked
Що за човек трябва да си, че да преглътнеш подобно отношение?!

# 2 184
  • Има много детски смях.

Shocked
Що за човек трябва да си, че да преглътнеш подобно отношение?!

Изключително долен и комплексиран.

# 2 185
Umma, много интересен пост, но хайде да не използваме този гаден прякор. Едва успях да ти прочета мнението; заради него просто щях да го прескоча.
Той говори по-лошо за човека, който го използва, отколкото за Ирина.

# 2 186
Гледам ББ по Новаплей, защото гледам " Фермата". В едно от коментарните студиа, Иван каза нещо, по повад изповедтта на Калин Терзийски за алкохола, нещо от сорта на :" Преди пиех, защото исках да отида в друга реалност, а не в тази, в коята се намирах, защото не я харесвах. Сега любовта ми дава енергия и нямам нужда от алкохол". Не цитириам точно, вероятно.
Та явно той много я обича и няма нужда от алкохол. И от тук следва въпросът: защо Ирини постоянно е с чаша в ръка?  Thinking

# 2 187
  • Има много детски смях.
Lucy in the Sky with Diamonds , аз неслучайно съм уточнила още в самото начало, че ще има хейт.  Mr. Green

# 2 188
Представете си че кума на Ирина се е нагледал на фалш и злоба спрямо Иван и вече му е дошло до гуша да гледа  как го манипулират.Е, човека е измислил начин да помогне на Иван да прогледне...

# 2 189
  • София
Представете си че кума на Ирина се е нагледал на фалш и злоба спрямо Иван и вече му е дошло до гуша да гледа  как го манипулират.Е, човека е измислил начин да помогне на Иван да прогледне...
Няма да прогледне, промит му е мозъка.А и да прогледне , ще седи,щото вече няма накъде да ходи.

Общи условия

Активация на акаунт