VIP Brother 2016 - тема 5

• 239 178
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 2 205
Коментирам със задна дата. Laughing
Таз Глория за каква се мисли, че всеки е длъжен да и угажда.
Миглена не е длъжна да се прави на куче. Вярно, може малко егоистично, но е в правото си да откаже. Особено ако приема това за унизително.
И какво като Глория не се чуе с любовника си? Много важно. Да не би да седи в тази къща 10 години.
Да я номинират  и да си ходи при гаджето.  Grinning

Тази вечер нищо чудно да си тръгне. И Рафи нея избра Mr. Green

Кой е Рафи?
Куче- врачка, дето уж познава кой от номинираните ще си тръгне.
Обаче аз подозирам, че се знае предварително кой ще махнат и натъркат със салам топката с неговото име и хоп..Рафи познал.Обоняние и инстинкт Joy hahaha

# 2 206
 Crazy Боже, чие е това куче? Не знаех, че и такъв гадател има...  Shocked

# 2 207
  • Испания

При Гала. Рафаело Енев. От миналата година е. Дори имал ФБ страница. Собственичката му е репортерка при Гала. Много сладко момиче, бивша балерина.

# 2 208
Е, кучето е шега; никой не го приема сериозно. Май беше някакво симпатично йорки, което търчи след топки в студиото.

# 2 209
Еми..има.Не забравяй, че ББ вижда и може всичко.Що па да не може и куче- врачка да има.

# 2 210
# 2 211
Благодаря, мили дами. Тънех в неведение до сега за тоз гадател.  Laughing

# 2 212

hahaha

Ох, че ми стана смешно. Цъкнах на линка и дежурното съобщение ми се стори шега: За да видите какво споделя с приятели, му изпратете покана за приятелство.
Направо си представих как му пращам покана  Joy  Joy  Joy

# 2 213
Коментирам със задна дата. Laughing
Таз Глория за каква се мисли, че всеки е длъжен да и угажда.
Миглена не е длъжна да се прави на куче. Вярно, може малко егоистично, но е в правото си да откаже. Особено ако приема това за унизително.
И какво като Глория не се чуе с любовника си? Много важно. Да не би да седи в тази къща 10 години.
Да я номинират  и да си ходи при гаджето.  Grinning

Тази вечер нищо чудно да си тръгне. И Рафи нея избра Mr. Green

Кой е Рафи?
Куче- врачка, дето уж познава кой от номинираните ще си тръгне.
Обаче аз подозирам, че се знае предварително кой ще махнат и натъркат със салам топката с неговото име и хоп..Рафи познал.Обоняние и инстинкт Joy hahaha

Не я търкат с нищо топката, просто Гала хвърля определена топка по-леко и кучето винаги носи тази, която му е най-близо.  Laughing

# 2 214
  • Испания
Обаче е голям сладур. И тоалетът му е в комплект с този на Ася - стопанката му.

# 2 215
  • София
Наистина ли има толкова много хора които мислят, че Вихра е по-стока от Ирина?  Joy

# 2 216
  • София
Скоро в Баш Бай Брадър ще гледаме Миглена и Ирини.

# 2 217
Скрит текст:
Ама какво го ожалихте Иван бе, хора? Какво му е на Иван? Не пие, има си хубав дом, деца, жена, която каквато и да е за нас, той си я обича; бизнесът си му върви, всички му се мазнят   Laughing

Аз пак казвам, единствено ми е жал за Вихра, която е наясно при каква змия трябва да ходи дъщеря й, но няма какво да направи. Имаше една баба в Компроматите преди време, разказваше как била с внуците си в Гърция и говорела с тях на чужд език. На плажа - утробната с 4-те деца, която не е наясно, че бабата е българка. Та според бабата
така злобно му изсъскала на не-утробното, че го смразила детето. Все ми е в главата тая сценка като го гледам Брадъра, струва ми се съвсем съвсем реална.

Възможно е. Два или три пъти ми направи впечатление как Ирина се навежда към някого, кара му се и размахва пръст. Представих си, че вероятно така се държи и у дома.

# 2 218
  • Испания
Наистина ли има толкова много хора които мислят, че Вихра е по-стока от Ирина?  Joy

Вихра не участва във формата, ако не си забелязала.  Wink

# 2 219
Рафи е "минал" покрай йорки. Ама колкото ВБ е оригинален и по стандарт, толкова и гадателят му. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт