VIP Brother 2016 - тема 5

• 238 874
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 2 370
Горката Жана, полягва назад, защото явно роклята ще се скъса и много я "стиска". И аз така се напъвах веднъж с едно роклЕ, дето много си го харесвам, но килцата бяха малко повечко от времето, когато е купувана и щях да колабирам. И не знам как удържаха шевовете, та и тя така - едвам диша според мен в момента Simple Smile

# 2 371
Емануела ми харесва все повече.

# 2 372
Жана  Joy

Ирина е оставена последна. Залагам, че ще напуснат Глория или Лара.

# 2 373
Емануела доста ме изненада  bowuu
Завря ги в кучи г+з

# 2 374
Какво каза Жана?

# 2 375
Може ли някоя добра душа да ми направи кратко резюме, че се наложи да проведа важен телефонен разговор и нищо не видях и чух

# 2 376
  • София
Само на 25, а вече тотал щета  Crazy

# 2 377

Почна да отговаря на въпроса, който тя е задала  Mr. Green

# 2 378
Това, че Емануела взима повече пари от много хора, вършещи по-смислени неща, с тия простотии, които пее, е жалко. Не е повод за национална гордост.
А това, което имаме вътре като "интелектуалци", е още по-жалко.

# 2 379
Емануела доста ме изненада  bowuu
Завря ги в кучи г+з
Само че не съм сигурна, че Енлтектуалците се усетиха

# 2 380
Емануела ми направи добро впечатление в Черешката ня тортата...като земна и нормална.

# 2 381
Браво на Емануела. Изумена съм...   в много положителен смисъл. Тя е доказателство, че не трябва да се робува на клишета и не трябва всички хора от една гилдия да се слагат под общ знаменател...

# 2 382
Имаше ли коментари от студиото след въпросите на Емануела?

Егати злобните хора, как могат да се излагат така..ами убийте я с камъни бе, че пяла еди к;во си.. ами рапърските текстове какви са..... Като не харесваш нещо просто не го слушаш и толкова...каква е тази злоба, какво е това чудо????

Браво на Биби, че я защити, Рени и Миглена се обадиха..другите мишки мълчат......

Новия човек май го няма в къщата, а?

# 2 383
  • Испания
Оставиха Тенчева за десерт.

Новия човек май го няма в къщата, а?

Там е.

# 2 384
  • София
Бе какви интелектуалци, какви 5 лева. Тя зам. министър Кастрева обясни, че ще маха автора Робинзон Крузо, Торнев размахва назидателно пръст, че Емануела не познава световноизвестният автор Гетсби, а да не говорим Торневица Добревица, която реши, че жена свиреща на тъпан е тъпанарка и го издруса в ефир  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт