VIP Brother 2016 - тема 5

• 238 801
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 2 400
Жана направо е като бухнала. Поне се е сресала.

# 2 401
На мен пък ми хареса как отговори Глория. Мисля, че бързо мисли и успя да отговори адекватно на провокативните въпроси.

# 2 402
  • София
Поемете си дълбоко въздух и се заключете с пръсти. Ирина Кашпировски ще говори!

# 2 403
  • София
Това е защото е чиста. Не употребява.
Точно това си мислих и аз!
А интелектуалците, ох интелектуалците!!! hahaha

# 2 404
Емануела извади двойния стандарт. Тя може да се чепи и да пее вулгарни неща, но рисуваните фалоси са голям скандал.
Ха-ха.
Май беше опит с техните камъни, в случая на Глория, че беше под ръка, по тяхната глава.

# 2 405
Стилисти ли имат ? Жана влезе с дълга бяла коса, а сега косата ѝ е червена и къса. Емануела влезе с права, къса коса, а сега е с едни ми ти  дъъълги къдрици. Как стават тези модификации ? Не са дали да се боядисват или подстригват, нито да си добавят коса. Просто ми стана интересно.

# 2 406
Емануела извади двойния стандарт. Тя може да се чепи и да пее вулгарни неща, но рисуваните фалоси са голям скандал.
Ха-ха.

Не съм чула да ги е определила като "голям скандал"  newsm78
Във въпроса и в коментарите й преди дни се съдържа нескрито възмущение. Горда ли си... все едно кой знае какво.

# 2 407
Ха-ха.
Според мен Емануела по скоро им показа , че тяхното е двоен стандарт.

# 2 408
  • somewhere near the sea
Изгонването пак по фейсбук ли ще е? Няма обявени телефони. Да не би да я върнат пак?

# 2 409
  • Испания

Сложила съм венец с чесън на лаптопа.  hahaha

# 2 410
Joy

# 2 411
Жана направо е като бухнала. Поне се е сресала.

Направо е превтасала  Joy

# 2 412
  • somewhere near the sea
Според мен Емануела по скоро им показа , че тяхното е двоен стандарт.
И аз така мисля.

# 2 413
Много Ентелект в тва предаване...много Mr. Green

# 2 414
Провокативните текстове са долнопробни. Рисуването на членове е изкуство и протест срещу системата. Тия патки там направо ме хвърлиха в джаза.
На Глория работата е като вица за оная префърцунената, дето била много гнуслива, та казала: Леле, не мога да го гледам, ще го лапна.
А Ирина да не обяснява да не лепят етикети на Глория, щото Злара й лепна веднагически етикета "чалгаджийка" на Емануела.

Общи условия

Активация на акаунт