VIP Brother 2016 - тема 5

• 238 731
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 2 700
Миглена всъщност какво пита Ирина?

# 2 701
Те изобщо имат ли какво ново да си кажат ?

# 2 702
И аз не помня, а и как да се сетим какви са въпросите като Ирина не отговаряше на тях, а плюеше наред ooooh!

# 2 703
Два дни без брадър, какво ще правим?

Скрит текст:

cheers

# 2 704

Въпросът на Миглена беше "Каква е причината за твоята несигурност?"

# 2 705
Скрит текст:
То ако със знаене на езици и свирене на пиано се ставаше интелектуалец ехееее... Ако не ги съпоставям с Емануела по професия, а по характер и държание, втората се представя доста по-добре в повечето ситуации.
Това едно на ръка и другото-никой не ми отговори защо точно на някоя от тях двете трябва да уча дъщеря ми да подражава?!?
A, що? Нали за това кибичим да гледаме ББ, за да търсим примери за подражание за децата си  Joy Да не забравя значи в понеделник да викна дребната да гледа и тя. Ами така де, то морални компаси, то интелигентни, то аристократи, то творци... не знам от кого ще бърза да възприема. И да започва вече да чете Гетсби в оригинал, какво да правя, нищо че е едва във втори клас, имам романа, ще търся и автора. Нищо чудно преди финала вече да свири поне на пиано  Naughty

# 2 706
  • Испания
Скрит текст:
То ако със знаене на езици и свирене на пиано се ставаше интелектуалец ехееее... Ако не ги съпоставям с Емануела по професия, а по характер и държание, втората се представя доста по-добре в повечето ситуации.
Това едно на ръка и другото-никой не ми отговори защо точно на някоя от тях двете трябва да уча дъщеря ми да подражава?!?
A, що? Нали за това кибичим да гледаме ББ, за да търсим примери за подражание за децата си  Joy Да не забравя значи в понеделник да викна дребната да гледа и тя. Ами така де, то морални компаси, то интелигентни, то аристократи, то творци... не знам от кого ще бърза да възприема. Нищо чудно преди финала вече да свири поне на пиано  Naughty

Да не забравиш да ѝ прочетеш избрани цитати и от форума.  smile3529

# 2 707
Направо скрийншотове да правя преди чистката да е стигнала до тук  Mr. Green

# 2 708
Въпросите на Ирина към Лара бяха подтикващи да й се извини публично пред всички съквартиранти и всички, които гледаме. Да не би случайно да са пропуснали да покажат извиненията в тоалетната и спалнята. И след като "приятелката" й послушно, като в секта изпълни желанието й, се усмихна победоносно. Бляк.
Лара....тази жена има ли представа как изглежда от страни? Какви ти чалги, тя какъв пример дава на децата си?
На Торнев му се чудя за какво му е да ги чете всички тези книги? За да си вземе поука от тях и да прилага  разбраното в живота или само да се хвали колко много е начетен и колко много знае?

# 2 709
  • Испания
Направо скрийншотове да правя преди чистката да е стигнала до тук  Mr. Green

newsm10 Това е майка за пример.  bouquet  Wink

# 2 710
  • España
Щом Глория- една жена на 25 години е "тийн", "хлапе", "душица малка"..... то истинските тийнове- 13, 14 ,15.... - годишните какво ......зиготи ли са ?  newsm78

# 2 711
  • Испания
Щом Глория- една жена на 25 години е "тийн", "хлапе", "душица малка"..... то истинските тийнове- 13, 14 ,15.... - годишните какво ......зиготи ли са ?  newsm78

Ти остави това, ама имаме цели две Ирини в темата.  smile3511 Направо настръхххххххххвам.

# 2 712
          tiptoe            Joy Joy Joy 

Последна редакция: сб, 15 окт 2016, 00:30 от Alcarin

# 2 713
  • София
Два дни без брадър, какво ще правим?

Скрит текст:

cheers
А виповете отдавна са си в къщи и хич не ги интересува какво пишат по форумите.

# 2 714
На мен Ирина ми прилича не точно на краварка а на бироразносвачка с характер, даже си я представям и чувам - Майн хер, бите вашен бирен, бите и вашен дрехен даден  изпиралишен йетс! Вайл  найн даден -   би найн шойне на Иринише - подследсвишен съвсем не вундаба, а шварценегер и фолдсфаген!  Sunglasses Кой може да устои или противоречи на това - не упреквайте горкия Иван...той не разбира немски Laughing
Извинете, не успях да гледам предаването, сега само се опитвам да  ви изчета  Hug

Ох, бе, Зандали Simple Smile Simple Smile Simple Smile Мрачно ми беше станало на душата след като гледах толкова много Ирина тази вечер, добре че си ти!

А това слънце Глория не трябваше да го гонят. Рядко харесвам някого толкова много, даже пуснах смс. Намалява групата на веселите млади пияници, за съжаление, и остават само киселици и досадници като Торнев, Ирина и Ути. Жалко. В Миглена ми е надеждата!

Общи условия

Активация на акаунт