VIP Brother 2016 - тема 5

• 238 831
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 2 835
...ще се боря с чалгата с по-голям плам от тях.

Досега не си се борила?  Rolling Eyes
А, да бе, не съм.

# 2 836
Жалко, че вотът не беше отрицателен, можеше да се прежаля.

Толкова ти е интересна Ирина, че и пари ще даваш заради нея.  Mr. Green

Ако ни беше интересна, нямаше да искаме да излезе, съответно...да пускаме смс за изгонването й.

# 2 837
  • София
Мисля, че това не е приятелят й. Той е в Ница. Глория каза, че той и семейството й са в чужбина и няма кой да я посрещне навън, освен приятелите й. Така, че не мисля, че е гаджето й.
Пише аз и ББ!Или гласа, или някой от екипа.Снощи не прочетох.

Не е ли Радо Тушев?
Не ги познавам, нямам как да знам кой е.

# 2 838
  • UK
Ирина питаше вчера каква му е аудиторията на това предаване😂😂😂

# 2 839
Ако ни беше интересна, нямаше да искаме да излезе, съответно...да пускаме смс за изгонването й.
Не е казано, че всеки трябва да си познава интереса.  Mr. Green

# 2 840
Айде, холан...и ти като Ирини...ментор, единствен ти ги разбираш нещата Stop Sick

# 2 841
  • До морето
Снощи повечето даже не можаха да прикрият ехидните си физиономии докато тръпнеха в очакване Емануела да се запъне яко на въпроса на Глория.Даже си мисля, че групово са го съчинили.Толкова им личеше злорадството, че изглеждаха жалки. Не очакваха обаче че " тъпата" ще им отговори и ще ги направи още по жалки.

Може ли някой да каже какъв беше въпросът на Глория и какво отговори Емануела?

# 2 842
teta75, ела да те гушна душице.

За еманципацията нещо, опита се да се прави на интересна Глория и да изкара Емануела проста.

# 2 843
Снощи повечето даже не можаха да прикрият ехидните си физиономии докато тръпнеха в очакване Емануела да се запъне яко на въпроса на Глория.Даже си мисля, че групово са го съчинили.Толкова им личеше злорадството, че изглеждаха жалки. Не очакваха обаче че " тъпата" ще им отговори и ще ги направи още по жалки.

Ох, то въороса беше общо взето" Какво мисли за все по нарастващата еманципация при жените и дали има връзка с феминизма", но зададен  по по различен начин , с много повече и по сложни термини.
Целта беше повече от ясна- да злепоставят Емануела, но тя отговори много точно

# 2 844
Не очаквах, че Емануела ще отговори, но след като го направи няма да крия, че адски се изкефих.

# 2 845
Цитат от тук:

"Разочарован от събитията снощи се оказа Евгени Минчев, който се изявява като коментатор. Той нападна завоалирано главния редактор на шоуто във Facebook.
"Имам нов персонаж в своя гей роман ЛЕВИ ДЕСНИ. Рада Бясната. Француците казват TOUCHE. Персонажът може да се появи и като Тушевица - Болната Сестра на Куция голям брат", написа Минчев, видимо визирайки Радо Тушев.

Той прогнозира, че шоуто ще бъде спечелено от Ирина Тенчева и най-вероятно няма да го видим повече в студиото.

"Майката е избрана за победител, затова без мен в коментарното студио. Да си поканят друг послушник", написа още Евгени."

# 2 846
Евгени не знам дали ще си тръгне, зависи какво са планирали преди шоуто.  Laughing

Ама онези двамцата, младичките коментатори, нещо съвсем спряха да ги канят.

# 2 847
  • # супернатурална #
До сега никога с такъв интерес не съм следяла ББ. Признавам си, че е заради Ирина. Като героиня от роман е. Ако се бе родила в друга епоха, щеше да е на крачка от трона...или гилотината. За такива като нея са се водели войни. Не познавам друг такъв човек,  Човек. И все си мисля как бих общувала с такава като нея, ако не дай си Боже съдбата ме накаже да имам в обкръжението си една Ирина. Винаги съм си мислела, че "с лош човек можеш да се разбереш, с прост - никога" Май и с толкова лош не можеш. Като казах "героиня" - прилича ми на нещо средно между Миледи и Ирина Комнина. Та в този ред на мисли си мечтая за мисия с постановка по романа на великият автор Тримата мускетари. И да видя физиономията на Ирина, ако ролята на Ана Австрийска не е за нея  hahaha

# 2 848
Харесвах Евгени още от участието му във Вип Брадър. Остър ум,  точна преценка и богата обща култура. Ако наистина е написал това му свалям шапка и само мога да съжалявам,  че няма да се наслаждавам на точните му коментари в бъдеще.
Естествено,  че коментаторите са послушници.
Срамота.
Предаването е абсолютно опорочено. И не от сега.

# 2 849
Дословно въпросът на Глория беше:

"Смяташ ли, че крайната еманципация е повод за драстичния фанатизъм при феминистичните общества, зародени през последните години, и защо?"

Скрит текст:
пуснах си нова плей Mr. Green и го записах, няма начин иначе да го запомня  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт