Бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 94 922
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Търся някаква по-лесна и бърза рецепта за салата Ропотамо с риба, моля!
Примерно с консерви от магазина.
В нета намерих само сложно приготвяне на зимнина, с варене, мариноване, стерилизиране. ooooh!

# 121
Търся някаква по-лесна и бърза рецепта за салата Ропотамо с риба, моля!
Примерно с консерви от магазина.
В нета намерих само сложно приготвяне на зимнина, с варене, мариноване, стерилизиране. ooooh!

5 консерви скумрия в собствен сос
1 буркан кисели краставички
1 консерва боб
1 малка консерва домати мляни от гъстите
1 замразен микс грах с моркови
4-5 печени чушки
100 мл олио
Сваряваш микса и го оцеждаш от водата. Добавяш нарязани другите продукти и ги объркваш хубаво. Слагаш в хладилника за 2 часа и готово. Намали си продуктите според нуждите ти. Тези са за поне 8 човека.  Grinning

# 122
Здравейте!Имам нова фурна с вентилатор,чувала съм че може да се пече едновремнно две неща едновремнно.Направих мъфини и солен кекс.Мога ли да ги сложа да се опекат едновременно и ако да, кое от печивата на кое ниво да сложа?В книжката нищо не пише.Фурнат е горение  ако това има значение.

Благодаря предварително!

# 123
  • ... рееща се.
Когато пека обикновено на половината време им сменям местата.

# 124
Когато пека обикновено на половината време им сменям местата.

така направих,дано да станат  bouquet

# 125
  • Sofia
Не успях да благодаря на пеп-4о относно съветите за свинското във фурната. Стана изключително крехко и вкусно.  Hug bouquet

моля, радвам се за което   bouquet

Къде мога да прочета тези съвети?  Embarassed

Някаква лесна торта с маскарпоне да препоръчате? Като продукти имам също и заквасена сметката, ако има значение, както и сладко от боровинки. Ако може да е някаква по-лека, вкъщи не се харесват тежки неща.

# 126
Не успях да благодаря на пеп-4о относно съветите за свинското във фурната. Стана изключително крехко и вкусно.  Hug bouquet

Някаква лесна торта с маскарпоне да препоръчате? Като продукти имам също и заквасена сметката, ако има значение, както и сладко от боровинки. Ако може да е някаква по-лека, вкъщи не се харесват тежки неща.

http://pep-4o.blogspot.bg/
Това е на Пепчо блога. Чудя ли се нещо първо гледам тук.  Grinning

# 127
  • Русе
.............................................................................

Не точно торта, но погледни  Simple Smile

http://ipeychev9.blogspot.bg/2015/05/blog-post_2.html

# 128
  • София
Оня ден гледах една лесна торта с маскарпоне на клипче на Лидл. Мисля, че трябва да я има на сайта.

# 129
  • София
..................

Мисо маскарпоне
Домашна торта "Василия"

Обожаваме ги вкъщи.

# 130

http://pep-4o.blogspot.bg/
Това е на Пепчо блога. Чудя ли се нещо първо гледам тук.  Grinning
.
Искам да споделя, че съм започнала каталога и до 2-3 седмици ще е готов. Това за дамите, които питаха за каталог Simple Smile

# 131
Ще ви помоля за много вкусна рецепта за шкембе чорба.
И  рецепти със шкембе.

# 132
# 133
Подправки за капама?

# 134
  • Русе
Ще ви помоля за много вкусна рецепта за шкембе чорба.
И  рецепти със шкембе.

http://ipeychev9.blogspot.bg/2014/02/blog-post_513.html

Общи условия

Активация на акаунт