Понякога хвърлям и тестото-става лепкава смес,която нито поема брашно,нито може да се оформи.С лъжица ли се бърка сместа за содените питки или се меси?В студена фурна или загрята се пече? Градусите са ми само 100,200,300-на колко да пека?
(съжалявам, ако въпросите ми звучат глупаво,но вече 5 години опити и не се получава)
Още две предложения:
СОДЕНО ХЛЕБЧЕ СЪС СЕМЕНА - КЕДРОВИ ЯДКИ, СУСАМ И МАК, за съжаление снимките от радикал.ру са изчезнали, но може да се види при източника: ето така изглежда.
и БЪРЗИ ХЛЕБЧЕТА, правя ги и от бяло, и от типово брашно, на снимката в линка са типови.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=297129.150;topicrefid=20
Открих го миналата година. Мъж ми ми го прави често за въглехидратния ден. Супер е.
labrex
viki_kati, благодаря, че ми го напомни, направо съм го забравила това хлебче, наистина е вкусно, че и лесно за правене.