Бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 95 095
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
Открих я. Харесвам сладкиши, които са не само вкусни, но и се приготвят лесно. Hug

# 346
  • ... рееща се.
Поствам и видеото на сладкиша за тези като мен, които имат нужда от нагледен пример Mr. Green
Скрит текст:

marchеva14, страхотно изглежда, благодаря, че го сподели. А би ли споделила какъв шоколад и какао използваш като марка, че напоследък не са ми много сполучливи натуралните шоколади...

# 347
  • Бургас
Аууу, чудесна е. А бадемовото брашно готово ли го взимате или си мелите бадемите сами?

# 348
  • ... рееща се.
Аз хвърлям в блендера и меля.

# 349
  • София
Поствам и видеото на сладкиша за тези като мен, които имат нужда от нагледен пример Mr. Green
Скрит текст:

marchеva14, страхотно изглежда, благодаря, че го сподели. А би ли споделила какъв шоколад и какао използваш като марка, че напоследък не са ми много сполучливи натуралните шоколади...
Пух, добре че се сети да го пуснеш, съвсем съм изветряла.. що не го пуснах...защото имам два такива сладкиша, 1 - е с бадемово брашно и е от Home Cooking и 2- ри от JoyofBaking и е с брашно и все още не съм го спретнала, но мисля, че този който показах е по-добър, защото няма брашно.
С шоколад съм се запасила на количество и ще ти кажа от къде е - МЕТРО от по  килограм ,черен , млечен и бял - Гръцки на Aktina и от Лидл  - Cooking Chocolate от по 200 г - черен и още ще ти кажа, който е много добър за печене, и топене , черен, млечен и бял на Wilton от Aromas House на ул "Неофит Рилски 58, също там има и за печене и топене дропс и парченца -  Белгия- 350 g

Аууу, чудесна е. А бадемовото брашно готово ли го взимате или си мелите бадемите сами?
Бадемово брашно има на ул. Ан Кънчев" почти до Солунска е магазинчето за ядки, също така има и в Лидл най-различни разновидности на пух, на дропс, на зрънца, на иглички,  филиран както си харесаш.  За да се направи в блендер е необходимо първо бадемите да им се махне люспата, после да се изсушат много добре и после много хубаво да се смилат на пух, но не и много на пух , защото пък ще стане на топка от бадемовото масло.  Peace

# 350
Скрит текст:

Извинявам се, но не намерих съставките на този сладкиш. Моля, за насоки къде е списъка?
Благодаря.

# 351
  • Far away from here...
Здравейте,
бихте ли споделили изпитана рецепта за тирамису с готови бишкоти?
Благодаря предварително! Simple Smile

# 352
  • ... рееща се.
@Пролетно цвете, заповядай – Бадемова шоколадова торта с круши

Аз си правя брашното така: първо ги бланширам за 2-3 минути, после в ледена вода, люспите падат много лесно. Оставям да изпръхнат за 1 ден и мятам в блендера.

# 353
Здравейте отново,

скоро се коментираше сладкишът на милионера, нали това е рецептата на Марчева, от която сте доволни? Няма ли набухвател в блата  newsm78

http://recepti.gotvach.bg/r-45735-%D0%A1%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%BA … D0%B5%D1%80%D0%B0

# 354
  • София
Здравейте отново,

скоро се коментираше сладкишът на милионера, нали това е рецептата на Марчева, от която сте доволни? Няма ли набухвател в блата  newsm78

http://recepti.gotvach.bg/r-45735-%D0%A1%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%BA … D0%B5%D1%80%D0%B0
Идеята е блатът да не се надига. Няма набухвател

# 355
Някой може ли да ми даде рецепта за някакви сладки за Хелоуин?

# 356
Някой може ли да ми даде рецепта за някакви сладки за Хелоуин?

С какви продукти разполагаш?

# 357
п.у.х
Благодаря.  bouquet

# 358
  • София
Здравейте отново,

Да, аз съм я пуснала тази рецепта, няма набухвател.

# 359
  • София
И понеже сме пак на тази тема за Милионерския сладкиш...еми няма Сгущенка нито в Кауфланд нито в Била,нито във Фантастико.Ходих до Берьозка...

Общи условия

Активация на акаунт