Philips Lumea клуб – за копринено гладка кожа

• 113 873
  • 1 186
  •   1
Отговори
# 1 020
Здравейтее
Току що си направих първата процедура. Целите крака минах на 5-та, никаква болка или парене нямаше   Peace Ръцете минах едната на 5, другата на 3, че докато минавах първата усетих повече парване там. Мишници - на 3-та. Имаше парване, ама много бързо свърши. Има-няма 1 час за всичко, при все че много се мотках, като за първи път. Тръгнах с молива, после ми беше неудобно така. Ама се стремях да не пропускам зона, та на места се припокриваха линиите. Половин час след процедурата всичко е наред, нито зачервяване, нито парене. Чакам по-следващата неделя да пробвам пак  Simple Smile
Светлината уж не е вредна, аз се стремях да не гледам директно, ама пак си ми дразни очите. Надявам се все пак да има ефект  Hug

# 1 021
На мен са ми намалели чувствително косъмчетата. По моя преценка поне 50% при две процедури. Чакам още 5-6 дни за следващата...  Heart Eyes bouquet

# 1 022
Ще има ефект, но след още 1-2 процедури.  Peace
Светлината и на мен ми е силна, аз затварям очи или се обръщам леко в момента на светването.

# 1 023
  • София
Леле, не знам как може на 5та степен да не усещате нищо. Аз за 5та не искам и да си помислям  Grinning
Трета си я усещам на краката, където не би трябвало да е толкова чувствителна зоната. Около бикини линията и на първа степен ми пари. Разбира се, не е нищо непоносимо, много повече боли с кола маска. Но това, че все пак има парене значи ли, че моята кожа е прекалено чувствителна и уреда не е за мен? / Нормално ли е да има парене или не трябва да се усеща абсолютно нищо при светкане?
Питам за да знам дали да връщам уреда..

# 1 024
Карамел, ти с коя Лумеа си?
Аз съм с 2009 и също използвам 3-та степен. Прави ми впечатление, че всички които споменават, че използват 5-на степен май са с модела от Шел. Но не съм сигурна  Rolling Eyes

# 1 025
  • София
Аз ползвам Лумеа SC 2005 на 5-та степен без проблем  на всички части на тялото, освен интим.
Степента зависи освен от индивидуалните усещания за болка, така и от цвета на кожата, при по-светли кожи се ползва на висока степен, при по-тъмни и матови на по-ниска степен.

# 1 026
  • София
С модела от Шел съм SC1997
Кожата ми е светла, с жълт подтон. Пише, че е подходяща 4/5 степен за мен, но ...

# 1 027
И за моята кожа би трябвало да мога да понеса 4-5 степен, но повече от 3-та ми е диискомфортно.
Явно няма значение от модела  Peace

# 1 028
Светкай се на степен, която ти е комфортна. Резултатът може да е по-бавен, но ще има такъв! Peace

# 1 029
Аз използвам 5-та степен, усещам съвсем леко парене. Напълно поносимо. След 2 процедури липсата на косми е поразителна. Според мен са оредели на 60%. А на 100% съм сигурна, че след още 2-3-4 процедури ще съм се оттървала от всички косми.

# 1 030
А при мен след 3 процедури не мога да видя особен ефект
Даже, противно на вас, имам много подкожни и раздразнени в бикини зоната. Но то е главно от бръсненето. Просто споделяте, че след бръснене и святкане, проблемите изчезват. Е, вярно че е индивидуално, но при мен не стана така.

# 1 031
♥ HAPPY ♥ а ти с какъв цвят на кожа/косми си?
Аз също имам доста подкожни в момента, че от три месеца само ги бръсна, заради това фотоепилиране. Ще видим след няколко процедури дали ще се махнат. За сега реших да си ги държа (поне съм с дълги дрехи)... Laughing

# 1 032
Светла кожа и кафяви косми, на краката примерно са по-тъмнички де
За ефекта ми е ясно, че ще е по-бавен, просто се разочаровах от подкожните. В момента бикини зоната ми е в рани...отврат. Засега съм спряла там да бръсна и ползвам уреда, обмислям как да продължа.

# 1 033
Не бръснете "на контра".  Peace
Ако бръснете в посока на косъма появяват ли ви се рани? Аз така не съм имала проблеми (е, разбира се, не е гладко).

# 1 034
След първата процедура и аз имах враснали косъмчета в бикини зоната, но го отдавам на бръсненето. На едно място даже ми излезе много голяма пъпка с косъм и много я разраних. Сега излизат по-бавно, а на места даже няма. Аз съм със светла кожа и черни косми, като в бикини зоната се святкам на 4-та степен, а на крака и мишки 5-та. Само под мишниците за сега не виждам резултат, но там са ми по скоро светло кафяви косъмчетата и сигурно ще се случат по-бавно нещата.

Общи условия

Активация на акаунт