Philips Lumea клуб – за копринено гладка кожа

• 113 866
  • 1 186
  •   1
Отговори
# 1 035
Те раните не са веднага от бръсненето, а малко след това, става пъпка с врастналия косъм  Sick , а тя в последствие- на рана

# 1 036
Аз бръсна по посока на растежа. Не е до гладко, но за целта на процедурата е добре. Даже след ден - два сами си падат. Две процедури имам, първата от които само леко святкане отстрани, та точно там вече имам опадали косъмчета и не излизат нови.  Peace Heart Eyes

# 1 037
Ако не е до гладко, при мен се появява мирис на пърлено  newsm78 Не че ми е проблем, но четох че може да си увредя и уреда, а е скъп

# 1 038
И аз съм така. Остава си малко косъм, като и мирис на пърлено има и стъклото се позацапва мъъъничко. Някъде бях чела че не трябва с депилатоар и кола маска да третираш кожата, така че остава бръсненето. Чудя се дали като има такива ранички пак не е вредно...Може би трябва да се покриват с пластири като бенките Thinking

# 1 039
Вярно е, че леко се зацапва стъклото. Избърсвам го с кърпичката към уреда, предполагам може и просто с памучно парцалче.

# 1 040
  • Gulyantsi
Моят въпрос е колко пъти в месеца се използва уреда? Тоест на колко време се появяват новите косъмчета? И дали са твърди, както се получава след бръснене или са меки и тънки, както ако използваме епилатор?

# 1 041
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
И при мен в бикини зоната виждам най-слаб ефект.Определено е до зона.Подкожни обаче никъде не ми излизат вече.
Не святкайте върху рани, изчакайте да зараснат или ги покривайте.

# 1 042
   Имам един въпрос - може ли да увреди светлината от фотоепилатора очите? Да ми отговори специалист по този въпрос, тъй като за всички тук е важно. Ако уврежда очите, използват ли се някакви специални очила?

# 1 043
  • Пловдив
Здравейте, относно стъклото на уреда в книжката е записано да се чисти след всяка процедура с приложената за това кърпичка. Аз го правя, защото смятам, че щом е упоменато е важно.
Jennifer_w Нека да отговори и специалист, но пак в книжката пише, че светлината не уврежда очите, но не трябва да се гледа директно в нея. Затова аз нагласям уреда и извивам главата на другата страна. Малко бавничко става ама така ми е комфортно Simple Smile

# 1 044
Когато се "светкаш" нямаш нужда от очила /бяха писали по-назад/, но, ако директно си светнеш в очите, ще ги повредиш!!! Така че, по-добре да не се експериментира с това.
Аз лично не отвръщам поглед, въпреки че светлината е силна, тя все пак е концентрирана надолу, а не встрани!  Peace

# 1 045
Не може да увреди очите, ако не си светиш директно в тях.

# 1 046
  • Казанлък
Как ще си светнете директно в очите? Нали има сензор за допир и кожата трябва да е плътно прилепнала към уреда?! Ако не е, не би трябвало да светва.

# 1 047
Как ще си светнете директно в очите? Нали има сензор за допир и кожата трябва да е плътно прилепнала към уреда?! Ако не е, не би трябвало да светва.

Абе, то човек, ако реши да прави глупости, ще намери начин! Така, че най-добре, да се внимава!!!  Peace

# 1 048
   Благодаря за отговорите на моя въпрос.  Hug Спокойна съм наистина, че е безопасен за очите.

# 1 049
  • София
Здравейте, моделите, които нямат приставка за лице дали могат да се използват за горна устна/брадичка все пак? А за интим?

Общи условия

Активация на акаунт