Philips Lumea клуб – за копринено гладка кожа

• 113 856
  • 1 186
  •   1
Отговори
# 1 095
аз също обмислям закупуването на уреда, но не разбрах SC1995/00 ок ли е за интим или само бикини линия мога да третирам?
Аз го ползвах навсякъде, само че интим с приставката за лице, която пък за лице се оказа почти неприложима при мен. Не мога да я наглася така, че да светне, и колкото и да е странно за мен, с голямата стана, единствено няма УВ защита с голямата. Може би аз нещо грешно правя не знам, но така и не успях с малката.

# 1 096
Момичета, колко дни след като заявихте уреда от промото на Шел, ви го доставиха? Поръчах го в петък вечерта, а снощи са го пратили. И още един въпрос Blush Трябва ли да пазя талоните за намалението или е достатъчно, че съм ги регистрирала?

# 1 097
  • София
Не ти трябват талоните.
Моят уред дойде на следващия ден след изпращането, но не при всички е така.
Ако искаш обади се на куриерската фирма за повече информация относно очакваната дата на доставка.

# 1 098
Не знам коя фирма ще го достави Rolling Eyes

# 1 099
Не знам коя фирма ще го достави Rolling Eyes
Мисля, че други, които поръчваха от Шел бяха споменавали моите "приятели" от M&BM

# 1 100
ок
Благодаря ви много bouquet

# 1 101
Извинете, но аз попитах как стои въпроса с инсулиновата резистентност, не с диабета.
Ако обичате отговорете ми моля на въпроса.
Кожата ми изобщо не е такава, която изгаря лесно.Дори на плаж като ходя не почервенявам, а плавно потъмнявам, въпреки че кожата ми е светла.

А среща във Варна не бихте ли организирали?

mmilityy,
Извинете за причиненото неудобство - бихте ли повторили конкретния си въпрос (ако искате, пишете ни с повече детайли и лично съобщение) - и ще го отнесем до съответния специалист?

За събитие във Варна - ще го вземем предвид Simple Smile Особено за летните месеци  Sunglasses

Въпросът беше такъв, може ли уреда / конкретно модел 2009, защото към него съм се насочила/ да се ползва от човек като мен, който има инсулинова резистентност.Това е преддиабетно състояние на диабет от тип 2 / неинсулинозависим/.Приемам Сиофор / метформин/.Нямам проблеми с кожата, тя е светла, но не изгаря лесно на слънце, почти не почервенява.Не мисля, че е по-чувствителна и не очаквам да имам проблеми с изгаряне от уреда.Нито пък имам някакви други проблеми по отношение на кожата и косъмчетата вследствие на инс. резистентност.Светла кожа, тъмни косъмчета.

Много искам да ползвам уреда и планирам ако се уверя, че не е неподходящ за мен, да си го закупя сега около празниците.Затова и чакам с нетърпение отговора ви.

И един друг въпрос, който също ми остана назад - на единия крак имам синина от спукани капиляри.Малка като размер, да кажем колкото монета от 1лв..Ако мястото се покрие и се заобикаля, предполагам няма проблем да се ползва уреда на съответния крак?

mmilityy, здравейте отново!

Обсъдихме с д-р Павлова и този въпрос - ако сте сигурна, че кожата Ви не е много фоточувствителна и че няма риск от изгаряне, добре. Много бихме искали да Ви кажем с чиста съвест: "Използвайте го", но няма как да сме 100% сигурни Sad Ние като компания сме длъжни да Ви информираме за противопоказанията и това, което можем да направим, е да Ви съдействаме, например, за връзка с д-р Елмира Павлова, ако желаете  bouquet Пишете ни лично съобщение, моля.

По втория ви въпрос - да, няма проблем Simple Smile

Момичета,

Благодарим на всички за въпросите, както и на всички, които уважиха събитието миналата седмица Simple Smile Интересът ви значи наистина много за нас Simple Smile

Поздрави!

# 1 102
Как мина събитието?
Ходиха ли съфорумки от темата? Разкажете, разкажете, не се стеснявайте!  Mr. Green

# 1 103
  • София
Аз бях в комисията по посрещането на събитието  Crazy
Очаквах по-голям наплив, но и в по-тесен кръг беше много приятно. Видях доста познати лица, запознах се и с нови съфорумки.
Нямаше официална презентация с общи приказки, всичко беше съвсем лежерно и неформално. Имаше хапване, пийване и няколко Лумеи за пробване. Д-р Павлова отговаряше на въпроси.
Много беше забавно - на едната маса се светкат мустаци, на другата ръце... до интим не стинахме  Laughing

# 1 104
... до интим не стинахме  Laughing

oх, плача!  Joy

# 1 105
  • София
Съжалявам, че не можах да дойда! Звучи забавно! Simple Smile
Дано в бъдеще има отново такова събитие, на което да успея да дойда, а и (дай Боже), да спечеля някоя Лумеа Laughing

# 1 106
  • София
Ох чак ме е яд, че не можех да се включа, ама с малки деца в тоя сезон Sad все има някой болен.

# 1 107
  • Berlin
Densi, съвсем спокойно можеш да си вземеш уреда от Шел. И аз него бих взела сега, ама пусто не ми се чакаше доставка и направо накарах ММ да ми вземе 2009 за подаръкът РД от намалението в Технополис.
Вече направих 3 процедури на подмишници и мустак, има ефект, ама аз постоянно бръсна и не мога да разбера доколко са намалели космите.

# 1 108
Благодаря, обмислям. Hug bouquet

# 1 109
  • Варна
Извинете, но аз попитах как стои въпроса с инсулиновата резистентност, не с диабета.
Ако обичате отговорете ми моля на въпроса.
Кожата ми изобщо не е такава, която изгаря лесно.Дори на плаж като ходя не почервенявам, а плавно потъмнявам, въпреки че кожата ми е светла.

А среща във Варна не бихте ли организирали?

mmilityy,
Извинете за причиненото неудобство - бихте ли повторили конкретния си въпрос (ако искате, пишете ни с повече детайли и лично съобщение) - и ще го отнесем до съответния специалист?

За събитие във Варна - ще го вземем предвид Simple Smile Особено за летните месеци  Sunglasses

Въпросът беше такъв, може ли уреда / конкретно модел 2009, защото към него съм се насочила/ да се ползва от човек като мен, който има инсулинова резистентност.Това е преддиабетно състояние на диабет от тип 2 / неинсулинозависим/.Приемам Сиофор / метформин/.Нямам проблеми с кожата, тя е светла, но не изгаря лесно на слънце, почти не почервенява.Не мисля, че е по-чувствителна и не очаквам да имам проблеми с изгаряне от уреда.Нито пък имам някакви други проблеми по отношение на кожата и косъмчетата вследствие на инс. резистентност.Светла кожа, тъмни косъмчета.

Много искам да ползвам уреда и планирам ако се уверя, че не е неподходящ за мен, да си го закупя сега около празниците.Затова и чакам с нетърпение отговора ви.

И един друг въпрос, който също ми остана назад - на единия крак имам синина от спукани капиляри.Малка като размер, да кажем колкото монета от 1лв..Ако мястото се покрие и се заобикаля, предполагам няма проблем да се ползва уреда на съответния крак?

mmilityy, здравейте отново!

Обсъдихме с д-р Павлова и този въпрос - ако сте сигурна, че кожата Ви не е много фоточувствителна и че няма риск от изгаряне, добре. Много бихме искали да Ви кажем с чиста съвест: "Използвайте го", но няма как да сме 100% сигурни Sad Ние като компания сме длъжни да Ви информираме за противопоказанията и това, което можем да направим, е да Ви съдействаме, например, за връзка с д-р Елмира Павлова, ако желаете  bouquet Пишете ни лично съобщение, моля.

По втория ви въпрос - да, няма проблем Simple Smile

Благодаря много за отговора.Щом става дума за фоточувствителност на кожата, вече съм спокойна, защото нямам подобен проблем.Междувременно бях и на лекар и според моята лекарка няма проблем да ползвам фотоепилация.

Сега ще следя за коледни промоции.
Гледам, че модел 2008 е намален в Технополис и се чудя каква е разликата с 2009 и отделно се чудя с кабел или без да си взема.

Общи условия

Активация на акаунт