Philips Lumea клуб – за копринено гладка кожа

• 113 866
  • 1 186
  •   1
Отговори
# 1 050

*Nani* съветвам те да не го ползваш за лицето, ако не си пише изрично  Naughty Но до колкото знам повечето стават за интим...Кой модел е?

# 1 051
  • София

*Nani* съветвам те да не го ползваш за лицето, ако не си пише изрично  Naughty Но до колкото знам повечето стават за интим...Кой модел е?

philips sc1995/00  newsm78

# 1 052
Каква точно е разликата между трите поколения уреди? С какво единият е по-добър, а следващият - по-добър от него? И трите уреда вършат едно и също. Защо да не си купя най-евтиния? Филипс, надявам се да можете да ми обясните.

# 1 053
*Nani* аз съм със същия. За лице не става, но за интим е ОК  Peace

# 1 054
  • offshore & overseas
Имаше една дама, според която въпросният модел става и за лицето, като разбира се тя дава пример със себе си и не поема отговорност, в случай че решите да последвате примера ѝ.

Моите впечатления са, че просто по-базовите модели нямат съответните „приставки“ и УВ филтри за по-специфичните зони. Приставките отдалечават фотоепилатора от кожата, която на тези места е по деликатна, а пък филтрите предпазват от изгаряне и депигментация (предполагам).

Моля, поправете ме ако греша!

Според мен ако човек не разполага с достатъчно ср-ва, за да си позволи по-скъп и съвършен модел, може внимателно да опита и с по-базов (или стар), като тества ограничена площ и изчака съответното време за реакция.

Аз засега съм се ориентирала към този вариант, но все още изчаквам момента, когато мога да натоваря и бездруго издишащия ни бюджет. Единствено, въз основа на отзивите в тази тема, ми се ще да придобия модел с кабел, но не съм срещала досега друга промоция, освен шелската, пък в нея не мога да участвам, защото зареждаме бензин рядко и не от там.

# 1 055
Постоянно пускат промоции в emag. Също в jarcomputers го има винаги на доста по-ниска цена. И в get.bg...След черния петък, със сигурност ще го включат и в Коледните намаления до някой ден. Money

# 1 056
По-ниска по тази в Шел ли?

# 1 057
  • Сандански
Може ли да се използва за лицето или не е препоръчително?

# 1 058
  • София
Може ли да се използва за лицето или не е препоръчително?
Само, ако има специална приставка за лице.

# 1 059
По-ниска по тази в Шел ли?
И аз се интересувам

# 1 060
Здравейте, относно стъклото на уреда в книжката е записано да се чисти след всяка процедура с приложената за това кърпичка. Аз го правя, защото смятам, че щом е упоменато е важно.
Jennifer_w Нека да отговори и специалист, но пак в книжката пише, че светлината не уврежда очите, но не трябва да се гледа директно в нея. Затова аз нагласям уреда и извивам главата на другата страна. Малко бавничко става ама така ми е комфортно Simple Smile

Здравейте, скъпи дами!

Удоволствие за нас е да четем отзивите, които давате относно Lumea  bouquet
Относно светлината - Philips Lumea по никакъв начин не може да навреди, ако се използва според предписанията Simple Smile IPL технологията се използва години наред, уредът ни е тестван изключително прецизно, така че не бива да имате притеснения в това отношение Simple Smile

Относно употребата при диабет - мненията на специалисти гласят, че в тази ситуация кожата е далеч по-чувствителна от нормалното. Не препоръчваме употребата на Lumea заради съществуващия риск от изгаряне.

За употребата на лице - можете да прилагате в зоната над горната устна с моделите, които разполагат с приставка за лице Simple Smile

Сигурни сме, че тези от вас, които ще пожелаят да тестват Lumea утре на срещата, организирана от BG-Mamma в LAVANDA, ще се убедят, че процедурите са безболезнени и приятни   bouquet

Поздрави!

# 1 061
  • Варна
Извинете, но аз попитах как стои въпроса с инсулиновата резистентност, не с диабета.
Ако обичате отговорете ми моля на въпроса.
Кожата ми изобщо не е такава, която изгаря лесно.Дори на плаж като ходя не почервенявам, а плавно потъмнявам, въпреки че кожата ми е светла.

А среща във Варна не бихте ли организирали?

# 1 062
Извинете, но аз попитах как стои въпроса с инсулиновата резистентност, не с диабета.
Ако обичате отговорете ми моля на въпроса.
Кожата ми изобщо не е такава, която изгаря лесно.Дори на плаж като ходя не почервенявам, а плавно потъмнявам, въпреки че кожата ми е светла.

А среща във Варна не бихте ли организирали?

mmilityy,
Извинете за причиненото неудобство - бихте ли повторили конкретния си въпрос (ако искате, пишете ни с повече детайли и лично съобщение) - и ще го отнесем до съответния специалист?

За събитие във Варна - ще го вземем предвид Simple Smile Особено за летните месеци  Sunglasses

# 1 063
  • София
Филипс, може ли да отговорите и на едно мое питане  Peace
Въпреки, че имам светла кожа, като си правя процедури дори и на места с не много чувствителна кожа, усещам парене и то на трета степен. А по таблицата, виждам че за моята кожа се препоръчва по-висока 4/5 степен. Това парене противопоказно ли е? И по време на процедурите за да бъде всичко ок, задължително ли е да не се усеща нищо при светкането? Това, че усещам парене и то на толкова ниска степен, значи ли че уреда не е подходящ за мен, защото на по-нежни места и 1/2 степен се усеща..?

# 1 064
  • Русе
Чета ви вече почти месец...почти ме навихте, сега да събера и още малко точки от Шела, че наистина излизало по- изгодно Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт