Philips Lumea клуб – за копринено гладка кожа

• 113 847
  • 1 186
  •   1
Отговори
# 1 110
  • Стара Загора
Поръчах и аз от промоцията на  Шел. Доста доволни ползвате ли  има,надявам се да си струва уреда.

# 1 111
Аз събирам талони, а и пари за този от Шел и се моля да останат бройки и за мен  Laughing

# 1 112
Толкова ли е зле с безкабелен? Не стига ли заряда за цели крака, примерно? Аз едва ли ще искам да се светкам навсякъде в един ден. По-скоро бих го правила на етапи. Друг е въпросът, ако с течение на времето батерията си скъсява времето на работа. В такъв случай дали има модел с приставка за лице и интим, и с кабел? Разглеждам, ама не виждам такъв...

# 1 113
Толкова ли е зле с безкабелен? Не стига ли заряда за цели крака, примерно?
Не бих казала, че е зле, моят е на батерия. Стига ми за краката, че и ми остава даже.

# 1 114
  • Berlin
Моят още не съм го зареждала. Simple Smile

# 1 115
Ако сега трябваше да решавам, бих си взела с кабел. Ползваме го двете с дъщеря ми и е досадно да чакам да се зареди. Аз светкам нея на трудно достъпните места, тя мен. Не стига за два чифта крака:)

# 1 116
Имам малко талони за шел, ако някой има нужда...мислех да си взема уреда за зъбки, ама е свършил...както и да е
С кабел е удобно, защото не си обвързан с време. Кабелът е удобен и достатъчно дълъг. Още не съм правила лице, и интим спрях, обяснявах назад.
Като че има някакъв ефект Simple Smile , но на моите светли косми съм му отпуснала повечко време Wink преди да почна да се надявам

# 1 117
При мен батерията стига да се насвяткам 2 пъти и на третия чак се наложи да го зареждам. На мен без кабел ми е по-удобно, не съм вързана до контакта и не се омотавам при процедурите.  Peace

# 1 118
  • София
Имам малко талони за шел, ако някой има нужда...мислех да си взема уреда за зъбки, ама е свършил...както и да е
С кабел е удобно, защото не си обвързан с време. Кабелът е удобен и достатъчно дълъг. Още не съм правила лице, и интим спрях, обяснявах назад.
Като че има някакъв ефект Simple Smile , но на моите светли косми съм му отпуснала повечко време Wink преди да почна да се надявам

Може ли аз да помоля за тях, ако някой не ме е изпреварил

# 1 119
  • София
 И на мен ми е по-удобно без кабел, защото например интим правя в банята, а там няма контакт.
Никога не правя цяло тяло и батерията винаги ми е стигала, но и за цяло мисля, че ще стигне. Сега зареждам през 2-3 процедури.
Но като вземе да свършва заряда, аз поне не виждам някаква индикация, за да знам, че скоро трябва да заредя, което ми се струва неудобно.

# 1 120
На мен ми индикира, като почва да мига в оранжево. Провери си дали просто не си го забелязала... newsm78

# 1 121
   Три дни да не ви чета и вече сте написали толкова много неща.

От прочетените въпроси за фотоепилар Philips Lumea без кабел, ми изникнаха три въпроса. Има ли опасност по-бързо да свърши заряда на батерията и да стане така, че да се сменя батерията или ако не може да се сменя, да се купува нов фотоепилатор? Пример: мобилните телефони. Имат срок на годност батериите им и като изтече този срок или трябва да купиш нова батерия и да я смениш, или да купиш нов телефон. Вторият въпрос е: има ли срок на годност батериите на фотоепилаторите? Ако един фотоепилатор може да издържи 10 години, дали тази батерия на фотоепилатора ще издържи също толкова време. Ако не се зарежда редовно батерията на фотоепилатор, има ли риск по-бързото й изтощаване и така да се съсипе батерията. Пример: мобилните телефони. Ако не зареждаш батерията на един мобилен телефон поради неползването му, батерията му много по-бързо се амортизира и става негодна за използване. Ако може да ми отговори специалист на Philips. Със сигурност доста хора се интересуват от тези въпроси, които попитах.

# 1 122
Моя модел е без кабел. Има индикатор за зареждане - в оранжево е  Peace
Само първия път не успях да направя процедура на цялото тяло и се наложи да зареждам  Laughing
Вече нямам проблем с едно зареждане си правя процедурите.
Зареждането е час и половина.

# 1 123
Да ви кажа, аз си правя цялото тяло на два пъти. Просто нямам време за наведнъж. Примерно първия ден - интим, лице и ръце, вторият - крака. Не е казано, че трябва наведнъж. Peace

Единия път не ми стигна батерията за няколко светкания, сложих на зарядното за 10-ина мин. и довърших после.  Peace

# 1 124
Толкова ли е зле с безкабелен? Не стига ли заряда за цели крака, примерно? Аз едва ли ще искам да се светкам навсякъде в един ден. По-скоро бих го правила на етапи. Друг е въпросът, ако с течение на времето батерията си скъсява времето на работа. В такъв случай дали има модел с приставка за лице и интим, и с кабел? Разглеждам, ама не виждам такъв...

При епилатора ми точно това се случи след няколко месеца, не можеше да се ползва на батерия. Така, че аз за себе си повече нищо на батерия освен мобилен телефон Simple Smile
Относно за модел с двете приставки и кабел има такъв - 1999, но и той както и 1997 преди промоцията на Шел, незнайно защо в България не се предлага.

Общи условия

Активация на акаунт