Грижи за косата - Тема 98

• 110 868
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
Аз не разбрах, при фризьор ли беше или сама. Ако си се плавила сама, на каква.цена излиза процедурата и колко време ти отне. Blush

# 706
  • Някъде там
Аз не разбрах, при фризьор ли беше или сама. Ако си се плавила сама, на каква.цена излиза процедурата и колко време ти отне. Blush
Терапията (маската) която е 175 мл може да се ползва поне 10на пъти ми излезе 33 лв.  Боята и оксиданта ми излязоха 18.50 (17 лв. Боята и 1.50 оксиданта) и дадох продуктите на моя позната фризьорка и тя ме боядиса, защото аз сама не мога Simple Smile

# 707
Капризче, страхотен резултат, косата ти е разкошна, цветът също много ми харесва.

# 708
  • София
Терапията (маската) която е 175 мл може да се ползва поне 10на пъти ми излезе 33 лв.  Боята и оксиданта ми излязоха 18.50 (17 лв. Боята и 1.50 оксиданта) и дадох продуктите на моя позната фризьорка и тя ме боядиса, защото аз сама не мога Simple Smile

Благодаря!

# 709
И на мен резултата много ми харесва. Много искам и аз така. Благодаря за информацията. А тези ампулките се слагат в маската така ли?

# 710
  Здравейте!Искам да попитам дапи сте ползвали термозащитата на Олисета -дали е надеждна за изправяне с преса?Също така загледах и термото на Лакме?Досега съм ползвала на Тиджи -s фактор и бях доволна ,но не ми се плащат 6 лв.доставка от Ензо.

# 711
  • Някъде там
И на мен резултата много ми харесва. Много искам и аз така. Благодаря за информацията. А тези ампулките се слагат в маската така ли?
Да смесват се Simple Smile

# 712

каква и кой номер е боята и какъв е оксидантът?

# 713
Момичета, ползвате ли някакви спец кърпи за коса? Издирвам някаква да си купя.

# 714
тюрбани ли?
имам от декатлон и от аглик
декатлонският е около три пъти по-евтин, но другият е по-добър - попива повече и е по-красив

# 715
  • Някъде там

каква и кой номер е боята и какъв е оксидантът?
Боята е на Ph laboratorias номер 5.35 шоколад се води !

# 716
Капризче, благодаря!

# 717
тюрбани ли?
имам от декатлон и от аглик
декатлонският е около три пъти по-евтин, но другият е по-добър - попива повече и е по-красив
Благодаря много. 😊Забелязала ли си да намаля цъфтенето и накъсването от тази на Аглик?

# 718
не
за мен е просто удобна кърпа

# 719
Благодаря!😊

Общи условия

Активация на акаунт